TORSDAGSKOS
Hei dere! Nå sitter jeg og Hedda og ser på Pretty Little Liars mens vi koser oss med jordbær dyppet i sjokolade. Hadde besøk av ei venninne i sted som viste meg serien, og nå er jeg frelst! Skal straks sette på episode 5 fra den første sesongen, så dette kommer til å bli en bra torsdagskveld. Har du sett PLL?

DEN SISTE MAGIKER

Hei dere! Var på biblioteket i går og lånte noen bøker, så nå skal jeg straks sette meg ned og lese noen av de. Tenkte jeg skulle begynne på en serie som heter "Den siste magiker" av Sigbjørn Mostue. Noen som har lest de bøkene?

DAGENSGenser fra BikBok - Batikk jeans fra H&M 

NOE NYTT

Hei dere! Har akkurat ryddet litt på rommet, og byttet ut litt pynteting i hylla mi. I går kjøpte jeg meg verdens kuleste Buddha fra Kid Interiør, så den måtte jo selvfølgelig få en fin plass. Satte den sammen med et norgesglass med trekk, som min snille bestemor har strikket, og et par telys. Synes det ble deilig med en liten forandring på rommet. Hva synes du? 

LUNSJ
Hei dere! Er så ubeskrivelig godt med vinterferie, har ikke ord. Stod opp ganske tidlig i dag for å se noen episoder av Walking Dead, og nå sitter jeg og koser meg med fryste bringebær med vaniljekesam. Om ikke alt for lenge får jeg to stykk jenter på besøk, så det blir veldig koselig. Var forresten på shopping i går, og om noen vil se hva jeg kjøpte kan jeg legge ut noen bilder senere i dag. Håper alle får en herlig dag, uansett om dere har vinterferie eller ikke. 

NYE SMYKKER

Hei dere! Måtte bare vise frem de nye smykkene jeg har kjøpt. To armbånd, en ring og et kjede. Er egentlig utrolig dårlig på å bruke smykker, men tenkte jeg skulle bli litt flinkere til det. Og hva er vel da en bedre motivasjon enn å kjøpe nye smykker, slik at det blir morsommere å bruke? Hehe. Det finnes en unnskylding til alt, men til mitt forsvar var det 30% på alle smykkene. Lover.


Ringen er fra Arts & Crafts og er i en slags kobberfarge. Den har en kjempesøt 'diamantbord' øverst og nederst. Ringen er ganske bred, men liker at den synes godt når jeg har den på. 

Armbåndet er også fra Arts & Crafts, og har en kjempesøt Buddha. Det er i samme fargetone som ringen, og jeg tror de kommer fra samme 'serie'.

Dette armbåndet er fra Hjerter, og jeg synes det er superfint! Det er stort, men enkelt. Gleder meg til å bruke det sammen med en klokke eller noe. Blir bra.

Det siste jeg kjøpte var dette statementsmykket fra Hjerter. Digger den gull-lenken over selve kjedet, den gjør at smykket får det lille ekstra og ikke blir kjedelig. Hva synes du?

SØNDAGSFROKOST


Hei dere! Tenkte jeg skulle friste dere med frokosten min i dag. Søndager er den dagen jeg har best tid om morgenen, så da ender det ofte opp med en stor og god frokost. Det beste med søndagsfrokoster er at jeg kan spise den mens jeg ser på gamle episoder av Friends, som forresten er den nest beste serien jeg veit om. Walking Dead topper listen min. Ellers i dag har jeg ikke så store planer, skal bare nyte dagen. I morgen starter vinterferien min for fullt, så alt ligger til rette for at dette skal bli en herlig dag og uke.

VALG, VALG, VALGUff! Det er så sykt vanskelig å bestemme seg for hvilken linje man skal søke på. Har lest side opp og side ned i forskjellige brosjyrer vi har fått på skolen, men har ikke blitt så veldig mye sikrere i hva jeg vil velge. Foreløpig har jeg satt studiespesialiserende på førstevalget, medier på andre og service og samferdsel på tredjevalget. Tror aldri jeg kommer til å bli 100% sikker på hva jeg vil søke, så får bare håpe at valget jeg tar blir bra. Ender nok kanskje med studie, for der veit jeg litt hva jeg går til. Er jo snart bare en uke (!) igjen til søknaden må være sendt, så var på god tid å prøve å finne ut hvilken linje jeg vil gå på etter sommerferien. Hvilken linje skal du søke på? / Hvilken linje går du på? / Hvilken linje har du gått på? Haha, mange spørsmål.

DIY - RIPPED JEANS

Hei dere! Har lenge synes at bukse med 'hull' under knærne har vært utrolig kult, og synes det bare ble enda stiligere da jeg så denne outfiten. Derfor var det bare å finne frem saksen, og klippe i en gammel bukse. Buksen som ble 'ofret' kostet faktisk bare 75 kroner på Vero Moda, så det gjorde ikke så mye at jeg eksprimenterte litt med den. Synes uansett at buksa ble tusen ganger stiligere nå, så nå er det bare å kombinere den med en stilig topp og statementsmykke. Hva synes du om ripped jeans?

OPPSKRIFT PÅ VAFLER

Hei dere! Her kommer enda en oppskrift, denne gangen på supergode vafler. Vaflene inneholder ganske mye havregryn, så dette er noe man kan nyte med god samvittighet. Alt du trenger for å lage ca 7-10 plater, er:

3 dl havregryn
2 dl hvetemel
2 ss sukker
2 ts bakepulver
2 krm salt
2 ts vaniljesukker (evt. kardemomme)
6 dl melk
4 egg
4 ss smeltet smør

Start med å blande sammen alt det tørre. Så heller du oppi halvparten av melken.

Pisk sammen eggene, og hell det sammen med smeltet smør og resten av melken opp i bollen.

La røren stå og svelle i cirka 15 minutter. Så er det bare å steike vaflene, og ha på det du vil. Brunost er for eksempel veldig godt oppå. Velbekomme ♥TOPP 10 - SANGER

Det finnes så utrolig mange forskjellige sjangre, sanger og artister over alt. For eksempel på Spotify, YouTube, MySpace og SoundClound.

I dette innlegget har jeg lagt ut de 10 sangene jeg er mest hekta på for tiden. Jeg hører mildt sagt på det meste av sjangre, alt fra hardrock til klassisk musikk. 

Det hadde vært veldig koselig om du la igjen en kommentar der du sier hva din favorittsang heter. Morsomt å se hva leserne mine hører på, og jeg har ganske lyst til å få noe ny musikk inn på Spotify-lista mi.

FRUKTSALAT
Hei dere! Måtte bare poste noen bilder av den supergode fruktsalaten jeg lagde i sted. Epler, appelsiner, druer, bananer, havregryn og litt vaniljekesam i en og samme bolle = himmel. Dere burde helt klart prøve ut dette.

DAGENSStrikkegenser fra BikBok - Olaskjorte fra BikBok - Klokke fra CMYK - Bukse fra BikBok

ØNSKELISTE - IPHONEDEKSLERAlle er fra miniinthebox.com, en superbra nettside med UTROLIG billige iphonedeksler og andre gadgets. 

DAGENS


Skjorte fra Only - Bukse fra Dr. Denim - Hettejakke fra Sport

FROKOSTPANNEKAKER

Hei dere! Jeg er en av de personene som har utrolig lite matlyst om morgen, hvertfall tidlig før skolen. Heldigvis har jeg funnet noe som kan spises i steden for kjedelige brødskiver - frokostpannekaker! Ikke bare smaker det utrolig godt, det er også ganske så sunt. Alt man trenger for å lage disse frokostpannekakene er:

♥ Ca. 1,25 dl havregryn
♥ 1 ts sukker
♥ 1 egg

Bland alle ingrediensene sammen, del 'røra' i to og steik pannekakene. Når de er ferdige er det bare å ta på hva du vil, cottage cheese eller tomat smaker for eksempel veldig godt oppå. Bon appetit :-)
SHAKE, SHAKE, SHAKE

DANSETRENING

Hei dere! Etterpå skal jeg på dansetrening for første gang på lenge. Skal ha en prøvetime i hiphop, så det blir veldig spennende. Har lenge tenkt på at jeg må starte på noe, som for eksempel dans. Derfor blir det morsomt å se om dette er noe jeg har lyst til å fortsette med videre. Driver du med en sport/aktivitet på fritiden?

DAGENS

Genser fra BikBok - Klokke fra CMYK - Bukse fra Vero Moda

ØNSKELISTE

1. Jack Daniel's tee herfra 2. Studded shorts herfra 3. Iphonedeksel herfra 4. Debora Lippmann neglelakker herfra 5. Genser fra Selected Femme herfra  6. Alle episodene av Friends herfra

BACK ON TRACK

Hei dere! Da er jeg tilbake igjen fra en ganske så lang bloggpause. Nesten en måned har gått siden sist jeg blogget, så nå følte jeg det var på tide å starte opp igjen. Har byttet design og header til et litt mer lysere tema, så håper dere liker det! En annen ting jeg skal endre litt på er innleggene. Fra nå av skal jeg satse på kvalitet foran kvantitet. Det vil si at jeg heller poster ett gjennomtenkt innlegg med klare bilder, enn fem halvgode innlegg på en dag. Håper dere liker endringene ♥Siden sist har det vel egentlig ikke skjedd så veldig mye nytt. Jeg har kommet inn i rutinen med skole og lekser, og resten av tiden har gått til venner. I går var jeg med på UKM her i kommunen for første gang. Jeg stilte ut fire bilder som jeg har tatt, og temaet for fotoutstillingen var 'Naturens Farger'. Det var utrolig morsomt å være med og jeg kom videre til fylkesfinalen, som skal holdes i Hønefoss i april!

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits