SOMMERDESIGN


Hei dere! Litt designendringer igjen, da. Har endret headeren til en som er litt mer sommerlig. Det midterste bildet er ikke akkurat sånn superfint, men det får bare funke til jeg får tatt et nytt ett. Orket ikke ha en kjedelig svarthvit header lenger, så håper dere liker den nye. Sidemenyen er også senket, også har jeg gjort den litt bredere. Jeg er i alle fall mye mer fornøyd med sommerdesignet mitt. Hva synes du om det? 

NYTT DESIGNDa har jeg endret litt på designet igjen. Sidemenyen har blitt smalere, overskriften større, headeren litt annerledes og diverse andre småendringer. Hva synes du om det?

DESIGNENDRINGER

Da har jeg endret litt på designet igjen. Byttet ut headeren, og satt sidemenyen lenger opp. Håper det ser likt ut som på bildet over i alle nettlesere. Hva synes du om det nye designet?

NYTT DESIGNHer er da det nye designet mitt. Det er mye lysere og finere i forhold til det forrige, det synes i alle fall jeg. Føler også at det ble mye bedre oversikt med en bred sidemeny med mye info. Er ganske så fornøyd med headeren, føler den passer til resten av designet og årstiden vi er inne i. Si gjerne i fra til meg om designet ikke er helt likt som det over, og skriv også hvilken nettleser du bruker. Du kan mer enn gjerne legge igjen en kommentar om du synes det er noe jeg burde endre på. Er glad i konstruktive tilbakemeldinger. Hva synes du om det nye designet?

HEADERNE MINE
Tenkte jeg skulle vise dere de headerne jeg har hatt siden jeg startet å blogge. Likte du noen?

VINTERDESIGN

Hei dere! Har endret litt på designet nå, byttet fra høst- til vintertema. Hva synes dere om det? :-)DESIGNENDRINGERHei dere! Har endret litt på designet nå, for følte det ble litt feil med "høst-tema" når snøen alt har kommet. Byttet ut headeren til en veldig enkel en, men den får bare stå der til jeg får ordnet en med bilder i. Har også byttet ut profilbildet i sidemenyen. Om du vil se gamle headere, kan du bare klikke deg inn på facebooksiden min her, og gå på forsidebilder. Der har jeg samlet de headerne jeg har hatt i løpet av tiden jeg har blogget.

DESIGNENDRINGER
Hei dere! Som noen kanskje ser, har jeg byttet ut headeren med en ny en. Byttet til en litt mer høstlig header som passer en stund fremover nå. Hva synes dere om den? 

DESIGNENDRINGER


Har skaffet meg ny header, følte det var på tide med en liten forandring på bloggen. Det øverste bildet er den gamle jeg hadde. Hva synes dere om den nye?

DESIGNENDRINGER

Hei dere! Da har jeg oppdatert designet litt. Har satt inn en header, ettersom mange av dere har etterlyst det. Håper dere liker den, da! Har også byttet ut bilde i sidemenyen med ett litt nyere ett :-)

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits