HADE, BLOGGEN

Hei dere. Tenkte jeg bare skulle fortelle at jeg kommer til å ha en liten pause fra bloggen. Startet på skolen på torsdag, og merket allerede da at det ble ganske vanskelig å blogge som vanlig. Går jo nå siste halvåret av tiendeklasse, og kommer til å bruke mye tid fremover på å gjøre lekser. Vil ikke legge ut dårlige innlegg som ikke er gjennomtenkte, så derfor synes jeg det blir bedre å ta seg en liten pause. Veit ikke helt når jeg kommer til å begynne å blogge igjen, men dette blir helt klart ikke det siste innlegget jeg legger ut.

TOPP 4

ALL YOU NEED IS LOVE
MINE YNDLINGSSMYKKER

1 - BikBok, 2 - B.young, 3 - BikBok, 4 - BikBok

REMINDERKLISTREMERKEDEKSEL
Hei dere! Jeg har kjøpt meg nytt deksel, og tenkte jeg skulle vise det til dere. Eller, deksel og deksel. Det er sånn klistremerkedeksel fra BikBok, som man kan klistre på både foran og bak. Synes det ble ganske stilig. Har dere prøvd ut et sånt deksel før?

FØRSTE JANUARHei dere! Akkurat nå sitter jeg bare og slapper av i senga. Har tent opp duftlys, og hører på sanger på Spotify. Deilig å slappe av litt, for er ganske sliten etter nyttårsaften i går. Er ikke vant til å være så seint oppe, hehe. Om du vil kan du gjerne subscribe til en av Spotify-listene mine her, her og her.

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits