Between the raindropsJeg har forresten vært så heldig å bli kåret til ukas Instagram på denne bloggen. Var utrolig koselig å lese, gjorde hele dagen min :-) Ta en titt! 

CANON EOS 60D


Hei dere! En grunn til at jeg ikke har blogget på en stund, i tillegg til lekser og ny skole, er at kameraet jeg hadde streiket. Det begynte å ikke lese minnekortet, og til slutt ble det bare helt svart. Heldigvis har jeg en supersnill pappa som kjøpte med seg et nytt kamera til familien fra USA for ikke så lenge siden. Han kjøpte med seg Canon EOS 60d (!!!), så gjett om jeg er fornøyd. Over kan dere se noen bilder jeg har tatt med det nye kameraet. Har ikke fått lært meg alle innstillingene enda, ettersom det er ganske mange nye knapper i forhold til det forrige kameraet vi hadde. Så dere kommer nok til å få se mange nye bilder på bloggen fremover. Hvilket kamera bruker du? Hva synes du om bildene?

UNPUBLISHED


Fant ut at jeg hadde noen upubliserte bilder fra da jeg skulle vise den nye Casio-klokka og armbåndet fra Cruciani. Resten av bildene kan dere se i dette innlegget. Hva synes du?

DAY 8: ET GAMMELT BILDE

Hahaha, så flaut!! Her er da et bilde av meg fra sommerferien for tre år siden. Dette var min første sydentur, ferierte i en uke på Mallorca. Vi var ikke akkurat så heldige med været da vi var der, ettersom det var varmere i Norge den samme uken. Håper dere kan se forandringene og at jeg har vokst litt de siste tre årene. Er glad for at håret mitt har vokst siden den sommeren, for var ikke så veldig flott på bildet. Forandring fryder?

PORTRETTFOTO

På skolen har vi hatt en veldig morsom oppgave i K&H den siste tiden, nemlig å ta portrettfotografier av en person med forskjellige uttrykk. Synes det er ganske alright med slike oppgaver på skolen en gang i blant, sånn at det blir litt variasjon i løpet av dagen. Jonas i klassen var så grei å stille opp som modell, og jeg blei egentlig ganske fornøyd med resultatet. Er langt fra noen proff på å ta portrettbilder, men morsomt var det :-) Hva synes du om bildene?

UKM-BILDENE


Det var noen som lurte på om jeg kunne legge ut de bildene som jeg stilte ut på UKM i helga. Bestilte bildene i en størrelse på 70x100 cm plakater og klistret de på noen tykke slags plater av papp. Temaet på utstillingen min var "Naturens Farger", noe jeg håper jeg fikk fremhevet bra i bildene. Hva synes du om dem?

GOLDEN CROSS

GLEDEN OVER ET PAR MED TOMS

SAIL AWAY...

SPEILVENDT
SUNNY DAY

Det var så utrolig fint lys ute i går kveld, så da måtte jeg bare få tatt noen bilder. Hadde selvfølgelig akkurat kommet hjem fra skitur da, så dere får unnskylde rødt fjes og lite sminke. Er så sykt deilig at det begynner å bli lysere om kveldene, føler at sommeren kommer nærmere og nærmere. Snøen her jeg bor har smeltet ganske mye og alle veiene er fine og tørre. Jeg krysser fingrene for at det går fort til sommeren, for jeg gleder meg! Hva synes du om bildet, hehe?

bilde | close-upBIRDS IN THE SKYALL YOU NEED IS LOVE
REMINDERNYTT ÅR - NYE MULIGHETERVINTEREN ER HERFLY AWAYSNØKULE

PEACE BEGINS WITH A SMILESØNDAGSKOSJULESTJERNEBEBBISEN MIN


DRØM SØTT


Inspirert av fine Susanne. To forskjellige farger på sokkene, ups.

LOVE CANON
JUST SMILEHØNEFOSS

Hei dere! Nå er jeg i Hønefoss med Karoline, shopper og koser oss. Hva gjør dere?

MOT KALDERE TIDER
FOREVERBLOMSTER

TAKE ME BACK...VINTERBILDER

KEEP CALM AND CARRY ON
Fikk denne søte gaven av Stine etter hun hadde vært i London i høstferien. Digger alt av Keep Calm, så denne skal helt klart festes et synlig sted.

HIMMELENS SKJULTE SKATT

Inspirert av denne fine bloggen.

SVARTE CONVERSE
AUTUMN

Image and video hosting by TinyPic

HØSTFARGER

HELLO OCTOBERSISTE DAGEN I SEPTEMBER

HØSTBILDER
Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits