Farging av øyebryn

Jeg har farga bryna mine fast en stund, fordi det er så mye kjekkere om morgenen. Slipper å tegne dem helt på, og da sparer jeg masse tid. Var kjempeskummelt å farge dem første gangen, var så redd for at de skulle ende opp alt for mørke, men heldigvis gikk det bra. Så for dere som har lyst, men ikke tør, kan dere se hvor enkelt det er å farge bryna sine hjemme nå. 

Bruker Kolokrem i brun, og den fungerer supert. Har hatt denne pakken helt siden jeg starta å farge bryna, og det er en god stund siden. Så pakken holder lenge, du får mye for pengene! Prisen varierer fra butikk til butikk, men jeg kjøpte hvertfall den pakken for under 100-lappen. Instruksjonene følger med i Kolokremen, så les den før du begynner. Start med å blande sammen en cirka to centimeter lang stripe med krem, sammen med fem dråper fra en beholder som følger med. Rør sammen til en jevn blanding. 

Det følger med en plastpinne som du både kan bruke til røring og påføring, men jeg liker å legge på kremen med en skråkost. Min er fra H&M. Fordel kremen jevnt utover begge bryna dine, og pass på så du ikke får noe utenfor. Hvis du skulle være uheldig å søle, så bare tar du en q-tips og fjerner det fort. Så lenge du ikke får noe i øya, er ingen skade skjedd. La kremen sitte på i 10-15 minutter, alt ettersom hvor mørke du vil ha bryna dine. Hvis det er første gangen du gjør det, og er usikker på hvor fort fargen virker, kan det være lurt å farge bryna i to omganger. Et annet tips, er at du kan se på den kremen som er igjen i bollen. Der ser du sånn ca hvor mørkt det har begynt å bli. 

Når du er ferdig, tar du vann på en bollumspad til den blir gjennomvåt. Så "vasker" du over bryna dine med den. Gjør dette gjerne flere ganger, sånn at du er sikker på at du får vekk all fargen. Det ville vært kjipt å våkne opp dagen etterpå med alt for mørke bryn. Når du har fått vaska bort all fargen, tar du en tørr bomullspad og tørker. Og, tada! Da er brynene fine og mørke. Selvfølgelig er det kjempefint med lyse bryn og, men jeg har fått ganske mørkt hår og da synes jeg det er fint med øyebryn som "matcher" hårfargen. Det synes i alle fall jeg. Pleier du å farge bryna? Var dette til hjelp? 


Uredigert bilde. Her ser dere kanskje bedre åssen fargen blei på bryna.

Formula 10.0.6

Jeg har brukt denne serien ganske lenge nå, og er så utrolig fornøyd med den at jeg bare må skrive litt om produktene her. Formula 10.0.6 er en serie med renseprodukter til huden, som passer perfekt for oss ungdommer. Jeg har tre av produktene i serien - og elsker dem alle. 

Best Face Forward: Cleanser som kan brukes hver dag. Den får bort overflødig olje og urenheter fra huden, også føler du deg utrolig ren etterpå. Jeg bruker den her annen hver dag i dusjen, og det fungerer supert.

Picture Perfect Day: Dette er den beste fuktighetskremen jeg har prøvd noen sinne. Jeg er sånn som veldig lett får tørr hud, særlig rundt nesa og mellom bryna. Om vinteren er dette ekstra ille, men PPD har blitt min reddende engel <3. Kremen er egentlig mer som en gel, og både fukter og kjøler ned huden. Et pluss er også at den inneholder solfaktor 15. 

So Totally Clean: Den her fungerer så bra, at dere aner ikke! Det er bare å helle litt på en bomullspad, og smøre den utover fjeset. Man trenger ikke vaske det av igjen heller, så da slipper man å bruke mye tid på ansiktsrensen om morgenen. Kun et par-tre uker etter jeg startet å bruke denne, forsvant så godt som alle kvisene jeg hadde på haka og i panna. Jeg tuller ikke, det er et mirakelprodukt! 

Alle har forskjellig type hud, og ikke alle produkter fungerer like godt på alle. Jeg har i alle fall funnet den perfekte renseserien for min hudtype. Hvilke typer renseprodukter bruker du? Har du prøvd ut Formula 10.0.6 før?

756 CORAL REEF
Kjedelige kvelder fører ofte til nylakkede negler, haha. Denne gangen ble det neglelakk fra Isadora i fargen 756 Coral Reef, som en kjempefin sommerfarge! Fikk lyst til å kjøpe korallfarget leppestift, kommer til å bli så fint til sommerbrun hud. Er hverken brun eller flink til å ta på neglelakk, men er jo litt morsomt å pynte seg med andre ting enn smykker og. Neglelakk kan være så mye stiligere tilbehør enn et kjede eller en ring. Så jeg får øve meg å ta på lakk mot sommeren, og satse på at solen kommer og gir meg litt brunfarge. Så blir det nok bra. Hva synes du om fargen på neglelakken?

FISKEBEINSFLETTE

I fjor var det veldig populært med fiskebeinsflette, men hvem sier at moter ikke kan komme igjen? Selv er jeg ikke så grådig stor fan av fletter eller oppsatt hår generelt, men fiskebeinsfletta er et stort unntak. Den liker jeg ganske godt, hihi. Ulempen med den er at det tar ganske lang tid å flette, hvertfall om man har veldig langt hår. Heldigvis blir resultatet veldig stilig, og jeg synes det ser ti ganger kulere ut enn en vanlig flette. Hva er din favoritt flette?

NYTT FRA E.L.FI går dumpet det ned en pakke til meg i posten fra søte Marita. For en liten stund siden vant jeg en konkurranse på bloggen hennes, der premien var to produkter fra e.l.f. Jeg er så glad at jeg vant, for har lenge tenkt på å bestille noen produkter fra det merket. Nå trenger jeg ikke det lenger, hihi :-) Fikk Waterproof Lengthening & Volumizing Mascara og Healthy Glow Bronzing Powder i fargen 2403 Luminance. Gleder meg til å få testet ut disse produktene. Har du sminke fra e.l.f?

JEG VANT!

I dag fikk jeg en stor og fin pakke i posten fra bloggeren Stina. Jeg vant nemlig en konkurranse hun holdt på bloggen sin for en liten stund siden. Premien var en goodiebag fra sminkemerket Isadora, og jeg er sååå glad for at jeg vant den. 

Jeg fikk tre neglelakker i fine og vårlige farger. 709 Ashes to Ashes, 756 Coral Reef og 759 Atlantis. Tror kanskje den korallfargede er min favoritt, men de to andre var også i en kjempefin farge. Neglelakkene fra Isadora er også så utrolig gode. Ikke bare varer de lenge, men de har også en ekstra vid børste. Jeg synes det er mye enklere å legge på neglelakken med den store børsten.

I goodiebagen var det også en øyenskyggepalett. Den var 49 Gelato, noe som vil si at kvartetten var i rosa, gul, lilla og turkis pastellfarge.Jeg fikk også med en vannfast Build-Up Extra Volume Mascara. Jeg har akkurat gått tom for den mascaraen jeg egentlig bruker, så det passet veldig fint å få en ny en nå. I tillegg til alt dette lå det også to parfymer oppi pakken. En rosa Sea Shell og en blå Blue Wave. De luktet himmelsk begge to, og jeg kommer helt klart til å bruke de mye fremover. Synes det var utrolig morsomt at jeg vant konkurransen, for premiene var jo så utrolig fine! Har du noen av disse produktene fra Isadora?

ANBEFALING: BARE MINERALS

Jeg er sikkert ikke den eneste der ute som lenge har slitt med å finne den perfekte foundationen. Under klasseturen til Polen i høst var det ei venninne som anbefalte meg å prøve mineralfoundationen fra BareMinerals. Tuller ikke når jeg sier at det er den beste foundationen jeg noensinne har brukt, så derfor tenkte jeg at jeg kunne anbefale den videre til dere. 

Før jeg begynte med BareMinerals, klarte jeg aldri å finne den perfekte foundationen. Av hver eneste jeg prøvde ble jeg alltid utrolig tørr på haken og rundt nesa, uansett hvor mye fuktighetskrem jeg hadde brukt fra før. Følte også aldri at jeg fikk dekket over det jeg ville, og at beholderen gikk tom veldig fort. Andre foundationer jeg har brukt, har også fått meg til å føle at jeg har på meg en stor og tung maske. Så fant jeg livredderen min, hihi.

Med BareMinerals foundation blir jeg ikke tørr i det hele tatt. Den dekker bra og holder hele dagen. Føler heller ikke at jeg har på meg mye sminke når jeg har på den foundationen. Annet positivt med mineralsminken derfra er at den finnes i så mange forskjellige farger, slik at den passer akkurat din hudtype perfekt. Jeg bruker Fairly Medium C20, og det er fortsatt foundation igjen siden jeg kjøpte den! Har egentlig ikke noe negativt å si om sminken, men om jeg skulle dratt frem noe ville det nok blitt prisen. Den koster kanskje litt mye i forhold til andre foundationer, men i tillegg så varer den lenger og er bedre. Du får mye for pengene! 

Har du prøvd BareMinerals foundation? Hva synes du om den?

skjønnhet | natural nails

Et lite tips til dere som ikke er superfan av å ha på farget neglelakk, men fortsatt vil at neglene deres skal se fine og sterke ut. For en god stund siden kjøpte jeg meg en blank neglelakk fra Gina Tricot Beauty, og den fungerer supert. Neglene blir fine, blanke og ser ordentlige ut. Blank neglelakk fungerer forresten også som neglelakkfjerner. Legg på et godt lag oppå neglelakken du vil ha vekk, og tørk av med en bomullspad eller papir. 

FAVORITT - NEGLELAKKER

Hei dere! Her har dere en liten oversikt over mine favorittneglelakker. De er fra MaxFactor, Classics, Lumene og Gina Tricot Beauty. Synes at farge eller glitter på neglene kan være et mye stiligere tilbehør til et antrekk enn kanskje smykker eller ringer. Har du en favorittfarge å ha på neglene dine?

FAVORITT - NEGLELAKKERGlossfinity i hvit fra MaxFactor - Max Effect i metallic / sølv fra MaxFactor - Beauty Nails overlakk fra Gina Tricot

GLITTER PÅ NEGLENE
BØLGER


Hei dere! Sov med fletter i natt, så våknet opp til mange bølger i håret i dag. Tror ikke akkurat jeg kommer til å sove med fletter ofte, men var deilig å få litt forandring på håret. 

Genseren jeg har på er fra BikBok og den mørkeblå bandanaen låner jeg av Stine.

KRØLLERBANDANA

Bandana er bare så kjekt! Den redder meg hver gang jeg har en dårlig hårdag, eller om jeg har dårlig tid. Rekker jeg ikke å fikse håret ordentlig før jeg må ut, så bare knyter jeg raskt opp en bandanda rundt håret. Hva synes du om det? :-)

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits