FREDAGSFØLELSEEr så deilig å tenke på at jeg har fri fra i morgen og helt frem til mandag. Det er nesten en uke med "ferie", det! Jeg er glad for at vi får igjen avspasering for diverse ting denne måneden, merker at jeg trenger litt ekstra med fri fra alt som skjer på skolen nå. Siste halvåret av tiende er sykt stressende, uff. Kvelden skal i alle fall gå til lesing og noen episoder av PLL, stort mer orker jeg ikke. Har dere mange ekstra fridager i mai?

SKOLEBILDER

På skolen i dag hadde vi besøk av en fotograf som tok portrettbilder og klassebilder av oss. Haha, er hundre prosent sikker på at portrettbildet av meg ikke ble så veldig fint. Føltes bare så sykt unaturlig å bli plassert skrått på en stol og smile stivt til noen lyskastere. Men så lenge det bildet her blir finere enn portrettbildet av meg fra sjuendeklasse skal jeg ikke klage, haha :-) Har du tatt portrettbilder på skolen?

FEATHERS

Noen som har hørt denne sangen før? Jeg hørte den på radioen her om dagen, og etter det ble jeg helt hekta! Den sangen er så utrolig fin og kjempefengende. Jeg hadde aldri hørt om Alida før denne sangen, men tror heller ikke hun har gitt ut noen andre? Det er i alle fall ikke siste gangen sangen hennes blir spilt for mine ører. Hva synes du om den?

VAFLER MED LYANNE


Hei dere! I dag ble Lyanne med meg hjem, og det første vi gjorde var å lage oss mat. Vi hadde sååå lyst på vafler, så da endte vi opp med det. Siden Lyanne tok på ti tonn med sukker, tok jeg ikke noe bilder av hennes. Har hvertfall hatt det veldig koselig, hihi! Hva skjer hos dere i dag?

ROLIG SØNDAGNok en rolig søndag. Har faktisk vært ganske så produktiv i dag, haha. Har ommøblert og ryddet rommet, også skal jeg straks begynne å øve til en rle-prøve vi har i morgen. Er litt kjedelig å ha prøve første time en mandag, men det går liksom greit når uka ikke er så lang. I tillegg til å ha fri første mai, får tiendeklasse avspasering andre og tredje mai også. Så blir en veldig kort uke på bare to dager, men det gjør ikke så mye. 

DIY - TRIANGLE NAILS

Her kommer en liten guide til hvordan du kan lage "triangle nails". Under kan du se hva man trenger. 

Dette er da det du trenger. Glitterneglelakken er valgfri, men jeg synes det ble ganske fint med det på. Fargen på neglelakken bestemmer du helt selv, men jeg har brukt en turkis neglelakk fra Isadora. Den blanke neglelakken er fra Gina Tricot Beauty. 

Start med å legge på en blank neglelakk, slik at neglene blir fine og glansfulle. La lakken tørke helt før du starter på neste trinn. 

Ta så teipen og dekk neglene slik at det er igjen en trekant. Du bestemmer helt selv hvilken vei og hvor på neglen trekanten skal være, men jeg har valgt å sette den slik at den "stikker ut" av fingrene. 

Fest teipen godt, og legg et lag med den fargede neglelakken over. Pass på at neglelakken tørker helt før du tar av teipen. Etter at neglelakken har tørket og teipen er tatt av, legger du et siste lag med neglelakk. Det er bare å bruke den blanke neglelakken igjen, men jeg hadde lyst til å ha litt glitter på og. Når det siste laget med neglelakk har tørket, er du helt ferdig. Synes det er ganske stilig med sånne "triangle nails", og er heller ikke så supervanskelig å få til. 

TRE PÅ TOPP

Her er mine tre på topp sanger akkurat nå, de som er mest spilt den siste uken. Kan vel trygt si at jeg hører på musikk i de fleste sjangre, haha. Har du hørt noen av dem før? 

TACOKVELDHei! Nå drar jeg hvert øyeblikk bort på tacokveld sammen med noen venner. Taco er jo så godt, så blir nok en bra kveld. Hehe :-) Har dere noen planer for kvelden?

VÅRFØLELSE


For et fint vær det er ute i dag! Sol, blå himmel og varme. Endelig tror jeg at snøen er borte for godt frem til sommeren. Er så deilig at man kan gå rundt i tynne jakker og Converse, har så vårfølelse nå. Jeg er vel ikke den eneste? Sommeren nærmer seg jo med stormskritt, og den perioden fremover kommer til å bli så bra. Ønsker hvertfall alle en herlig lørdag! 

DESIGNENDRINGER

Da har jeg endret litt på designet igjen. Byttet ut headeren, og satt sidemenyen lenger opp. Håper det ser likt ut som på bildet over i alle nettlesere. Hva synes du om det nye designet?

GLADJENTE!!!!!!!

Gjett hva!!! Jeg fikk 6'er på prøvemuntlig i TYSK!!!!!!! Er så utrolig glad nå, veit ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Det er så deilig å ha fått den fremføringen overstått, for har gruet meg så kjempelenge. Heldigvis er jeg ferdig med den nå, og har fri resten av dagen og i morgen. Dette skal feires med biff i helga, haha. 

IT'S A BEAUTIFUL DAY

FROKOST OG FRIEr så utrolig deilig å sove lenge når man kan. I dag har vi nemlig fri på grunn av prøvemuntlig i morgen, så dagen skal brukes på å pugge manus på tysk og lage ferdig powerpointen. Skal bli så deilig å bare få fremføringen overstått i morgen. Godt å kose seg med en bra frokost mens man jobber, så endte opp med frokostblanding med bananbiter. Har du noen planer for dagen?

UKM-BILDENE


Det var noen som lurte på om jeg kunne legge ut de bildene som jeg stilte ut på UKM i helga. Bestilte bildene i en størrelse på 70x100 cm plakater og klistret de på noen tykke slags plater av papp. Temaet på utstillingen min var "Naturens Farger", noe jeg håper jeg fikk fremhevet bra i bildene. Hva synes du om dem?

PRØVEMUNTLIG

På skolen i dag ble halve klassen trukket opp til prøvemuntlig. Jeg var en av de tre på tiende som kom opp i tysk, noe som betyr at jeg må holde tyskfremføring på torsdag. Gruer meg egentlig ganske mye til selve fremføringen, men synes det var et greit fag å komme opp i. Heldigvis fikk vi en bra oppgave, i tillegg til lytteoppgave og fri samtale med lærerne. I morgen har jeg fri fra skolen for å fokusere og forberede meg 100% til fremføringen. Skal bli så deilig å bare bli ferdig med det. Har du vært oppe til prøvemuntlig?

HJEMME FRA UKM

Etter litt problemer med java og bildeopplasteren her på blogg, har jeg endelig fått lagt over noen av bildene fra helgens fylkesfinale i Buskerud.

På vei opp til Hønefoss hadde UKM-gjengen fra Modum leid buss. Hadde egentlig ventet å se en liten minibuss, men var ganske morsomt å kjøre en stor timeekspress frem til Kultursenteret. 
Mellom alle forestillingene var det tid til shopping, spising og byvandring. Noen av guttene i klassen og et par til fra skolen hadde også gått videre til fylkesfinalen med bandet sitt, så da ble det litt sightseeing sammen med dem i Hønefoss.

Etter rundtturen i byen ble det allsang i sentrum, noe som var kjempekoselig! Sola skinte og stemningen var på topp. Tilslutt kom vi i så sommerstemning, at vi bare måtte kjøpe is. Ben & Jerry's Cookie Dough må bare være verdens beste iskrem. Er i alle fall min favoritt ♥ 

Når man først har kjøpt en typisk "blogger-is", måtte jo nesten jeg og Anna ta en fotoshoot med den.Hadde det så utrolig herlig, og ble kjent med mange flotte mennesker. Var også sykt mange taltenfulle ungdommer som deltok, både gjennom sang, dans, kunst og utstillinger. Hadde en fantastisk helg, og håper det ikke er siste gangen jeg er med på en så bra tur. Hva synes du om bildene? Var du på UKM i helgen?

UKM - FYLKESFINALE I BUSKERUD

I morgen tidlig går turen til Hønefoss, der fylkesfinalen i Buskerud skal holdes. For noen måneder siden gikk jeg videre fra UKM her i kommunen med en bildeutstilling, og tiden har gått sykt fort siden da. Jeg både gruer og gleder meg. Blir jo sikkert en kjempebra opplevelse, tar buss i morgen tidlig sammen med andre finalister fra Modum til Hønefoss, også skal vi sove over på en skole der. Det jeg gruer meg til er å presentere bildene mine for juryen. Blir kjempeskummelt!! Var første gangen jeg deltok på UKM dette året, og er da også første gangen jeg er i en fylkesfinale. Har ingen anelse om hva jeg skal si, haha. Håper det går bra, så ønsk meg lykke til! Ettersom UKM er både i morgen og på søndag blir det nok ingen blogging på meg denne helgen, men kan love dere noen bilder når jeg er tilbake igjen. Skal du på UKM i Hønefoss i helga?

GOLDEN CROSS

GAVE TIL MINE SØTE LESEREHei! I det siste har jeg fått mange fine kommentarer av dere. Må bare si tusen takk for at dere er så snille og koselige ♥ For å vise hvor takknemlig jeg er, har jeg fått tak i en rabattkode til dere! Håper dette er noe mange kommer til å benytte seg av. Koden gir hele 20% rabatt på Egobird.no, så ta en titt innom! De selger blant annet Cheap Monday og Sisters Point der, i tillegg til mange andre fine klær og merker. Det var også på denne siden jeg fikk zebrajakken min fra, den finner dere her. Selve rabattkoden er søt, for den sier litt om hvor herlige dere er. Skriv inn sunshine_readers, så får dere 20% rabatt. 

Forresten, noen som har tatt en titt innom bloggen til nettbutikken? Jeg har blitt "bird of the day", noe som er kjempemorsomt. Ta gjerne en titt her.

GLEDEN OVER ET PAR MED TOMS

UOFISIELL KONTAKTANNONSE

Min kjære venn Victoria er 15 år. Som dere kanskje kan se på bildene over, er hun ikke som alle andre jenter. Bildet til venstre er forresten hennes outfit for dagen. Denna, gutta, er et ordentlig kupp. Kan med hånden på hjertet si at hun er den rareste jeg kjenner, noe som er veldig positivt ment. Vurderer å gi henne en bøtte med vann til den tørre humoren hennes. Hun er alt det en god venn (og potensiell kjæreste, hehe) skal være. Du kan følge hverdagen hennes på denne bloggen, eller legge til theviccis på Snapchat. Må bare advare om at hun liker å sende dobbelthake-bilder der. Hun er helt singel, så se om du kan kan få napp ved å skrive en fin kommentar til henne.

Heheh, hun er veldig pen i virkeligheten. Jeg lover. DAGENS OUTFITHer kan dere se jakken min som jeg fikk fra Egobird.no. Den er kjempegod og veldig behagelig å ha på! Direktelink til den her. Buksa er fra Dr. Denim, skoene er fra Toms og t-skjorta er fra H&M.

THE NEW ICONS

Var en kjapp tur innom H&M i stad og fikk kjøpt med meg en t-skjorte fra den nye kolleksjonen der. Var bare en igjen, og den var i en størrelse for stor. Klarte ikke la vær å kjøpe den for det, haha. Det var egentlig greit å ha den litt stor og, for det så nesten ut som om den skulle være litt oversized. Om du ikke allerede har sett t-skjorta kommer det nok et bilde av den snart. I morgen får du også se hvilken jakke jeg fikk fra egobird, om noen er nysgjerrige på det. Har du "The New Icons" t-skjorta?

OUTFITSKOLEARBEIDHei dere! Denne uken er det fullt opp med skolearbeid, og på torsdag skal jeg ha tentamen i matte. Om jeg ikke er like flink til å blogge jevnlig de neste ukene, veit dere i alle fall hvorfor. Neste uke er det duket for prøvemuntlig, noe som er trening til den muntlige eksamen jeg skal ha om en måned. Er ganske skummelt å tenke på at det ikke er lenger igjen til, og føler meg egentlig heller ikke stor nok til å ha eksamen. Hahaha :-) På en måte håper jeg at månedene frem mot sommeren går fort, men samtidig er det ganske trist at tiendeklasse snart er slutt. Har du mye å gjøre på skolen for tiden?

COUNTING STARS


DEKSELET MITT
Endelig er jeg gjenforent med det gamle dekselet mitt, haha. Har klart meg lenge uten, men følte det var på tide å bytte deksel igjen. Det er liksom så mye bedre å ha bilder av Sondre Lerche enn bare et kjedelig mønster bak på telefonen, haha. Om du bruker mobildeksel, hvordan ser ditt ut?

SAIL AWAY...

LINKERUNDEN

Her er da vinnerne av linkerunden jeg startet opp for litt siden. Valgte ut de bloggene jeg føler har et eget særpreg, og som inspirerer meg mest. Er stadig innom disse bloggene, og jentene bak dem virker utrolig herlige. Ta en titt innom du og, klikk på bildene for å komme inn på bloggene. Leser du noen av disse?

PAKKE I POSTEN

Da har jeg akkurat vært og hentet en pakke på Posten. Fikk den fra nettsiden egobird.com, og selve posen som plagget lå oppi var kjempesøt. Teksten på den var også sann, "fashion you afford to love". På egobird finnes det nemlig utrolig fine klær, uten at de koster for mye. Jeg har fått en jakke, og gleder meg allerede til å begynne å bruke den. Ta en titt her, og se om du klarer å gjette hvilken av dem jeg har fått. Har du handlet på egobird før?

NOE NYTT
Var på shopping i Drammen i sted med Karoline, noe som var kjempekoselig. Kjøpte med meg en bukse og genser fra BikBok. Fikk også med to søte armebånd. Hva synes du?

TO TRENDER

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvilke trender som jeg liker spesielt godt for tiden. Alle klærne og tilbehørene under er fra miinto.no. I tillegg til mine favoritter finnes det jo også et hundretalls andre fine klær der, så dere burde virkelig ta en titt! Til dere svenske og danske lesere så har miinto også svensk og dansk nettbutikk og, miinto.se og miinto.dk, så ikke fortvil!

Striper - De stripete buksene er jo ganske populære nå for tiden, men det er jo ikke bare på bukser at striper er kult! Blå og hvite striper minner meg sånn om sommer, båt og sjø, noe som ikke er helt feil nå i disse dager. Sommeren er jo rett rundt hjørne, og da er det jo greit å sikre seg et par stripete plagg i forveien. Over så har jeg lagt til noen detaljer som jeg synes passer ganske bra sammen med striper, "cat eye solbriller" og klokker i gylne farger. Av alle tingene over ønsker jeg meg den stripete genseren fra Gant mest. Den kan dere finne her

Pasteller - Hva er vel ikke finere vårfarger enn dette? Lyse, lette og delikate farger, pasteller er kjempefint! Har blitt helt forelsket i den fine vesken fra Enzo Poli, som du kan finne her. Den er så fin, også passer den perfekt til forskjellige pastellfarger. Over kan du jo se hvilke farger jeg synes er de aller fineste. Rosa, begie, gul og mintfarget.

Selv om pasteller og striper er to helt forskjellige stiler, tror jeg begge kommer til å bli ganske populære fremover mot sommeren. Har også en liten gladnyhet til dere som synes at plaggene ovenfor var fine! På mandag holdes det nemlig et 24-timers flashsale på miinto.no som varer fra klokka 12.00 til klokka 12.00 dagen etter. Jeg skal helt klart titte etter gode tilbud da! Hvilken av stilene liker du best? Har du noen favorittplagg fra miinto.no?

DAGENS OUTFITSmykke fra BikBok - Peplumtopp fra BikBok - Bukse fra BikBok

FIN START PÅ FREDAGEN

For en fin start på fredagen. Søteste Stine ble med meg hjem rett etter skolen, og vi har vel forsåvidt ikke gjort annet enn å spise. Hahaha :-) Lagde oss kjempegod salat i sted, og i kveld blir det kos med taco og Idol. Hvordan ser din fredag ut?

WANTS FRA SHEINSIDE.COM

Det er vel flere enn meg som har tittet innom siden sheinside.com i løpet av de siste ukene? Om du enda ikke har oppdaget nettbutikken, burde du hvertfall ta en titt nå. Over kan du se mine favoritt 'sweatshirts' derfra. Jeg synes de selger så utrolig mange stilige gensere, og på toppen av ønskelista troner den BOY-genseren du kan se nederst i venstre hjørnet. Direktelink til genserene kan du finne her:

Navy - Tiger - Tribal - Mouth - BOY - Galaxy - Americanrebel - Lion

Har du noen favoritter fra sheinside? 

LINKERUNDE

Ettersom det i det siste har dukket opp så mange fine kommentarer på bloggen min, følte jeg at det var min tur til å si noe positivt om dere. Derfor kjører jeg i gang en linkerunde, der jeg velger ut noen blogger som jeg synes fortjener ros. Det eneste kriteriet for å melde seg på, er å like siden min på facebook her. Håper så mange som mulig melder seg på, for har lyst til å ta en titt på forskjellige blogger. Bare skriv i kommentarfeltet etter du har likt siden min, så er du en av de som kan få litt ekstra oppmerksomhet på bloggen min. Er du med?

VIDEO - ROMMET MITT

Dette er en gammel romvideo jeg har laget, men rommet mitt er ikke så veldig annerledes. Har byttet ut et par pynteting, og flyttet litt på møbler. Ellers ser det omtrent helt likt ut som i videoen. Tenkte det kanskje var morsomt for dere å se hvordan det ser ut hjemme hos meg. Hva synes du?

VANILJEKESAM MED BÆR

Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle de herlige kommentarene jeg har fått i det siste. Jeg må ha de koseligste bloggleserne, hihi. Når det gjelder overskriften har jeg akkurat laget meg vaniljekesam med jordbær og blåbær. Det smaker så utrolig godt, og samtidig er det veldig mettende. Kjøpte en helt ny pakke med jordbær etter skolen i sted, og var helt sikker på at jeg plukket ut de beste. Da jeg kom hjem fant jeg ut at nesten alle var dårlige, så fikk bare brukt et par stykker :-( Selv om jeg ikke fikk tatt oppi så mange jordbær smakte det veldig godt for det. Liker du vaniljekesam med bær?HEKTISKE UKER

Nå er jeg midt oppe i alt av prøver, tentamener, fremføringer, eksamener og alt som er. Det skjer utrolig mye de siste månedene av tiende, jeg har ikke oversikt over halvparten av det som skjer en gang. Regner med dere skjønner at skole blir prioritert før bloggen, men dere blir ikke kvitt meg med det første. Døgnet har ganske mange timer, så jeg skal nok klare å få til begge deler i tiden fremover. I morgen skal jeg ha en stor prøve i samfunnsfag på tre kapitler, så resten av kvelden skal gå til notatskriving og pugging. Ønsk meg lykke til, hihi.

VIDEO - HVORDAN JEG LAGER BAKGRUNN

Hei dere! For litt siden la jeg ut bakgrunnsbildet jeg brukte nå i april, og da var det noen som lurte på hvordan jeg lagde det. Tenkte det kanskje ble litt kjedelig å se hvordan jeg lagde akkurat det samme bildet, så jeg lagde et nytt. Gjorde akkurat det samme på denne bakgrunnen, bare at jeg brukte et annet bilde og andre farger. Ta videoen på 1080p HD for aller best kvalitet. Hva synes du?

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits