Første posten på lenge, endelig!

Okei, det har klødd i fingra mine etter å blogge en god stund nå. Savner å ha et sted å samle gode minner, oppskrifter, sanger og bilder. Sist jeg oppdaterte her var jeg på vei til Trondheim. Der hadde jeg et utrolig herlig opphold på MOT-camp, sammen med noen fantastisk hyggelige mennesker. Nå om dagen går tiden egentlig mest til lekser og venner, men jeg skal da finne på noe spennede å poste her for det :-)

For å komme ordentlig i gang, har jeg veldig lyst til å hente litt inspirasjon fra andre blogger. Så om du veit om en utrolig bra blogg, eller kanskje har en selv, hadde det vært kjempekoselig om du la igjen en kommentar med bloggadressen. Har du noen blogg-tips?

BACK ON TRACK

Hei dere! Nå er det en liten stund siden dere har hørt fra meg. Jeg har jo startet på videregående på studiespesialiserende, noe som er ganske så annerledes fra ungdomsskolen. Har i alle fall brukt de siste ukene på å vende meg til ny skole, ny klasse, nye lærere og videre. Nå tror jeg at jeg har kommet inn i den nye skolerytmen, ting begynner å falle på plass igjen, så da var vel på høy tid å få bloggen på plass også. Har laget meg et helt nytt design som er annerledes enn alt det andre jeg har hatt før, håper dere liker dette. Jeg er i alle fall fornøyd. Kjenner det klør litt i fingrene etter å få dele bilder og hendelser med dere igjen, så håper så mange som mulig har lyst til å følge med på bloggen videre. Legg gjerne en kommentar om hva du vil lese om eller se bilder av her, trenger litt tips nå i oppstarten. 

30 DAYS CHALLENGE

Tenkte jeg skulle starte med en 30 days challenge på bloggen, slik at jeg får litt mer variasjon i innleggene på bloggen. Er ikke så veldig flink til å finne på forskjellige ting å blogge om, så derfor blir nok en slik utfordring en bra ting å gjennomføre. Kan ikke love at alle dagene kommer rett etter hverandre, men skal da hvertfall komme meg gjennom listen til slutt. Her er utfordringen:

day 1: Ditt siste innkjøp
day 2: 10 fakta om deg selv
day 3: Noe eller noen du savner
day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
day 5: En sang som får deg til å gråte
day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre 
day 7: Favorittmaten din
day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
day 9: Smykkene dine 
day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
day 11: Et bilde av håndskriften din
day 12: Mobilen din 
day 13: 5 ting du ønsker deg
day 14: Noe du er redd for
day 15: Rommet ditt 
day 16: En sang du er skikkelig lei av 
day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy 
day 18: Et bilde av deg selv som barn
day 19: Innholdet i vesken din 
day 20: Parfymen du bruker
day 21: Din verste uvane
day 22: Dine 5 yndlingsvesker
day 23: Noe du er redd for
day 24: Din favorittblogg
day 25: Noe du gleder deg til
day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
day 27: Hvordan du ordner håret
day 28: En vits/sketsj du synes er morsom
day 29: 3 ting du vil gjøre før du dør
day 30: Den rareste tingen du har

Haha, gleder meg til å blogge om så mye forskjellig. Starter opp i morgen, da skal dere få se innkjøpet mitt fra byturen til Drammen i går. Er du med på 30 days challenge?

INSPIRASJON FRA WEHEARTIT


Det er så sykt mange bra og inspirerende bilder ute på nettet, og på siden weheartit føler jeg at de beste av de beste ligger. Uansett hvilken bruker man er inne på, hvilken kategori man blar seg i mellom eller hva man søker på, kommer det alltid opp minst et dusin flotte bilder. Som så mange andre har også jeg en bruker der, så du kan gjerne følge meg om du vil. Jeg "hjerter" de bildene som jeg legger ekstra godt merke til. Legg gjerne igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet, så skal jeg ta en titt og se hvilke flotte bilder du har "hjertet". Så, hva heter du på weheartit?

LINKERUNDEN

Her er da vinnerne av linkerunden jeg startet opp for litt siden. Valgte ut de bloggene jeg føler har et eget særpreg, og som inspirerer meg mest. Er stadig innom disse bloggene, og jentene bak dem virker utrolig herlige. Ta en titt innom du og, klikk på bildene for å komme inn på bloggene. Leser du noen av disse?

LINKERUNDE

Ettersom det i det siste har dukket opp så mange fine kommentarer på bloggen min, følte jeg at det var min tur til å si noe positivt om dere. Derfor kjører jeg i gang en linkerunde, der jeg velger ut noen blogger som jeg synes fortjener ros. Det eneste kriteriet for å melde seg på, er å like siden min på facebook her. Håper så mange som mulig melder seg på, for har lyst til å ta en titt på forskjellige blogger. Bare skriv i kommentarfeltet etter du har likt siden min, så er du en av de som kan få litt ekstra oppmerksomhet på bloggen min. Er du med?

SKRIVEBORDSBAKGRUNN

Her er skrivebordsbakgrunnen jeg bruker denne måneden. Lyse farger og blomster er ting jeg forbinder med denne måneden vi akkurat har gått inn i. Hva har du som bakgrunn på pc'en din?

APPENE MINE

Hei dere! Her er de appene jeg bruker mest på telefonen min. Bakgrunnen min har jeg 'hjertet' på weheartit. Om noen vil se det, finnes det et sted på brukeren min her.

Under mappen 'Sosial', heter jeg @thehsk både på Instagram, Snapchat og WeHeartIt. På Twitter har jeg et annet brukernavn, og du kan gjerne følge meg her.

Her er linkene til de nettsidene som ligger under mappen 'Inspirasjon': Megapixlar, Blame It On Fashion, Tinkerbella, P.S I Made This, FashionHoax, Style by Kling, Costume

 

HADE, BLOGGEN

Hei dere. Tenkte jeg bare skulle fortelle at jeg kommer til å ha en liten pause fra bloggen. Startet på skolen på torsdag, og merket allerede da at det ble ganske vanskelig å blogge som vanlig. Går jo nå siste halvåret av tiendeklasse, og kommer til å bruke mye tid fremover på å gjøre lekser. Vil ikke legge ut dårlige innlegg som ikke er gjennomtenkte, så derfor synes jeg det blir bedre å ta seg en liten pause. Veit ikke helt når jeg kommer til å begynne å blogge igjen, men dette blir helt klart ikke det siste innlegget jeg legger ut.

FØLG MEG

Her er en liten oversikt over hvilke sosiale medier jeg er medlem av. Du kan også se det i sidemenyen under 'FØLG MEG'. Det går som regel i de samme brukernavnene, hehe ♥

Weheartit - The Hsk 

Facebook - thehsk.blogg.no

Twitter - hkjemperud

Instagram - thehsk

Snapchat - thehsk

Kik - thehsk

JULEINSPIRASJONKONKURRANSE - DU BESTEMMER

Minner om den lille konkurransen jeg har gående her. Du kan bestemme premie helt selv! 

SPØRSMÅLSRUNDE

Ettersom det er en stund siden jeg har hatt det, tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde. Spørr meg om det du vil. Er ikke helt sikker på om jeg svarer på video eller i et innlegg, vi får se. Er det noe du lurer på?

LINKERUNDEN #2

LINKERUNDEN #1

KONKURRANSE - DU BESTEMMER

Jeg ville bare si at jeg har fått over 200 likes på bloggsiden min på facebook, wihu. Har veldig lyst til å holde en konkurranse ettersom det er så mange fine mennesker som liker den. Så, om du hjelper meg å runde 230 likes kan du vinne en fin premie. Premien kan det være nettopp du som bestemmer.

- Legg igjen en kommentar der du forteller hva du vil at premien skal være.

- Lik siden min her.

Om bloggen får over 230 likes trekker jeg ut en av dere som vinner premien dere skrev. Forslag til premier kan være smykke, sminke, skjerf, mobildeksel osv. Det sier seg selv at det ikke kan være alt for dyrt. Det er veldig viktig at dere husker å skrive epostadressen deres. Hva vil du vinne?

BLOGGENE JEG LESERTinkerbella - Albiss - Caroline Maria - Caroline Collett

Leser egentlig mange fler enn disse, men dette er nok de bloggene jeg kikker innom mest. Leser bloggene til de fra Modum, de som kommenterer, de jeg er venn med på blogg + noen til. Hvilke blogger leser du?

LINKERUNDEHei dere! Tenkte jeg skulle sette i gang en linkerunde. Det eneste du trenger å gjøre for å melde deg på, er å like siden min på facebook her. Siden jeg har de beste leserne, velger jeg ut hele 6 blogger som blir linket. 3 og 3 i hvert sitt innlegg ♥ Er du med?

BLOGGFRI

Hei! Tar meg bloggfri for første gang i dag, buhu. Rekker rett og slett ikke å skrive noen gode innlegg til dere. Akkurat nå er jeg på vei til Gulskogensenteret, og etterpå skal jeg i bursdag. Har heller ikke så mye inspirasjon for tiden, så om dere har tips til hva jeg kan blogge om er det bare å skrive det i kommentarfeltet.

JEG VANT!
Hei dere! For litt siden meldte jeg meg på en konkurranse hos denne søte bloggeren, der kunne jeg vinne et selvvalgt smykke fra en nettside. Ble superglad da jeg sjekket innboksen og hadde fått en mail der det stod at jeg hadde vunnet! Smykket dumpet ned i postkassen i går. Premien var kjempefin, utrolig fornøyd med den! Kommer helt klart til å bruke uglesmykket en del fremover ♥ Har du vunnet en konkurranse før?

SKRIVEBORDSBAKGRUNNTRE MÅNEDER I DAG

I dag er det tre måneder jeg startet å blogge, wihu. Tenkte jeg skulle dedikere dette innlegget til dere som leser bloggen min! Uten dere hadde det jo ikke vært noen blogg. Dere aner ikke hvor mye hver eneste kommentar betyr for meg. Jeg leser gjennom hver eneste en, og prøver å kommentere tilbake så godt jeg kan. I løpet av tre måneder har jeg fått nesten 8000 unike kommentarer, og jeg har smilt av hver eneste en av de. Dere er de som gir meg inspirasjon og blogglyst, og jeg håper dere kommer til å fortsette med det i lang tid fremover. Uansett om du bare er innom bloggen min eller er fast leser av den, så ta til deg dette innlegget. Tusen takk for at dere titter innom her, og en ekstra takk til dere som bruker tiden deres til å legge igjen en kommentar. Love you all ♥

SVAR - DEL 2

Personlig

Hvilken musikk hører du helst på? Jeg hører egentlig på alt fra klassisk musikk til hardrock, så kan vel si at jeg hører på absolutt all type musikk. Spotify-listene mine kan dere finne her, her og her.
Hvor får du all inspirasjonen fra? Henter inspirasjon fra både blogger, weheartit og mennesker generelt. 
Har du et godt forhold til søstrene dine?
 Ja, har et godt forhold til søstrene mine. Vi er jo som søsken flest, så noen krangler blir det jo.
Siste melding? I DAG venter du ;* <3
Siste telefon samtale? Den var med mamma.
Kan du lage hårvideo en gang? Kan sikkert få til det, ja.
Ditt største ønske?
Å reise tilbake til USA.
Hvor høy er du? Tror jeg er litt over 170.
Hvilken skostørrelse bruker du? Haha, det varierer egentlig fra sko til sko. Har par fra størrelse 38 til 42 :-)
Mobilen din? iPhone 4 ♥♥♥

Hvis du kunne hatt hvem du ville i verden som din kjæreste, hvem ville det vært? Klarer ikke velge, finnes alt for mange kjekke folk i verden!
Hva er hobbyene dine? Ta bilder og være med venner.
Hvor lenge har din lengste "chrush" på noen vært? Ett år.
Når begynte du med sminke? Tror det var i starten av 7. klasse.
Hvordan sminke bruker du? Kan lage eget innlegg om dette senere.
Hvordan er drømmekjæresten din? Snill, kjekk og med verdens beste humor.
Kjæreste? Nei, men dater katten min.
Er alt håret ditt naturlig? Ja.
Har du noen gang farget håret, i så fall hvor mange ganger? Har stripet håret mørkere en gang.
Er du ryddig? Haha, når jeg først vil.
Kunne du tenkt deg å hoppe med fallskjerm? Tror ikke jeg hadde turt det, har høydeskrekk.
Hvordan var det å møte Caroline Maria og Idunn? Hvordan var de? Det var litt flaut, men det gjorde ikke noe. De var kjempehyggelige og tok bilder.
Gleder du deg til å bli ferdig på ungdomsskolen? Gruer meg egentlig litt. Liker klassen min så godt at jeg ikke vil begynne i en ny en.
Hvor bor du?
Modum
Har du dyr? Ja, har en katt som heter Kitty Mariell ♥
Hvis du har noen deksler, kan du legge ut bilde av de og hvor du har kjøpt de?
Storbritannia-dekselet er kjøpt i Sverige, og Sondre Lerche-dekselet er kjøpt på Caseapp.no.

Hva gjør du for å få så fint hår? Åh, takk ♥ Bruker bare shampoo og balsam.
Hva synes du er kleint? Synes ikke at det er så mye her i verden som er kleint, jeg.
Hvem er den kleineste personen du kjenner? Det må vel være meg selv, ettersom alle kaller meg Kleinerud :(
Kan du fortelle en bra vits?
Den ene søledammen til den andre: Pytt pytt. Hahah, herregud. Føler jeg har verdens dårligste humor.
Nevn to ting du vil gjøre før du dør? Dra til USA og møte Sondre Lerche.
Tre ting du liker ved deg selv? Er som oftest positiv, jobber hardt og er meg selv.
Tre ting du misliker ved deg selv? Er alt for dårlig til å sette av tid til venner, klarer aldri å komme i gang med trening
Hater du noen? Hater ingen.
Elsker du noen? Elsker familien og alle de beste vennene mine.
Er du flink på skolen? Er ganske fornøyd med karakterene mine og arbeidsinnsatsen på skolen.

LINKERUNDEN
Hei dere! Her er de 6 siste bloggene som blir linket for denne gang. Alle er kjempefine, så dere burde ta en titt innom de :-) 

LINKERUNDE

Hei dere! Her er de bloggene som ble valgt ut fra linkerunden. Må bare si at det var kjempemange flotte blogger som hadde meldt seg på, og egentlig hadde jeg lyst til å linke til hvertfall 12 forskjellige blogger. Ettersom dere var så utrolig snille og stemte på dette bidraget  tenkte jeg at jeg skulle linke til 6 blogger i dette innlegget, og 6 blogger i et innlegg som kommer i en av de nærmeste dagene. Høres dette bra ut?

WONDERSTRUCK

LA PETITE ROBE NOIRE F�R DU EKSKLUSIVT I KICKS OG ESTHETIQUE FRA TORSDAG 6. SEPTEMBER!

Jeg har lenge vært en stor fan av Taylor, og ble kjempeglad da jeg hørte at hun var aktuell med en ny parfyme. Enda gladere ble jeg da jeg fikk øye på denne konkurransen! Har hatt planer om å snart kjøpe den nye duften, men tenkte jeg skulle prøve lykken i denne konkurransen først. Bare det å vinne noe hadde vært utrolig stort for meg, men å attpåtil kunne vinne en signert parfyme av selveste Swift (!!!) hadde betydd all verdens av lykke. Så, jeg håper jeg blir en av de 3 heldige vinnerne. Krysser fingrene. 

wo12sig

LINKERUNDE

Minner om linkerunden jeg har gående ♥ Den avsluttes i kveld, og jeg linker til bloggene på lørdag.

LINKERUNDE

Hei dere! Statistikken min har steget kraftig i det siste, og må bare si tusen takk for det ♥ Jeg har de herligste og snilleste leserene som det går ann å ha. Dere legger igjen så mange fine ord og tanker i kommentarfeltet mitt. Siden dere er best, tenkte jeg å sette i gang en linkerunde. Det eneste du trenger å gjøre for å melde deg på, er å stemme på bidraget til meg og Stinedenne siden. Vi kan få bildet vårt på melkekartongen om vi får mange nok stemmer, noe som hadde vært veldig morsomt! Kommenter at du har stemt på oss, så er du med i linkerunden. Velger ut seks flotte blogger ♥

HVORDAN LAGE GIFS

Hei dere! Har fått noen spørsmål om hvordan jeg lager og setter inn GIFs på bloggen. Tenkte jeg skulle prøve og forklare dere det så godt jeg kan. Eksempler på GIFs kan dere se i dette eller dette innlegget.

Jeg bruker programmet Photocape til å lage dette, det er et gratis redigeringsprogram. Du starter med å klikke på det ikonet der det står 'Animert Gif' under.

Da skal denne siden komme opp. Om du ser på venstre side, så er det en oversikt over alle bildemappene mine. Finn frem til de bildene du vil bruke i GIFen din, og dra de over på det store grå feltet hvor det står 'Slipp bildet ditt her'.

Når du har dratt over alle bildene du vil bruke, kan du feks. endre rekkefølgen på de. Det kan du gjøre ved å dra de miniatyrbildene øverst der på den plassen i rekka du vil at bildet skal vises. Du kan også endre på hvor lenge hvert av bildene skal vises. Da dobbeltklikker du på det miniatyrbildet du vil endre hastighet på, og skriver inn antall sekunder. Når du er ferdig klikker du på 'Lagre'.

For å laste opp GIFen på bloggen, laster jeg det først opp på Tinypic.com. Da skal denne boksen komme opp. Kopier den koden som er merket som 'Direct Link for Layouts'.

Så går du på bloggen for å sette inn GIFen. Det du må gjøre først er å åpne opp boksen med HTML-koder. Om du ikke har skrevet noe i innlegget, vil denne boksen være blank. Her limer du inn denne koden: 

<p><img src="LINKEN FRA TINYPIC" alt="Image and video hosting by TinyPic" width="ANTALL PX DU LASTER OPP BILDENE DINE I" border="0" /></p>

Alt du trenger å gjøre nå er å sette inn linken du kopierte fra Tinypic, og skrive inn hvor bred GIFen din skal være. Jeg laster opp bildene mine i 700px, så for meg måtte jeg hatt skrevet tallet 700 i HTML-koden. Når du har byttet ut det som står i store bokstaver i koden, kan du klikke på knappen der det står 'Oppdater'. Da skal GIFen komme opp på bloggen din, og du kan publisere innlegget! 

SKRIVEBORDSBAKGRUNNLINKERUNDEN


Hei dere! Da har jeg valgt ut 6 kjempefine blogger som fikk linking. Det er bare å klikke på bildene, så kommer du direkte inn på bloggen til alle disse herlige jentene. Var utrolig vanskelig å velge ut bare noen få, for ville jo egentlig ha linket alle som meldte seg på. Kom tilslutt frem til disse 6 bloggene, så det er bare å ta en titt innom de.

LINKERUNDE

Minner om linkerunden jeg har gående. Klikk her for å melde deg på :-) 
Dette innlegget kan ikke kommenteres.

LINKERUNDE

Tenkte jeg skulle kjøre i gang noe jeg aldri har hatt på bloggen før, nemlig en linkerunde. Det eneste du trenger å gjøre for å melde deg på er å like facebooksiden til bloggen min her. Du må også kommentere at du er med :-) Trekker ut fem fine blogger. Vil du bli linket?

FØLG MEG

Hei dere! Da har jeg laget meg facebookside til bloggen. Kommer til å legge ut alle innleggene jeg poster der, sånn at det er litt enklere å følge med på når nye innlegg er lagt ut. Om du også har en slik side til bloggen din er det bare å legge igjen en link, så kan vi jo like hverandres facebookside. Link til siden min her.

FØLG MEG

Hei dere! Her er en liten smakebit av hva som venter på Instagram-profilen min. Det er bare å følge meg der, thehsk. Legger ut nye bilder nesten hver dag, og det er ikke de samme som ligger på bloggen! :-)

STEMME PÅ MEG?

Hei dere! Har akkurat fått vite at jeg er en av fire finalister som er med i en blogg vs. blogg. Hadde satt utrolig stor pris på om dere ville stemt på meg her. Vil også gjerne si tusen takk til alle der ute som leser og kommenterer bloggen min. Statistikken har bare gått oppover siden dag èn av denne bloggen og det setter jeg utrolig stor pris på! Love you :-)

NY START

Da har jeg bestemt meg for å begynne og blogge igjen! Skulle egentlig hatt startet igjen for lengesiden, men har bare ikke fått surret meg til det. Jeg er i hvertfall her nå! Gleder meg veldig til å starte igjen, og håper så mange som mulig der ute vil like innleggene jeg legger ut. Dere kan nok ikke forvente dere mer enn ett til to innlegg om dagen, i alle fall ikke nå i starten. Ønsk meg lykke til, da!

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits