BIG JET PLANE

Dette er den fineste nattasangen jeg vet om for øyeblikket ♥ Kvelden er ikke komplett uten at denne har blitt spilt noen ganger på iPoden min, haha! Har du hørt sangen før?

SUPERGODE HORN

I påsken er det lov å kose seg med god mat, og noe som smaker ekstra godt ute i vårsola er grove horn med fyll. Det slår aldri feil, haha. Oppskriften er hentet fra kokeboken Fra Boller Til Burritos, som jeg fikk på skolen i niende klasse. Det du trenger for å lage ca. 16 horn, er:

50 g gjær
2 ss smeltet smør
4 dl lunket melk
1 ts salt
4 dl sammalt hvete (jeg synes det smaker ekstra godt med finmalt, hehe)
6 dl hvetemel
Ovnen skal stå på 220 grader

Etter du har funnet frem alt du trenger, starter du med å smuldre gjæret i en bakebolle. Om du bruker tørrgjær så bare blander du den i melet. Smelt smøret, og tilsett den fingervarme melken. Rør godt, og tilsett så salt og det sammalte melet. Helt tilslutt heller du oppi melet. Når du har blandet alt til en fin deig, lar du bollen stå og heve i omtrent 45 minutter. Etter hevingen deler du deigen i to, og kjevler hver del ut til en runding med cirka 40 centimeter i diameter. Del hver runding i åtte like store "snipper". Jeg er veldig glad i å ha fyll inni, så jeg bruker å ta på litt tomatpuré, smårettsskinke og gulost på hver "snipp". Etter du har fylt horna, ruller du de sammen fra den siden der de er bredest. Fordel horna utover på en stekeplate, og la de heve i noen minutter til. Pensle med egg, og la de stå i ovnen i ca. 12 minutter. Vel bekomme!

NYTT DESIGNHer er da det nye designet mitt. Det er mye lysere og finere i forhold til det forrige, det synes i alle fall jeg. Føler også at det ble mye bedre oversikt med en bred sidemeny med mye info. Er ganske så fornøyd med headeren, føler den passer til resten av designet og årstiden vi er inne i. Si gjerne i fra til meg om designet ikke er helt likt som det over, og skriv også hvilken nettleser du bruker. Du kan mer enn gjerne legge igjen en kommentar om du synes det er noe jeg burde endre på. Er glad i konstruktive tilbakemeldinger. Hva synes du om det nye designet?

FANNY LYCKMAN FOR ESTRADEUR
Flere enn meg som har kommet over den sykt fine kolleksjonen til Fanny Lyckman for Estradeur på Nelly? Over kan dere se mine utvalgte favoritter. Ikke bare er Fanny en utrolig bra blogger, hun designer også utrolig fine klær! Ønsker meg omtrent alle plaggene herfra. Liker spesielt bomberjakken og den kule Chain Sweater'en. Har du en favoritt fra kolleksjonen?

SOLA SKINNER


Sola skinner, fuglene kvitrer og snøen smelter. Klarer nesten ikke å beskrive hvor deilig det er med påske og vår. Selv om jeg ikke er 100% frisk enda, har jeg i det minste klart å dra meg ut på verandaen. Har sittet der en stund nå og bare slappet av, lest i ei bok og spist appelsiner. De som har lest bloggen min en stund er sikkert lei av alle de tusen bildene jeg har lagt ut av denne boka, og alle de anbefalingene jeg har skrevet om den. Vel, dere får bare leve med det, for DARLAH er bare verdens beste bok. Punktum. Hva har dere gjort i dag? Noen som har lest DARLAH?

I MITT PÅSKEEGG


God påske, alle sammen! Etter lang tid med sykdom begynner jeg endelig å bli litt bedre igjen, noe som betyr at jeg har overskudd til å blogge. I dag er det jo påskeaften, og mange har sikkert har fått besøk av en snill påskehare. Det har i hvert fall jeg, hihi! Kinderegg, Kvikk Lunsj og Costume Magazine og annent spennende i egget synes jeg er en veldig fin start på dagen. Har du fått påskeegg i dag?

outfit | stars

Skjorte og smykke fra BikBok

skjønnhet | natural nails

Et lite tips til dere som ikke er superfan av å ha på farget neglelakk, men fortsatt vil at neglene deres skal se fine og sterke ut. For en god stund siden kjøpte jeg meg en blank neglelakk fra Gina Tricot Beauty, og den fungerer supert. Neglene blir fine, blanke og ser ordentlige ut. Blank neglelakk fungerer forresten også som neglelakkfjerner. Legg på et godt lag oppå neglelakken du vil ha vekk, og tørk av med en bomullspad eller papir. 

hverdag | god morgenDet er så ubeskrivelig godt med påskeferie og helg. Man kan sove helt ut, slappe av og bruke mer tid sammen med venner. Med flaksen min starter jeg selvfølgelig ferien med å være syk, så for min del kommer nok dagen til å bestå av noen episoder med Pretty Little Liars, mat og enda mer søvn. Var forresten veldig morsomt at noen kjente meg igjen på Idol i går, haha! Hva er dine planer for dagen?

video | kjærlighetssang til Sverre

Hei dere! Noen som så meg og Renate på Idol i sted? For en liten stund siden lagde vi en kjærlighetssang til Sverre Eide, som er med der. Fikk bra respons fra blant annet Sverre selv og Stian Blipp (!!), og i kveld ble den også vist på direktesendingen. Var utrolig stas, morsomt at så mange så på. Om noen har lyst til å høre på hele sangen, så har dere den her. 

hverdag | tidlig kveld

En kombinasjon av å være sliten, trøtt og syk gjorde at jeg hadde lyst til å ta kvelden nå. Har blitt litt mye i det siste med tre tentamener + to forberedelsesdager, i tillegg til prøve og lekser. Den gode t-skjorta mi fra Monki minner meg heldigvis på at det er "no need to worry", for er jo snart påskeferie! Er ikke så dumt det, for kan bli litt mye skole en gang i blant. Gleder du deg til påske?

Forresten, noen som har smakt sånne søte nøttekuber? Aah, er den nye favoritten i godteskålen min!

bilde | close-uphverdag | middagsdate

Hei dere! Nå er jeg hos min kjære Stine. Vi kom tidlig hjem fra skolen i dag, ettersom vi har hatt norsktentamen. Omtrent med en gang vi kom hjem, lagde vi middag som bestod av kyllingnuggets, bacon, fullkornspasta og ostesaus. Smakte sykt godt, og enda blei det da vi hadde is og fryste bær til dessert. Ikke feil å ordne middag selv. Hvilke planer har du for dagen?

mat og drikke | vaniljeyoghurtHei dere! Avslutter denne mandagen med en supergod vaniljeyoghurt med blåbær og jordbærbiter. Det smaker utrolig godt, samtidig som man ikke trenger store porsjonen før man blir mett. Frister det, hehe?

outfit | dagens

Blazer fra H&M, bluse fra BikBok, bukse fra Dr Denim, armbånd fra Arts&Crafts

innkjøp | ny jakke

Hei dere! Måtte bare legge ut noen bilder av den nye jakken min fra Vero Moda. Den er superkomfortabel, også sitter den veldig fint. Synes det var litt stilig at ikke hele var i skinn, men bare deler av den. Morsomt med en jakke som skiller seg ut litt. Skrå glidelås er jo også ganske populær på jakker og vester for tiden, så det er jo ikke feil. Er hvertfall veldig fornøyd med dette innkjøpet. Hva synes du?

hverdag | blåbær og det nyeHei dere! Starter søndagen rolig, med blåbærsmoothie og lesestoff. Det siste nummeret av Det Nye dumpet ned i postkassen min i går, men har ikke hatt muligheten til å sette meg ned med det før i dag. Jeg skal hvertfall nyte denne søndagen til det fulle, for i morgen braker det løs med forberedelsesdag til norsk- og nynorsktentamen. Har du noen planer for dagen?

APPENE MINE

Hei dere! Her er de appene jeg bruker mest på telefonen min. Bakgrunnen min har jeg 'hjertet' på weheartit. Om noen vil se det, finnes det et sted på brukeren min her.

Under mappen 'Sosial', heter jeg @thehsk både på Instagram, Snapchat og WeHeartIt. På Twitter har jeg et annet brukernavn, og du kan gjerne følge meg her.

Her er linkene til de nettsidene som ligger under mappen 'Inspirasjon': Megapixlar, Blame It On Fashion, Tinkerbella, P.S I Made This, FashionHoax, Style by Kling, Costume

 

ARTIKKEL I SAMFUNNSFAGHei dere! Da har jeg akkurat satt meg ned foran dataen med mac'n cheese (egentlig pasta'n cheese, ettersom vi ikke hadde mer makaroni igjen. Hahah). På skolen har vi fått i oppgave å skrive en artikkel der man skal forklare hvordan ressursene i verden er fordelt, og hvordan vi ville arbeidet for å rette på dette. Har foreløpig bare skrevet en ingress på 60 ord, så burde kanskje sette i gang med å skrive resten snart. Har heldigvis fått laget en fin disposisjon på skolen, så det skal nok gå greit. Det er omtrent den eneste leksa jeg har igjen for resten av uka, for på torsdag er det forberedelse til engelsktentamen og på fredag skal vi ha selve standpunktprøva. Rart å starte opp med tentamen allerede i mars, og enda rarere er det å tenke på at dette er den siste rekken med tentamener jeg skal ha før jeg går ut av ungdomsskolen. Uff...

DIY - DRØMMEFANGER

Hei dere! Her er en liten D.I.Y om hvordan du kan lage din helt egen drømmefanger. Alt du trenger står listet opp nedenfor, og skal prøve å forklare så godt jeg kan under hvert eneste bilde. 


Dette er da det du trenger for å lage en drømmefanger. Fargene på fjærene bestemmer du selvfølgelig helt selv. Det brune "båndet" jeg bruker, har rett og slett vært et flettet belte. Flettet det opp igjen til tre remser med "bånd", men til denne drømmefangeren trenger man bare en.

Start med å samle alle armbåndene sammen. Du kan også bruke ett stort om du har det, men det fungerer like fint å sette sammen flere tynne. Så tar du det brune båndet, og knyter en stram knute. Det er viktig å la det være igjen en god flik med bånd på den ene siden av knuten, for denne skal man bruke etterpå.

Etter du har knytt knuten, starter du og "tvinne" det brune båndet rundt armbåndene. Det er viktig å få det ganske stramt, ellers så kan armbåndene synes mellom hver runde med bånd.

Tvinn deg rundt hele ringen, og knyt det du har igjen av båndet sammen med den enden som er igjen fra den første knuten.

Stram alt du har, det er viktig at alt sitter som det skal. Etter du har strammet knuten ordentlig til, kan du finne frem hamptråden.

Ta tråden, klipp av en god del, og surr det rundt ringen. Her er det ingen fasit på hvordan du trenger å legge tråden, og det er vel morsomt å sette sitt eget preg på drømmefangeren? Etter du har fått tråden slik som du vil ha den, fester du den med en stram knute oppe ved der du har knuten til det brune båndet.

Så klipper du over all overflødig tråd og bånd. Pass på at du har knytt hardt nok, ellers så vil kanskje noen av trådene rakne eller båndet gli opp.

Så finner du de fjærene du vil bruke, og knyter de sammen med hamptråd. Fest bunken med fjær loddrett under toppknuten din, ved å knyte den fast. Stram godt, og klipp av overflødig tråd.Når du har gjort dette, så er drømmefangeren din ferdig. Fest den i vinduet, på veggen eller over senga (og det er vel der den egentlig skal henge, hehe?). Har alltid ønsket meg en drømmefanger, men aldri funnet et sted hvor jeg kan kjøpe det. Derfor var det like greit å lage en selv, og sette sitt personlige preg på den.

AKKURAT NÅ...

...spiser jeg lunsj og nyter dagen. Er så deilig at klokka ikke er mer enn fem, er enda noen timer igjen før kvelden kommer. Tven står på i bakgrunnen, og jeg har oppe flere faner med forskjellige blogger og nettsider. Tenkte jeg kanskje skulle lage ett innlegg med hvilke nettsteder jeg liker godt, om noen har lyst til å lese om det? Har ikke så store planer for resten av dagen, tenkte jeg skulle lese litt i en bok, scrolle meg nedover på Twitter og Instagram, og kanskje endre litt på designet på bloggen. 

FAVORITT - NEGLELAKKER

Hei dere! Her har dere en liten oversikt over mine favorittneglelakker. De er fra MaxFactor, Classics, Lumene og Gina Tricot Beauty. Synes at farge eller glitter på neglene kan være et mye stiligere tilbehør til et antrekk enn kanskje smykker eller ringer. Har du en favorittfarge å ha på neglene dine?

GOD LØRDAGSMORGEN


Hei dere! Startet opp dagen i dag med å lese det siste nummeret av StyleMag og sjekke ut oppdateringer på Instagram. Om du vil følge meg der heter jeg @thehsk. Deilig å starte lørdagen rolig. Nå har jeg fått besøk av Renate, så vi skal bare slappe helt av og nyte dagen. Hva skjer hos deg i dag?

BIRDS IN THE SKYDAGENS RASJONHei dere! Over kan dere se et bilde av hva jeg planlegger å leve på resten av dagen. Har jo selvfølgelig startet den første skoleuka etter ferien med sykdom, så ikke en super start med andre ord. Har hamstret bøker og lydbøker i serien Kunstdetektivene av Bjørn Sortland, så da har jeg hvertfall litt underholdning mens jeg er syk. Har også et tonn med lekser som jeg burde gjøre, men regner med at det går bra om jeg propper i meg nok C-vitaminer og Repsils.

SJOKOLADEMUFFINS

Hei dere! Denne vinterferien har bare gått utrolig fort. Skole igjen allerede i morgen. Har brukt denne søndagen sammen med Robin, bakte sjokolademuffins. Robin går jo på kokkelinja, og han ble mildt sagt flau over mine bakeferdigheter. Jeg er vel ikke den eneste her i verden som ikke veit hva en sil er?! Tiltross for manglende kokkeferdigheter fra min side, ble muffinsene supergode. Mens de stod i ovnen prøvde Robin seg som snikfotograf, men ingen av bildene ble tydelige nok til å komme med på bloggen. Sorry, Robin. Hva har dere gjort i dag?

VINTERLYD I DRAMMEN

Hei dere! I dag var jeg i Drammen på P4s Vinterlyd. Tok bussen ut klokken 10, slik at jeg rakk å se på lydprøvene og. Selve konserten startet ikke før klokka 15, men gjorde ikke så mye at jeg var der lenge før.

Var så heldig å få tatt et bilde med Karpe Diem etter de hadde hatt lydprøve. Er jo ganske typisk at de bildene man tar med kjendiser blir ganske fæle, men det får bare gå.

Høydepunktet var jo Eric Saade, og her ser dere et veldig fint snikbilde jeg fikk tatt. Han ble intervjuet av P4, og etterpå kom han bort og hilste på fansen. Jeg var en av de heldige som fikk tatt bilde med han (!!!!!!), og det har jeg lagt ut på Instagram. Heter @thehsk der om noen vil se det. Som alle andre kjendisbilder ble det også ganske lite pent, hahaha. Var du i Drammen på Vinterlyd i dag?

BRINGEBÆRSMOOTHIE

Hei dere! Startet dagen min med en kjempegod og forfriskende bringebærsmoothie. Alt du trenger for å lage den står på bildet, og du må egentlig bare prøve deg frem selv på hvor mye av hver ingrediens du skal ha oppi. Jeg brukte ca. en halv pose med fryste bringebær, to spiseskjeer med vaniljekesam og en liten skvett med eplejuice. Blandet alt i en blender og puttet oppi isbiter etterpå. Helt til slutt pyntet jeg med noen friske bringebær. Har du en god oppskrift på smoothie?

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits