PURR-FECT IPHONE CASEHei dere! I går var jeg først på Kuben med Karoline, og deretter dro jeg på Strandefjorden med mange herlige mennesker. Hadde det så gøy i går at jeg helt glemte bort å blogge, haha. Tenkte jeg bare skulle vise dere det nye dekselet jeg kjøpte i Hønefoss i går. Fant det på Glitter, av alle steder. Synes egentlig at det kostet litt mye, men hallo hvem kan si nei til et så søtt deksel?! Det var jo helt purr-fect, hehehe. Den modellen fantes forresten også både til iPhone 4 og 5. Hva synes du om det? Hvordan ser dekselet ditt ut?

EVIG SØNDAGEndelig har jeg fått tak i boka til Linnéa Myhre. Har funnet tilbake lesegleden denne sommeren her, så denne skal bli med meg på hytta i helga. Noen som har lest den?

BELAIR


Tenkte jeg skulle vise dere mitt siste innkjøp. Synes sånne topper med print er så stilig, og på den jeg kjøpte står det Belair. Magetoppen er fra BikBok, og jeg gleder meg til å bruke den til et langt skjørt eller en høytlivsshorts når været er fint nok. Har forresten fått ny pc og redigeringsprogram, så derfor kan det hende at bildene blir svarthvite til jeg får lært meg Photoshop CS4 ordentlig. Hva synes du om innkjøpet?

INNKJØP


Kanskje litt dumt å legge ut dette etter jeg allerede har lagt ut bilder av antrekket på bloggen, men det får gå. Handlet det egentlig inn til 17. mai, men brukte det på lanseringsfesten til Tine Milkshake i går. Skal nok ha på både dette og bunaden min (♥) i morgen, for skal mest sannsynlig to forskjellige steder. Peplumtoppen og smykket er fra Cubus, buksa er fra Lindex og mascaraen er fra Rimmel London. Har lett etter et slikt statementsmykke lenge, og fant ut at de egentlig hadde utrolig mange fine på Cubus! Blir nok flere smykker på meg derfra etterhvert, hehe. Hva synes du om innkjøpet? 

DAY 1: DITT SISTE INNKJØP
Dette er det jeg kjøpte da jeg var i Drammen på fredag. Både veska og bikinien er fra H&M. Har lenge vært på utkikk etter en enkel og svart veske som er akkurat passe stor. Den kostet bare 200 kroner, så det var et ordentlig bra kjøp. Ettersom jeg skal på skolesvømming på fredag, trengte jeg en ny bikini. Klarte nesten ikke å bestemme meg, for det var så sykt mange å velge i. Lengesiden jeg har sett så mange fine bikinier samlet på et sted, haha. Hva synes du om mitt siste innkjøp?

THE NEW ICONS

Var en kjapp tur innom H&M i stad og fikk kjøpt med meg en t-skjorte fra den nye kolleksjonen der. Var bare en igjen, og den var i en størrelse for stor. Klarte ikke la vær å kjøpe den for det, haha. Det var egentlig greit å ha den litt stor og, for det så nesten ut som om den skulle være litt oversized. Om du ikke allerede har sett t-skjorta kommer det nok et bilde av den snart. I morgen får du også se hvilken jakke jeg fikk fra egobird, om noen er nysgjerrige på det. Har du "The New Icons" t-skjorta?

DEKSELET MITT
Endelig er jeg gjenforent med det gamle dekselet mitt, haha. Har klart meg lenge uten, men følte det var på tide å bytte deksel igjen. Det er liksom så mye bedre å ha bilder av Sondre Lerche enn bare et kjedelig mønster bak på telefonen, haha. Om du bruker mobildeksel, hvordan ser ditt ut?

NOE NYTT
Var på shopping i Drammen i sted med Karoline, noe som var kjempekoselig. Kjøpte med meg en bukse og genser fra BikBok. Fikk også med to søte armebånd. Hva synes du?

BURSDAGSGAVER

På onsdag i forrige uke feiret jeg bursdagen min sammen med familien. Veit det kanskje er litt seint å legge ut hva jeg fikk nå, men fikk ikke gjort det tidligere ettersom jeg var sjuk. Over kan dere i hvert fall se de fine gavene. Penger, gavekort, Kvikk Lunsj, servise og Pukka-te. Er det forresten noen som har smakt den teen? Har ikke hatt tid til å sette meg ned drikke den enda, så blir morsomt å finne ut av hva den smaker.innkjøp | ny jakke

Hei dere! Måtte bare legge ut noen bilder av den nye jakken min fra Vero Moda. Den er superkomfortabel, også sitter den veldig fint. Synes det var litt stilig at ikke hele var i skinn, men bare deler av den. Morsomt med en jakke som skiller seg ut litt. Skrå glidelås er jo også ganske populær på jakker og vester for tiden, så det er jo ikke feil. Er hvertfall veldig fornøyd med dette innkjøpet. Hva synes du?

NOE NYTT

Hei dere! Har akkurat ryddet litt på rommet, og byttet ut litt pynteting i hylla mi. I går kjøpte jeg meg verdens kuleste Buddha fra Kid Interiør, så den måtte jo selvfølgelig få en fin plass. Satte den sammen med et norgesglass med trekk, som min snille bestemor har strikket, og et par telys. Synes det ble deilig med en liten forandring på rommet. Hva synes du? 

NYE SMYKKER

Hei dere! Måtte bare vise frem de nye smykkene jeg har kjøpt. To armbånd, en ring og et kjede. Er egentlig utrolig dårlig på å bruke smykker, men tenkte jeg skulle bli litt flinkere til det. Og hva er vel da en bedre motivasjon enn å kjøpe nye smykker, slik at det blir morsommere å bruke? Hehe. Det finnes en unnskylding til alt, men til mitt forsvar var det 30% på alle smykkene. Lover.


Ringen er fra Arts & Crafts og er i en slags kobberfarge. Den har en kjempesøt 'diamantbord' øverst og nederst. Ringen er ganske bred, men liker at den synes godt når jeg har den på. 

Armbåndet er også fra Arts & Crafts, og har en kjempesøt Buddha. Det er i samme fargetone som ringen, og jeg tror de kommer fra samme 'serie'.

Dette armbåndet er fra Hjerter, og jeg synes det er superfint! Det er stort, men enkelt. Gleder meg til å bruke det sammen med en klokke eller noe. Blir bra.

Det siste jeg kjøpte var dette statementsmykket fra Hjerter. Digger den gull-lenken over selve kjedet, den gjør at smykket får det lille ekstra og ikke blir kjedelig. Hva synes du?

ØNSKELISTE - IPHONEDEKSLERAlle er fra miniinthebox.com, en superbra nettside med UTROLIG billige iphonedeksler og andre gadgets. 

ØNSKELISTE

1. Jack Daniel's tee herfra 2. Studded shorts herfra 3. Iphonedeksel herfra 4. Debora Lippmann neglelakker herfra 5. Genser fra Selected Femme herfra  6. Alle episodene av Friends herfra

KLISTREMERKEDEKSEL
Hei dere! Jeg har kjøpt meg nytt deksel, og tenkte jeg skulle vise det til dere. Eller, deksel og deksel. Det er sånn klistremerkedeksel fra BikBok, som man kan klistre på både foran og bak. Synes det ble ganske stilig. Har dere prøvd ut et sånt deksel før?

ENGLEVINGERHei dere! Siste halvdelen av skoledagen i dag var vi nede i kirken på gudstjeneste. Noen fra klassen skulle lese opp juleevangeliet, og da fikk jeg og ei annen lov til å være engler. Den andre engelen var så snill og kjøpte med seg et par englevinger til meg i dag, slik at vi kunne ha de på oss utenpå de hvite kappene. ♥ Englevingene kostet visst bare 70 kroner på Søstrene Grene, og de er supersøte!

NYTT DEKSELI dag fikk jeg dekselet jeg vant i en konkurranse for en stund tilbake. Er kjempefornøyd med det, ble akkurat som jeg hadde tenkt og håpet på. Dekselet er fra caseapp.no, og har nå erstattet mitt kjære deksel med bilder av Sondre Lerche på. Er jo godt med litt forandring innimellom. 

Sitatet som står på dekselet:

"so, i guess we are who we are for alot of reasons. and maybe we'll never know most of them. but even if we don't have the power to choose where we come from, we can still choose where we go from there. we can still do things. and we can try to feel okay about them"

 

BESTILT NYTT IPHONEDEKSELHei dere! For noen dager siden fikk jeg vite at jeg hadde vunnet en konkurranse på bloggen til Vilde. Premien var et egendesignet iphonedeksel fra caseapp.no, og nå har jeg endelig fått bestilt det. Med tungt hjerte har jeg bestemt meg for å bytte ut dekselet mitt med Sondre Lerche på når jeg får dette i posten. For en stund i alle fall, hehe ♥ Det står forresten et sitat på dekselet, men det synes ikke så godt på bildet. Håper det blir mer synlig i virkeligheten. 

"So, I guess we are who we are for alot of reasons. And maybe we'll never know most of them. But even if we don't have the power to choose where we come from, we can still choose where we go from there. We can still do things. And we can try to feel okay about them"

 

NOE NYTT
Hei dere! Verdens beste pappa kom hjem fra USA i dag. Før han dro skrev jeg en liten ønskeliste til han, og snill som han er kjøpte han med seg noe hjem igjen. Vinrøde Converse og solbriller fra Ray Ban. Han kjøpte også joggesko fra Mizuno og et par topper. Tusen takk, paps ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ØNSKELISTEFra Tobi, Batoko og Miniinthebox

NEW INTopp fra BikBok. Skulle egentlig kjøpe en genser på Carlings og, men da den kostet litt mer enn det jeg hadde råd til skal jeg heller kjøpe den etter jul. 

YNDLINGSSMYKKENE MINEINNKJØP
Hei dere! Her er det jeg kjøpte på IKEA i sted. Sengesett, glasskrukke, duftlys og knagger som man kan henge ned fra døren. Skal prøve å gjøre lage en slik 'Make a wish'-krukke av den jeg kjøpte, så følg med på bloggen de nærmeste dagene for en DIY på det. 

RINGENE MINE
INNKJØP

Bukse fra Dr. Denim / Carlings - Sko fra Bianco

PETER PAN COLLARKragen kjøpte jeg på Cubus i Drammen i sted.

WANTS FRA MONKI
INNKJØP


Bare Minerals og sminkekost fra Sephora, hettegenser fra Bershka og skjerf fra Zara.

SKAPPEL-GENSER

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere den fine Skappel-genseren som bestemor har strikket til meg. Den er kjempegod og myk, og det blir veldig godt å ha den på i morgen tidlig til Polen. Har ønsket meg en slik genser lenge, og da bestemor sa hun kunne strikke den til meg ble jeg utrolig glad. Tusen takk ♥

WANTS FRA H&M
NYE VINTERSKO


Her er bilde av de nye vinterskoene mine. Mørkebrune uggs fra Emu Australia. 

WANTS FRA NELLY.COM
NY PARKAS


Hei dere! Her er bilde av parkasen jeg kjøpte i Sverige. Den er fra Gina Tricot, og var den siste som var igjen der. Parkasen er utrolig varm og god å ha på seg ♥ Kommer nok til å bruke denne mye fremover.

INNKJØP
Skjerf fra Gina Tricot, bukse fra Cubus, strikkegenser fra Cubus, rosa Lana Del Rey-genser fra H&M, bukse fra Twentyfive:Seven. Har også kjøpt treningstights fra Nike og svart parkas fra Gina Tricot, men kameraet gikk tom for strøm før jeg rakk å ta bilde av det.

PÅ ØNSKELISTENINNKJØP


Genser og skjerf fra Bik Bok :-)

INNKJØP


Her er innkjøpene fra i går. Alt er fra Bik Bok :-)

RINGEN

Hei dere! Glemte helt bort å vise dere ringen som jeg også kjøpte i går. Den er designet av Whitney Port for Bik Bok. Digger naglene på den, og det beste var at den var på salg til kun tjue kroner! Love ♥
PS: "Tatoveringen" på det forrige bildet er ikke ekte, til dere som trodde det :-) 

INNKJØPBlazeren er fra H&M, genseren og skjørtene er fra Bik Bok :-) 

TOMS


Hei dere! Skal ta bilder av innkjøp og legge de ut senere, men det var en av tingene jeg tenkte jeg ville vise dere nå. Mine nye TOMS-sko ♥ Modellen jeg har heter Black Woolen Classics og de ble kjøpt på DNA. Er helt forelsket i skoene! Ikke bare er de superbehagelige å gå i, men man støtter også en god sak! For hvert par man kjøper så gir TOMS ett par med nye sko til et barn i nød. One for One, lyder slagordet. Synes dette er en superbra ordning :-)

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits