MattedagKjenner det skal bli godt å bli ferdig med matteprøven i morra. Har regnet algebra i flere timer nå, sammen med Karro, Victoria og Thea. Godt å få jobbet litt sammen med andre, for da er det enklere å skjønne et stykke hvis man står fast. Har hatt sånne mattedager fast før prøver et par-tre ganger, og det hjelper veldig! Dere får ønske meg lykke til i morra da, haha. Hva har dere gjort i dag? 

3(prøveøving)

En hyllest til matten i overskriften min<333 I dag er en sånn dag hvor jeg bare daffer rundt i pysjen. Har sittet med matte i flere timer nå og øvd til prøve i algebra, som jeg skal ha på tirsdag. Håper at vi jentene får i stand en mattedag på mandag, for jeg trenger virkelig å øve mer på både konjugatsetninger og produktregler.

I tillegg venter to andre prøver på meg før vinterferien kan begynne, så da blir det nok øving på både samfunnsfag og tysk. Er litt kjedelig når det samler seg opp prøver og innleveringer sånn før ferien, for da får man liksom ikke slappet av når det er helg. Men, er jo bare å se positivt på det da. Tenk så godt det skal bli med en uke fri når alle prøver er overstått :-) Hvilken uke har du vinterferie?

VALENTINE'S DAY

Flere som hadde en bra dag i går? Jeg hadde det i alle fall herlig. Dagen startet med en ganske så deilig skoledag, var egentlig bare rådgivning og selvstudie. I friminuttet koblet vi opp OL på prosjektoren for å følge litt med der. Mens vi satt og så på, dro snilleste Niklas frem en pakke med melkehjerter. Så da blei det melkehjerter på hele klassen, og det bare gjorde hele dagen min. Haha, var kjempekoselig.

Det som er litt morsomt med valentinsdagen, er at jeg hvert år kommer på en spesiell film; Valentine's Day. Klisje? Ja, men det er superkoselig å se på den. Og siden Thea var med meg hjem, ble det pitapizza, salat og film. På kvelden dro vi opp til Karro, og da ble det enda mer film, mat og latter. Hvem trenger vel kjæreste på Valentine's når man har verdens beste venninner? Kom ganske seint hjem, så da fikk jeg ikke lagt ut noe innlegg før nå. Hvordan var dagen din? 

Ikke som forventa

Denne dagen her har vært overraskende bra. Hvem skulle trodd det? Er egentlig ingen fan av onsdager, for har langdag på skolen. Eller, lang og lang. Slutter bare halv tre, men det er den lengste dagen jeg har dette året her. Startet til og med dagen med en to-timers prøve i naturfag. Heldigvis gikk prøven bra (håper jeg!) og skoledagen fort. Da jeg kom hjem satt jeg på den nyeste episoden av PLL, og det var kjempedeilig å slappe helt av mens Shadowplay rullet over skjermen. Den episoden var forresten veldig spesiell, men samtidig utrolig bra. Hvordan har dagen din vært så langt? 

Skolearbeid + skolepc


Hvis den søndagen her går som planlagt, skal jeg gjøre unna mye skolearbeid i dag. Jeg liker egentlig best å arbeide med ting hjemme, enn på skolen. Det kan være ganske upraktisk mange ganger, for da blir det jo selvfølgelig mye jobbing hjemme. Engelskpresentasjon, øving til naturfagprøve i energi fra kjemiske reaksjoner og samfunnsfaglekser er noe av det som står på planen. Og det skal bli så deilig å få det unnagjort.

Måtte bare slenge med et par bilder av skolepcen min, for synes den er litt søt. Okei, jeg kan ikke ta æren for ideen om å klistre på klistremerker på den. All creds til Lise og Anna i klassen. Men nå er hvertall pcen min ikke så kjedelig lenger, og da er det litt enklere å bruke den. Hva er dine planer for dagen? 

Hektisk dag

Dagen i dag har gått i ett kjør. Er så kjedelig å ha langdag på onsdag, fordi da er det plutselig så seint når man kommer hjem. Uansett har jeg fått gjort ganske mye i dag. Var hos bestemor en tur og lånte filtenål, for har tenkt til å lage meg noe morsomt. Hva det blir skal dere nok få se når jeg blir ferdig :-) I dag var det også min tur til å lage middag, så da ble det hakkebiff og båtpoteter på menyen. Nå står bare leksene for tur, og så må jeg jo prøve å få sett den nyeste episoden av Pretty Little Liars i kveld. Onsdag er en ganske så hektisk dag, så derfor var det ekstra godt både å ha maskarafri og å ha på seg den nye kosegenseren min. Kjøpte den på Gulskogen-senteret i går, inne på Cubus. Den er helt sykt god å ha på seg, i tillegg var den jo ganske søt og. Hva synes du om genseren?

Tirsdags-shopping


Genser og skjerf fra Bik Bok

I dag har jeg vært nedover på Gulskogen en tur sammen med Karro, Thea og Victoria. Var kjempekoselig, og jeg fikk endelig brukt opp gavekortet mitt på Cubus. Fikk med meg verdens søteste kosegenser hjem igjen. Nå tenkte jeg å steike meg noen lapper som jeg kan ha med meg på nista i morra. Dere må virkelig prøve ut oppskriften jeg la ut i sted, de lappene smaker supergodt :-) Hva har du gjort i dag?

HERLIG FREDAG

Hei dere! Hadde en kjempebra kveld i går sammen med herlige mennesker. Det ble både taco, film, The Voice og mye latter. Jeg og Victoria fant frem noen filmer som alle kunne velge mellom, og endte opp med å finne en film i hver sjanger. Action, komedie, grøsser, thriller og barnefilm. Så ingen kan si vi er kresne på hvilken filmsjanger vi liker, hahah. Vi endte i alle fall opp med å se på grøsseren Silent Hill, som viste seg at egentlig ikke var så skummel som den utgav seg for å være. Vi synes filmen egentlig var ganske teit, så tror nok ikke jeg kommer til å se på den igjen. Etter filmen skrudde vi på The Voice, og gjett hvem som så seg selv i blandt publikum, haha. Okei, var bare jeg og Victoria som så oss selv i sånn to sekunder. Vi visste jo sånn omtrent hvor i salen vi satt, så da var det enklere for oss å legge merke til når vi ble vist på skjermen. Livets små gleder. Legg forresten merke til så fin peisen var på bildet over, haha. Tente sikkert tjue lys tilsammen, noe som var koselig i starten. Utover kvelden ble det ikke like koselig, ettersom vi holdt på å svette ihjel av varmen. Hahaha, kvelden var bra uansett. Hva gjorde du i går? Flere som har sett Silent Hill?

FREDAGEN SAMLET I ETT BILDEHei dere! Over ser dere vel egentlig hele fredagen min så langt samlet i ett bilde. Gitarspilling, serier, lesing og tid på Twitter. Ganske snart kommer det noen venner, og da skal vi se på film, spise taco, kose oss og se på The Voice. Det må forresten flere av dere gjøre og, ettersom jeg og to venninner er publikum i den episoden som vises i kveld. Hadde plasser på første rad, så kan vel håpe på å få et par sekunder på tvskjermen. Hehehe. Satser på at resten av fredagen blir like bra som den har vært så langt. Har uansett hatt en super start på helga. Hva er dine planer for kvelden?

SOL OG BLÅ HIMMEL

Hei dere! Helt utrolig at det er sol og blå himmel nå når vi snart er midt i september. Så deilig med en liten utsettelse av det triste høstværet, hehe. Har sittet ute siden jeg kom hjem fra skolen i sted og gjort lekser, og nå er jeg endelig ferdig. Resten av torsdagen skal brukes på å se noen episoder av Friends, og ellers skal jeg bare nyte dagen og været. Hva er dine planer for dagen?

MALEMESTERE OG JENTEKVELD
Hei dere! Er hos Stine nå, får blogge fra Mac'en hennes. Var her i går og, og begge dagene har vi brukt til å male skapene på soverommet hennes. Det blir såå fint, for maler de fra mørk trefarge og over til hvite. Rommet virker mye større allerede, enda vi ikke har fått lagt på siste strøket enda. Nå driver vi og fikser oss, for vi skal på jentekveld hos Maria etterpå. Det blir superkoselig, hihi. Regner med det blir tatt litt bilder der, som dere kan få se i morgen. Ettersom vi har malt i dag, hadde jeg på meg joggebukse og en gammel t-skjorte i sted. Hadde med meg skift, men hadde jo selvfølgelig glemt å ta med meg en tynn genser jeg kunne bruke borte hos Maria. Så da ble Stine min reddende engel, og jeg fikk låne peplumtoppen hennes fra Bik Bok. Gleder meg til vi skal dra, blir en bra jentekveld. Har du noen planer for kvelden? Hva synes du om bildene?

HERLIG DAG

Hei dere! I dag hadde jeg besøk av Renate og Silje. Det var såå koselig, enda vi egentlig ikke gjorde annet enn å skravle (+ lakke negler og ha fotokurs). Har lånt bildet over fra bloggen til Renate, så ta gjerne en titt innom der for flere bilder og innlegg. Nå har jeg akkurat satt meg ned i senga med en bok i fanget, og etterpå skal jeg se på Person of Interest. Hva har du gjort i dag?

OLSEN TWINS FOR BIK BOK

Hei dere! Som jeg skrev tidligere, var jeg og Victoria i Oslo i går for å se på den nye kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen for Bik Bok. Fikk desverre ikke møte tvillingene, men fikk både tatt bilde av dem (!!!!) og sett på den nye kolleksjonen. Var sååå mange fine klær der, og tenkte jeg skulle spare til denne og denne toppen. Må forresten bare opplyse om at jeg låner alle bildene av Victoria, og at de er hentet fra Facebook. Derfor kan de være litt mørke og kornete, men det får bare gå. 

Wii, Olsen-tvillingene på vei ut av bilen og inn på Bik Bok. De var mye lavere enn jeg hadde forventet, og enda penere i virkeligheten! Hatten som MK eller Ashley har på (hjelp, ser ikke forskjell på dem) er også en del av kolleksjonen, og fikk egentlig litt lyst til å kjøpe den og. 

Måtte jo ta et bilde foran den store plakat-veggen som var satt opp inne i butikken på Karl Johan, hehe! Etter turen innom Bik Bok gikk vi mot TV2 der og så på liveinnspillingen av Sommertid. Marion Ravn var blant annet en av gjestene der, så da fikk vi se enda flere kjendiser (jippi). Møtte også på Kong Halvor og Anders da vi var på Oslo City (jippi x2).

Aner dere hvor flaut det var å ta antrekksbilder midt i gata?? Alt for bloggen, haha. Solbriller fra TGR - Peplumtopp fra Cubus - Bukse fra Levis - Sko fra Toms - Veske fra H&M

Enda så mye fint det var på Bik Bok nå, følte jeg at jeg ikke kunne bruke så masse penger på en gang. Endte opp med en sykt stilig slangering, som dere kan se bilde av her

Da vi endelig hadde tenkt oss hjem igjen begynte selvfølgelig tog-kaoset i Oslo. Endte opp med å ta tog et lite stykke, så ta buss for tog frem til Drammen, tog fra Drammen til Hokksund og til slutt buss fra Hokksund og hjem. Brukte fire timer på å komme oss hjem, noe som var litt kjipt. Til tross for lang hjemreise hadde jeg en super dag i går med verdens søteste jente. Var du på lanseringen av Mary-Kate og Ashley Olsen sin kolleksjon for Bik Bok i går? Hva synes du om outfitet?

OSLOTUR X 2

Hei dere! Nå sitter jeg og Victoria og spiser i Oslo. Var her en tur i går med Stine og, da spiste vi på Tullins Café. Dere må bare smake på kyllingwrappen de selger der. Utrolig god! Yoghurt Heaven ligger forresten rett over gaten, hehe. I dag skulle vi egentlig på lanseringen av den nye kolleksjonen til Mary Kate og Ashley Olsen for Bik Bok. Det var de 50 første i kø som fikk VIP-billetter for å møte dem, og med vår flaks ble vi selvfølgelig nummer 50 og 51... Ble litt dumt at bare en av oss kunne få gå inn, så derfor gav vi bort plassen vår til jenta bak oss i køen. Derfor blir det enda en dag med shopping og kos :-)

I DET SISTE HAR JEG...

... vært på Strandefjorden på Plumbo med noen herlige jenter ... vært på grilltur med bare en fyrstikk

... feiret toppkarakter på muntlig eksamen i naturfag med temaet "Olje og gass"

... blitt retweetet av LidoLido (heheh, glad i kjendiser) ... vært med på å få åtte mennesker inn i et bitte lite tomanns pop-up telt

... vært på avslutningen av ungdomsskolen sammen med verdens beste klasse

Hva har du gjort i det siste?

SOMMER OG SKOLEFRIHei dere! Begynner å bli en liten stund siden jeg har blogget nå, men nå er jeg tilbake for fullt. I alle fall ut uken, hehe. Hvorfor skal jeg fortelle mer om senere. Etterpå i dag kommer forresten et "siden sist"-innlegg, så bare gled dere. Selv om det kun har gått ti dager siden jeg sist var innom her, har jeg vært med på ganske mye. Nå sitter jeg godt plantet i en stol ute på verandaen og nyter sommerferiens første dag. Merker at det er utrolig godt med sommer nå, tiden som alle har ventet på er endelig her. Så da gjelder det bare å slappe av og nyte den. God sommer! 

SØNDAGSSNAKK

Hei dere! Nå har jeg akkurat satt meg inn, ettersom det plutselig har blitt regn og mye vind. Rart hvordan været endrer seg så kjapt. Heldigvis rakk jeg jo å nyte sola før den ble borte. Hadde besøk av Stine i sted, så da ble det til at vi tok noen bilder ute. Da hun dro, rigget jeg meg til for å se på Pitch Perfect. Den filmen er jo bare så søt, nesten som en eldre versjon av High School Musical. Hihi, jeg er svak for musikaler :-) Resten av dagen veit jeg egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre, men jeg krysser fingrene for at sola snart dukker opp igjen. Hva skjer hos deg i dag? 

TUSENFRYD MED KLASSEN

På tirsdag var jeg på tur til Tusenfryd sammen med hele tiendetrinnet på skolen. Var kjempekoselig, også var vi utrolig heldige med været! Sola skinte og etterhvert ble det kjempevarmt å gå rundt i parken. Jeg er superfeig når det kommer til store berg- og dalbaner, men endte opp med å ta SuperSplash og Tømmerstupet. Stolt!! Timene i parken gikk kjempefort, noe som kun betyr at jeg hadde det veldig gøy.

Imens alle guttene løp bort til den største karusellen i hele parken og bare SpinSpider <3333...

... løp jeg og Airi bort til barnekarusellen og bare HESTER<3333

Etter å ha vært på Tusenfryd dro noen av jentene i klassen videre til Oslo. Hadde bestilt bord på T.G.I Friday's, så da ble det hamburgere på (nesten) hele gjengen. Åå, maten der er så sykt god. Også var det gratis påfyll av brus, noe som var så smart ettersom jeg alltid pleier å drikke opp før jeg en gang får bestemt meg for hvilken mat jeg skal bestille. 

Da hamburgerene var spist gikk vi litt rundt på Karl Johan og Oslo City, også måtte vi jo såklart innom den ganske nyåpnede Starbucks for frapper. Med andre ord, det var en super tur! 

THE VOICE NORGE

I dag har jeg vært i Nydalen sammen med Stine og Victoria på tv-innspillingen av The Voice. Fikk kjempefine plasser, så blir morsomt å se når programmet kommer på tv.

Og gjett hva! Jeg fikk tatt bilde med Sondre Lerche etter showet!!!!!!! Er kjempestor fan av han, så nå sitter ett stykk lykkelig jente på bussen hjem fra byen. Som alle andre bilder man tar med kjendiser, ble det lite fint. Har også ingen anelse hva jeg gjør med hånden, men ut på nettet skal bildet uansett. Hahaha! Kan trygt si denne dagen har vært en super start på juni.

SKOLESNAKK

Det er sååå deilig å være ferdig med skriftlig eksamen i norsk. Har vært mye rundt dette i det siste, så derfor dere ikke har hørt så mye fra meg på bloggen. Følte den nynorske teksten jeg skrev ble utrolig mye bedre enn norskstilen, så får vente i spenning på tilbakemeldingene. På fredag får vi forresten standpunkt i alle fag, er så spent! Målet mitt har vært å ikke få en eneste firer på karakterkortet, så håper dette er noe jeg har klart å få til. Vi får se... Nå skal det være en litt rolig periode på skolen frem til muntlig eksamen i midten av juni, noe som blir utrolig godt :-)

I DET SISTE

I det siste har jeg...
1. Feiret 17. mai sammen med venner og familie
2. Gått opp til Kongens Utsikt
3. Sittet inne i det dårlige været og lengtet etter sol og varme
4. Slappet av med pizza og et fint blad

Nå er jeg tilbake igjen på bloggen etter en bitteliten pause. Jeg har forresten kommet opp i norsk på den skriftlige eksamen, så på torsdag og fredag skal jeg gjøre mitt beste. Uff, jeg gruer meg...

Hva har du gjort den siste tiden?

LANSERINGSFEST

Rakk ikke skrive dette innlegget i går, for kom hjem så sent. Jeg var i alle fall på (re)lanseringsfest på Aker Brygge for Tine Milkshake, som har kommet tilbake igjen i butikkene. Vant jo invitasjon til dette på bloggen til Caroline Maria. Dro nedover til Oslo etter skolen sammen med Victoria. Hun har forresten tatt noen av bildene, men de er lagret fra Facebook så er derfor litt mer "skurrete" enn de jeg la over direkte fra mitt eget kamera. Før festen gikk vi hvertfall litt rundt på Karl Johan og Aker Brygge, noe som var veldig koselig. 

Hver gang jeg kommer til Oslo blir jeg automatisk helt turist av meg. Det er jo så fint der, så jeg må liksom få dokumentert alt i bilder. Slottet og Freia-klokka er jo selvfølgelig standard bildemateriale for oss turister ♥♥ Tok også en liten "ta-da!"-pose foran slottet, bare for å understreke det. 

Da vi kom frem til Alfreds Hage, der lanseringsfesten skulle holdes, fikk jeg øye på både en løper og sånn vegg man kunne stoppe og bli tatt bilde av foran. Hahaha, det var sååå stas. Var egentlig ganske mange mennesker der, også var det veldig bra stemning.  

...og vi som bare trodde vi skulle få milkshake, haha :-) Det ble servert utrolig gode hamburgere med salat og båtpoteter til. Fikk også en t-skjorte hver etter den såkalte "rekerulla". Ikke spør, haha. Lanseringsfesten var med andre ord en suksess, og både jeg og Victoria koste oss masse ♥ 

JEG VANT!!!

Noen som leser bloggen til Caroline Maria? Jeg sjekket mailen min i stad, og så jeg hadde fått en mail fra henne. I morgen skal jeg på lanseringsfest for Tine Milkshake i Oslo, for jeg vant en invitasjon til den. Der blir det både servering, underholdning og overraskelser, så jeg gleder meg ♥ Det var over 200 stykker som meldte seg på, derfor var det veldig morsomt at jeg ble en av vinnerne. Får ta med meg ei venninne, så da blir det jentetur til Oslo i morgen. Hvilken av Tine Milkshakene er din favoritt?GRUVESAFARI

I dag var vi på skoletur på gruvene som hører til Blaafarveværket. Som dere kan se, måtte alle ha på seg store fleecekapper og hjelmer. Følte meg som en stor teletubbie hele turen, haha! De fleecekappene var egentlig gode å ha, for var ikke mer enn rundt fem grader i gruvene. Måtte gå i mange stiger og trange ganger, men kom levende fra det. Haha :-) Har du vært på gruvesafari før?

HERLIG DAGHei! Starter dagen min med supergod jordbæryoghurt. Kjekt å kaste i seg en slik når man har dårlig tid på morgenen. Skal straks en tur til Vikersund på gladdagene der og møte to herlige jenter. Hva skal du i dag?

SYKKELTUR

I dag ble "Bergsjø rundt" arrangert, noe som enkelt og greit er en sykkeltur rundt Bergsjø. Jeg syklet med Jonas fra klassen min, og når vi kom i mål fikk vi t-skjorter. Over kan dere derfor se dagens outfit, haha. Sykkelturen er tradisjon, og selv om været mildt sagt ikke var på topp, ble det en tur for det. Her er et uredigert bilde av det strålende været. Skal love dere det var godt å komme inn igjen, og skal snart ta meg en lang og varm dusj. Har dere et årlig arrangement der du bor?

DRAMMENSTUR

Hei dere! En liten oppdatering fra meg. Nå er jeg i Drammen med søteste Thea. Vi har shoppet og gjort noen ærend for Årboka på skolen jeg går på. Innkjøp kan dere få se etterpå, om dere har lyst :-) Vi blogges!

HADE, APRILApril har vært en veldig bra måned. Jeg har vært med på fylkesfinalen i UKM i Hønefoss, vunnet produkter fra Isadora i en konkurranse, blitt sponset av Egobird, vært med venner og spist masse god mat. Jeg har blitt ferdig med prøvemuntlig i tysk, feiret bursdagen min med herlige mennesker og sett at snøen har smeltet bort. Håper og tror at mai blir en like bra måned, og den har i alle fall startet veldig bra med tre fridager på rad. Er heller ikke så alt for lenge til One Direction-konserten. Hva er ditt høydepunkt fra april?

FREDAGSFØLELSEEr så deilig å tenke på at jeg har fri fra i morgen og helt frem til mandag. Det er nesten en uke med "ferie", det! Jeg er glad for at vi får igjen avspasering for diverse ting denne måneden, merker at jeg trenger litt ekstra med fri fra alt som skjer på skolen nå. Siste halvåret av tiende er sykt stressende, uff. Kvelden skal i alle fall gå til lesing og noen episoder av PLL, stort mer orker jeg ikke. Har dere mange ekstra fridager i mai?

SKOLEBILDER

På skolen i dag hadde vi besøk av en fotograf som tok portrettbilder og klassebilder av oss. Haha, er hundre prosent sikker på at portrettbildet av meg ikke ble så veldig fint. Føltes bare så sykt unaturlig å bli plassert skrått på en stol og smile stivt til noen lyskastere. Men så lenge det bildet her blir finere enn portrettbildet av meg fra sjuendeklasse skal jeg ikke klage, haha :-) Har du tatt portrettbilder på skolen?

ROLIG SØNDAGNok en rolig søndag. Har faktisk vært ganske så produktiv i dag, haha. Har ommøblert og ryddet rommet, også skal jeg straks begynne å øve til en rle-prøve vi har i morgen. Er litt kjedelig å ha prøve første time en mandag, men det går liksom greit når uka ikke er så lang. I tillegg til å ha fri første mai, får tiendeklasse avspasering andre og tredje mai også. Så blir en veldig kort uke på bare to dager, men det gjør ikke så mye. 

TACOKVELDHei! Nå drar jeg hvert øyeblikk bort på tacokveld sammen med noen venner. Taco er jo så godt, så blir nok en bra kveld. Hehe :-) Har dere noen planer for kvelden?

VÅRFØLELSE


For et fint vær det er ute i dag! Sol, blå himmel og varme. Endelig tror jeg at snøen er borte for godt frem til sommeren. Er så deilig at man kan gå rundt i tynne jakker og Converse, har så vårfølelse nå. Jeg er vel ikke den eneste? Sommeren nærmer seg jo med stormskritt, og den perioden fremover kommer til å bli så bra. Ønsker hvertfall alle en herlig lørdag! 

GLADJENTE!!!!!!!

Gjett hva!!! Jeg fikk 6'er på prøvemuntlig i TYSK!!!!!!! Er så utrolig glad nå, veit ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Det er så deilig å ha fått den fremføringen overstått, for har gruet meg så kjempelenge. Heldigvis er jeg ferdig med den nå, og har fri resten av dagen og i morgen. Dette skal feires med biff i helga, haha. 

PRØVEMUNTLIG

På skolen i dag ble halve klassen trukket opp til prøvemuntlig. Jeg var en av de tre på tiende som kom opp i tysk, noe som betyr at jeg må holde tyskfremføring på torsdag. Gruer meg egentlig ganske mye til selve fremføringen, men synes det var et greit fag å komme opp i. Heldigvis fikk vi en bra oppgave, i tillegg til lytteoppgave og fri samtale med lærerne. I morgen har jeg fri fra skolen for å fokusere og forberede meg 100% til fremføringen. Skal bli så deilig å bare bli ferdig med det. Har du vært oppe til prøvemuntlig?

HJEMME FRA UKM

Etter litt problemer med java og bildeopplasteren her på blogg, har jeg endelig fått lagt over noen av bildene fra helgens fylkesfinale i Buskerud.

På vei opp til Hønefoss hadde UKM-gjengen fra Modum leid buss. Hadde egentlig ventet å se en liten minibuss, men var ganske morsomt å kjøre en stor timeekspress frem til Kultursenteret. 
Mellom alle forestillingene var det tid til shopping, spising og byvandring. Noen av guttene i klassen og et par til fra skolen hadde også gått videre til fylkesfinalen med bandet sitt, så da ble det litt sightseeing sammen med dem i Hønefoss.

Etter rundtturen i byen ble det allsang i sentrum, noe som var kjempekoselig! Sola skinte og stemningen var på topp. Tilslutt kom vi i så sommerstemning, at vi bare måtte kjøpe is. Ben & Jerry's Cookie Dough må bare være verdens beste iskrem. Er i alle fall min favoritt ♥ 

Når man først har kjøpt en typisk "blogger-is", måtte jo nesten jeg og Anna ta en fotoshoot med den.Hadde det så utrolig herlig, og ble kjent med mange flotte mennesker. Var også sykt mange taltenfulle ungdommer som deltok, både gjennom sang, dans, kunst og utstillinger. Hadde en fantastisk helg, og håper det ikke er siste gangen jeg er med på en så bra tur. Hva synes du om bildene? Var du på UKM i helgen?

UKM - FYLKESFINALE I BUSKERUD

I morgen tidlig går turen til Hønefoss, der fylkesfinalen i Buskerud skal holdes. For noen måneder siden gikk jeg videre fra UKM her i kommunen med en bildeutstilling, og tiden har gått sykt fort siden da. Jeg både gruer og gleder meg. Blir jo sikkert en kjempebra opplevelse, tar buss i morgen tidlig sammen med andre finalister fra Modum til Hønefoss, også skal vi sove over på en skole der. Det jeg gruer meg til er å presentere bildene mine for juryen. Blir kjempeskummelt!! Var første gangen jeg deltok på UKM dette året, og er da også første gangen jeg er i en fylkesfinale. Har ingen anelse om hva jeg skal si, haha. Håper det går bra, så ønsk meg lykke til! Ettersom UKM er både i morgen og på søndag blir det nok ingen blogging på meg denne helgen, men kan love dere noen bilder når jeg er tilbake igjen. Skal du på UKM i Hønefoss i helga?

UOFISIELL KONTAKTANNONSE

Min kjære venn Victoria er 15 år. Som dere kanskje kan se på bildene over, er hun ikke som alle andre jenter. Bildet til venstre er forresten hennes outfit for dagen. Denna, gutta, er et ordentlig kupp. Kan med hånden på hjertet si at hun er den rareste jeg kjenner, noe som er veldig positivt ment. Vurderer å gi henne en bøtte med vann til den tørre humoren hennes. Hun er alt det en god venn (og potensiell kjæreste, hehe) skal være. Du kan følge hverdagen hennes på denne bloggen, eller legge til theviccis på Snapchat. Må bare advare om at hun liker å sende dobbelthake-bilder der. Hun er helt singel, så se om du kan kan få napp ved å skrive en fin kommentar til henne.

Heheh, hun er veldig pen i virkeligheten. Jeg lover. SKOLEARBEIDHei dere! Denne uken er det fullt opp med skolearbeid, og på torsdag skal jeg ha tentamen i matte. Om jeg ikke er like flink til å blogge jevnlig de neste ukene, veit dere i alle fall hvorfor. Neste uke er det duket for prøvemuntlig, noe som er trening til den muntlige eksamen jeg skal ha om en måned. Er ganske skummelt å tenke på at det ikke er lenger igjen til, og føler meg egentlig heller ikke stor nok til å ha eksamen. Hahaha :-) På en måte håper jeg at månedene frem mot sommeren går fort, men samtidig er det ganske trist at tiendeklasse snart er slutt. Har du mye å gjøre på skolen for tiden?

FIN START PÅ FREDAGEN

For en fin start på fredagen. Søteste Stine ble med meg hjem rett etter skolen, og vi har vel forsåvidt ikke gjort annet enn å spise. Hahaha :-) Lagde oss kjempegod salat i sted, og i kveld blir det kos med taco og Idol. Hvordan ser din fredag ut?

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits