DAY 7: MIN FAVORITTMAT

Hvem er glad nok i favorittmaten sin til å lage en bildekollasj om den? Hahah, er det mulig. Blir sulten bare av å se på den. Jeg tror nok vennene mine er ganske så lei av å høre om mitt forhold til biff. Jeg elsker det, og desverre spiser vi biff alt for sjeldent hjemme. Det er bare så utrolig godt, og i hvertfall med bernaisesaus og båtpoteter. Aah, nam. Be meg ut på biff, og jeg er din. Hva er din favorittmat?

PORTRETTFOTO

På skolen har vi hatt en veldig morsom oppgave i K&H den siste tiden, nemlig å ta portrettfotografier av en person med forskjellige uttrykk. Synes det er ganske alright med slike oppgaver på skolen en gang i blant, sånn at det blir litt variasjon i løpet av dagen. Jonas i klassen var så grei å stille opp som modell, og jeg blei egentlig ganske fornøyd med resultatet. Er langt fra noen proff på å ta portrettbilder, men morsomt var det :-) Hva synes du om bildene?

DAY 6: JEG SKAL ALDRI...Oi, lenge siden jeg har postet noe fra 30 days challenge nå. Dag 6 går ut på at jeg skal fortelle noe om hva jeg aldri kommer til å gjøre, men det er egentlig litt vanskelig. Aldri si aldri, er det jo noe som heter. Føler at jeg ikke kan komme med et godt svar, ettersom jeg føler man aldri skal stenge noen dører. Om jeg skriver her hva jeg aldri tror jeg kommer til å gjøre, kan jo dette endre seg veldig på kanskje bare ett år. Jeg er en som liker å alltid utforske nye ting, dra på nye steder og finne på nye ting, så derfor blir det vel mer riktig av meg å si at "jeg skal aldri si aldri". Vet du om noe du aldri kommer til å gjøre?

BELAIR


Tenkte jeg skulle vise dere mitt siste innkjøp. Synes sånne topper med print er så stilig, og på den jeg kjøpte står det Belair. Magetoppen er fra BikBok, og jeg gleder meg til å bruke den til et langt skjørt eller en høytlivsshorts når været er fint nok. Har forresten fått ny pc og redigeringsprogram, så derfor kan det hende at bildene blir svarthvite til jeg får lært meg Photoshop CS4 ordentlig. Hva synes du om innkjøpet?

756 CORAL REEF
Kjedelige kvelder fører ofte til nylakkede negler, haha. Denne gangen ble det neglelakk fra Isadora i fargen 756 Coral Reef, som en kjempefin sommerfarge! Fikk lyst til å kjøpe korallfarget leppestift, kommer til å bli så fint til sommerbrun hud. Er hverken brun eller flink til å ta på neglelakk, men er jo litt morsomt å pynte seg med andre ting enn smykker og. Neglelakk kan være så mye stiligere tilbehør enn et kjede eller en ring. Så jeg får øve meg å ta på lakk mot sommeren, og satse på at solen kommer og gir meg litt brunfarge. Så blir det nok bra. Hva synes du om fargen på neglelakken?

SKOLESNAKK

Det er sååå deilig å være ferdig med skriftlig eksamen i norsk. Har vært mye rundt dette i det siste, så derfor dere ikke har hørt så mye fra meg på bloggen. Følte den nynorske teksten jeg skrev ble utrolig mye bedre enn norskstilen, så får vente i spenning på tilbakemeldingene. På fredag får vi forresten standpunkt i alle fag, er så spent! Målet mitt har vært å ikke få en eneste firer på karakterkortet, så håper dette er noe jeg har klart å få til. Vi får se... Nå skal det være en litt rolig periode på skolen frem til muntlig eksamen i midten av juni, noe som blir utrolig godt :-)

FEEL GOOD

Tenkte jeg skulle tipse om en supergod drikke jeg kom over i sted. Den heter Feel Good, og flasken er så søt! Drikken er en slags "juicebrus", en juice med bobler. Den smaker en blanding av appelsin og mango. Feel Good scorer høyt på lista mi over beste drikker, så anbefales virkelig :-) Den er også en av fem om dagen, noe som ikke er feil. Har du smakt den før?

I DET SISTE

I det siste har jeg...
1. Feiret 17. mai sammen med venner og familie
2. Gått opp til Kongens Utsikt
3. Sittet inne i det dårlige været og lengtet etter sol og varme
4. Slappet av med pizza og et fint blad

Nå er jeg tilbake igjen på bloggen etter en bitteliten pause. Jeg har forresten kommet opp i norsk på den skriftlige eksamen, så på torsdag og fredag skal jeg gjøre mitt beste. Uff, jeg gruer meg...

Hva har du gjort den siste tiden?

INNKJØP


Kanskje litt dumt å legge ut dette etter jeg allerede har lagt ut bilder av antrekket på bloggen, men det får gå. Handlet det egentlig inn til 17. mai, men brukte det på lanseringsfesten til Tine Milkshake i går. Skal nok ha på både dette og bunaden min (♥) i morgen, for skal mest sannsynlig to forskjellige steder. Peplumtoppen og smykket er fra Cubus, buksa er fra Lindex og mascaraen er fra Rimmel London. Har lett etter et slikt statementsmykke lenge, og fant ut at de egentlig hadde utrolig mange fine på Cubus! Blir nok flere smykker på meg derfra etterhvert, hehe. Hva synes du om innkjøpet? 

LANSERINGSFEST

Rakk ikke skrive dette innlegget i går, for kom hjem så sent. Jeg var i alle fall på (re)lanseringsfest på Aker Brygge for Tine Milkshake, som har kommet tilbake igjen i butikkene. Vant jo invitasjon til dette på bloggen til Caroline Maria. Dro nedover til Oslo etter skolen sammen med Victoria. Hun har forresten tatt noen av bildene, men de er lagret fra Facebook så er derfor litt mer "skurrete" enn de jeg la over direkte fra mitt eget kamera. Før festen gikk vi hvertfall litt rundt på Karl Johan og Aker Brygge, noe som var veldig koselig. 

Hver gang jeg kommer til Oslo blir jeg automatisk helt turist av meg. Det er jo så fint der, så jeg må liksom få dokumentert alt i bilder. Slottet og Freia-klokka er jo selvfølgelig standard bildemateriale for oss turister ♥♥ Tok også en liten "ta-da!"-pose foran slottet, bare for å understreke det. 

Da vi kom frem til Alfreds Hage, der lanseringsfesten skulle holdes, fikk jeg øye på både en løper og sånn vegg man kunne stoppe og bli tatt bilde av foran. Hahaha, det var sååå stas. Var egentlig ganske mange mennesker der, også var det veldig bra stemning.  

...og vi som bare trodde vi skulle få milkshake, haha :-) Det ble servert utrolig gode hamburgere med salat og båtpoteter til. Fikk også en t-skjorte hver etter den såkalte "rekerulla". Ikke spør, haha. Lanseringsfesten var med andre ord en suksess, og både jeg og Victoria koste oss masse ♥ 

DAY 5: EN TRIST SANG

Dette er den sangen jeg forbinder med å være trist, heh. Det er også den sangen som troner på toppen av min '25 mest spilte'-liste på iTunes. Har du hørt den før?

JEG VANT!!!

Noen som leser bloggen til Caroline Maria? Jeg sjekket mailen min i stad, og så jeg hadde fått en mail fra henne. I morgen skal jeg på lanseringsfest for Tine Milkshake i Oslo, for jeg vant en invitasjon til den. Der blir det både servering, underholdning og overraskelser, så jeg gleder meg ♥ Det var over 200 stykker som meldte seg på, derfor var det veldig morsomt at jeg ble en av vinnerne. Får ta med meg ei venninne, så da blir det jentetur til Oslo i morgen. Hvilken av Tine Milkshakene er din favoritt?GRUVESAFARI

I dag var vi på skoletur på gruvene som hører til Blaafarveværket. Som dere kan se, måtte alle ha på seg store fleecekapper og hjelmer. Følte meg som en stor teletubbie hele turen, haha! De fleecekappene var egentlig gode å ha, for var ikke mer enn rundt fem grader i gruvene. Måtte gå i mange stiger og trange ganger, men kom levende fra det. Haha :-) Har du vært på gruvesafari før?

DAY 4: TRE SANGER

Dag fire går ut på å legge ut mine tre favorittsanger for tiden. Jeg hører egentlig på så mange forskjellige sanger, men har klart å finne de tre sangene jeg føler jeg hører mest på. De som kjenner meg og de som har lest dette innlegget, veit at jeg har veldig annerledes smak i musikk i forhold til mange av vennene mine. Så om det finnes noen der ute som liker samme musikk som meg - let me know. Hahah, tror vi er en sjelden rase. Hva synes du om sangene? Har du noen favorittsanger for tiden?

Fiona Apple - Every Single Night 

Pixies - Where Is My Mind?

Simon and Garfunkel - Mrs Robinson

FISKEBEINSFLETTE

I fjor var det veldig populært med fiskebeinsflette, men hvem sier at moter ikke kan komme igjen? Selv er jeg ikke så grådig stor fan av fletter eller oppsatt hår generelt, men fiskebeinsfletta er et stort unntak. Den liker jeg ganske godt, hihi. Ulempen med den er at det tar ganske lang tid å flette, hvertfall om man har veldig langt hår. Heldigvis blir resultatet veldig stilig, og jeg synes det ser ti ganger kulere ut enn en vanlig flette. Hva er din favoritt flette?

DAY 3: NOE DU SAVNEREgentlig kunne jeg skrevet så mye forskjellig her, men endte opp med at det er en ting jeg savner ganske mye. Dette burde vel strengt tatt ikke være en ting jeg savnet nå som vi er midt i mai, men været i Norge er tydeligvis ikke enig med meg. Jeg savner selvfølgelig sommervær, varme, sol, en god følelse og muligheten til å gå ut i et par shorts. Det har vært noen dager hvor det nesten har vært varmt nok, men foreløpig har jeg ikke opplevd en ordetlig sommerdag enda dette året. Satser på at dette snart endrer seg, om rundt tre uker er vi jo tross alt i juni allerede! Over ser dere et bilde fra i fjor, og det verker etter å bare kunne slenge på seg et par shorts og gå ut døra. Så får vi bare krysse fingre og tær for at værgudene bestemmer seg for å lage ordentlig sommervær fremover. Eller, at det i hvertfall ikke regner... Savner du sol og varme? 

FROKOSTWRAPS
Tenkte jeg bare skulle tipse om frokostwraps. Spiste det i sted, og det er bare såå godt. Alt du gjør er å varme en sånn tacolompe i mikroen og putte oppi ting du liker. Jeg fylte min med ost, spekeskinke, agurk og tomat. Det smaker veldig godt, og er superenkelt å lage. Okei, du kan spise det til lunsj og kvelds også (men da må du kalle det lunsjwraps eller kveldswraps, hehe). Har du smakt sånne wraps før?

NYTT DESIGNDa har jeg endret litt på designet igjen. Sidemenyen har blitt smalere, overskriften større, headeren litt annerledes og diverse andre småendringer. Hva synes du om det?

NY JAKKE FRA MIINTO.NOFor litt siden fikk jeg en pakke i posten fra miinto.no. Det var en supergod fuskepelsjakke fra merket Styleway. Ettersom det ikke var igjen andre størrelser, fikk jeg den i L. Det gjorde forsåvidt ikke så mye, for var litt deilig at den var såppas stor. Veit ikke helt om det er en jakke jeg kommer til å bruke så mye, for er vel ikke akkurat noen hverdagsjakke. Men den var jo litt stilig da, hehe. Hva synes du om den? 

FAVORITTER FRA YOUTUBE

Det er så typisk å bli i dårlig form den ene dagen man har fri fra skolen. Sov alt for lenge i dag, også våknet jeg opp med en dundrende hodepine. Er ikke så mye jeg får gjort med det, så satser på at jeg blir bedre til i morgen. I motsetning til mange så har jeg ikke fri fra skolen på fredag. Litt uvant å bare ha en fridag midt i uka, men samtidig veldig godt. Jeg trenger alle fridagene jeg kan få, haha. 

Ettersom jeg nesten ikke har energi til å gjøre noe som helst i dag, er jeg så glad for at Youtube finnes ♥ Det finnes så utrolig mange forskjellige og spennende videoer der ute. Her får dere noen av mine favoritter derfra, og de er jo forsåvidt fra ganske så forskjellige kategorier. (Okei, de fleste er bare morsomme videoer. Eller, videoer jeg synes er morsomme da. På video nummer 1, 4 og 6 er det bare å se og le!)

Noen av videoene du likte? Har du en favorittvideo fra Youtube?

DAY 2: 10 FAKTA OM DEG SELV

1. Målet mitt på skolen er å ikke få karakter 4 eller lavere til sommeren. Det vil si at jeg bare går for 5'ere og 6'ere, noe jeg hadde blitt veldig stolt over om jeg klarer å få til. 

2. Jeg er livredd for ballonger. Du leste helt riktig, haha. Dere aner ikke hvor fælt jeg hadde det når folk plutselig kastet hundrevis av ballonger opp i luften på konserten til One Direction, hadde mest lyst til å bare storme ut. 

3. Mange synes jeg har så utrolig sær musikksmak. Da jeg feiret bursdag måtte jeg overlate det å sette sammen spillelister til noen av vennene mine, ettersom de fleste ikke liker hva jeg hører på. Haha. ♥

4. Synes biff er verdens beste ting å ha til middag. Hvertfall med pommes frites og bernaisesaus. (Dette var et hint, be meg på biff! Hahah)

5. Jeg gjør ofte tegnet på bildet under når jeg føler meg morsom. Håper ikke det betyr noe spesielt, for har ikke peiling på hvor det er fra. Det sier vel også kanskje litt om min dårlige humor, er ikke mange som klarer å matche den.6. Jeg må alltid ta noe å drikke når jeg kommer hjem fra skolen. Enten det er vann eller eplejuice, og uansett om jeg er tørst eller ikke.

7. Klassen jeg går i er verdens beste. ♥ Er så mange koselige mennesker der, så gruer meg egentlig litt til å bytte klasse når jeg begynner på videregående. 

8. Pretty Little Liars synes jeg er verdens (nesten) beste serie! PLL ligger tett oppunder Frustrerte Fruer og The Walking Dead. Serien er bare så utrolig spennende! Trodde først det var sånn typisk "jenteserie" med bare romantikk og harmløse intriger, så tok en stund før jeg en gang gav det en sjangse. Var solgt etter første episode, og Pretty Little Liars var ikke som jeg trodde i det hele tatt! Mord, spenning, drama og mystikk er det siste jeg ville ventet meg fra den serien der. Så feil kan man ta, og til deg som ikke har sett på det enda - gjør det! 

9. Jeg går aldri med joggebukse. Eier heller ikke en eneste sånn kosedress. 

10. Jeg har sykt skeive lillefingre!! Det ytterste leddet på hver finger står liksom til hver sin retning, de peker innover mot tommelen på den samma hånda de står på.

Har du noen morsomme fakta om deg selv?

NYTT FRA E.L.FI går dumpet det ned en pakke til meg i posten fra søte Marita. For en liten stund siden vant jeg en konkurranse på bloggen hennes, der premien var to produkter fra e.l.f. Jeg er så glad at jeg vant, for har lenge tenkt på å bestille noen produkter fra det merket. Nå trenger jeg ikke det lenger, hihi :-) Fikk Waterproof Lengthening & Volumizing Mascara og Healthy Glow Bronzing Powder i fargen 2403 Luminance. Gleder meg til å få testet ut disse produktene. Har du sminke fra e.l.f?

ONE DIRECTION KONSERT

I går fikk jeg ikke blogget noe, ettersom jeg var på konserten til One Direction på Telenor Arena. Det er den første stooooore konserten jeg har vært på, var så morsom! De var kjempeflinke til å synge, og for en bra stemning det var!! Var så verdt å dra til Oslo, selv om jeg ikke kom hjem før ganske seint. Det å dra seg tidlig opp av senga i dag for å øve til naturfagprøve i energi var ikke like gøy da, hehe. Flere som var på konserten i går?

DAGENS OUTFIT


Blazer fra H&M - Skjorte fra BikBok - Bukse fra BikBok - Briller fra WOW

Vi tok temabilder på skolen i dag, og klassen min skulle kle seg "classy". Det var årbokkomitéen som stod for fotograferingen, og ettersom jeg er med der fikk jeg tatt bilder av omtrent alle klassene. Alle hadde forskjellige temaer som pirat, fjortis, hippie, sporty også videre. Var så mange flinke som hadde kreative utkledninger, så temabildene ble kjempebra! :-) Tar dere temabilder på skolen? Hva synes du om antrekket?

DAY 1: DITT SISTE INNKJØP
Dette er det jeg kjøpte da jeg var i Drammen på fredag. Både veska og bikinien er fra H&M. Har lenge vært på utkikk etter en enkel og svart veske som er akkurat passe stor. Den kostet bare 200 kroner, så det var et ordentlig bra kjøp. Ettersom jeg skal på skolesvømming på fredag, trengte jeg en ny bikini. Klarte nesten ikke å bestemme meg, for det var så sykt mange å velge i. Lengesiden jeg har sett så mange fine bikinier samlet på et sted, haha. Hva synes du om mitt siste innkjøp?

HERLIG DAGHei! Starter dagen min med supergod jordbæryoghurt. Kjekt å kaste i seg en slik når man har dårlig tid på morgenen. Skal straks en tur til Vikersund på gladdagene der og møte to herlige jenter. Hva skal du i dag?

30 DAYS CHALLENGE

Tenkte jeg skulle starte med en 30 days challenge på bloggen, slik at jeg får litt mer variasjon i innleggene på bloggen. Er ikke så veldig flink til å finne på forskjellige ting å blogge om, så derfor blir nok en slik utfordring en bra ting å gjennomføre. Kan ikke love at alle dagene kommer rett etter hverandre, men skal da hvertfall komme meg gjennom listen til slutt. Her er utfordringen:

day 1: Ditt siste innkjøp
day 2: 10 fakta om deg selv
day 3: Noe eller noen du savner
day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
day 5: En sang som får deg til å gråte
day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre 
day 7: Favorittmaten din
day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
day 9: Smykkene dine 
day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
day 11: Et bilde av håndskriften din
day 12: Mobilen din 
day 13: 5 ting du ønsker deg
day 14: Noe du er redd for
day 15: Rommet ditt 
day 16: En sang du er skikkelig lei av 
day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy 
day 18: Et bilde av deg selv som barn
day 19: Innholdet i vesken din 
day 20: Parfymen du bruker
day 21: Din verste uvane
day 22: Dine 5 yndlingsvesker
day 23: Noe du er redd for
day 24: Din favorittblogg
day 25: Noe du gleder deg til
day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
day 27: Hvordan du ordner håret
day 28: En vits/sketsj du synes er morsom
day 29: 3 ting du vil gjøre før du dør
day 30: Den rareste tingen du har

Haha, gleder meg til å blogge om så mye forskjellig. Starter opp i morgen, da skal dere få se innkjøpet mitt fra byturen til Drammen i går. Er du med på 30 days challenge?

SYKKELTUR

I dag ble "Bergsjø rundt" arrangert, noe som enkelt og greit er en sykkeltur rundt Bergsjø. Jeg syklet med Jonas fra klassen min, og når vi kom i mål fikk vi t-skjorter. Over kan dere derfor se dagens outfit, haha. Sykkelturen er tradisjon, og selv om været mildt sagt ikke var på topp, ble det en tur for det. Her er et uredigert bilde av det strålende været. Skal love dere det var godt å komme inn igjen, og skal snart ta meg en lang og varm dusj. Har dere et årlig arrangement der du bor?

OPPSKRIFT PÅ SOLSKINNSPANNEKAKER

Var flere som hadde lyst på oppskrift til solskinnspannekakene jeg lagde her om dagen, så her kommer den. Oppskriften er uten egg. Alt du trenger, er:

- 1 1/2 ss sukker
- 1 ts kardemomme
- 1 ts bakepulver
- 1 ss smeltet smør
- 3 dl melk
- 1 1/2 ss havregryn
- hvetemel

Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Ta oppi en del hvetemel først, og mens du rører putter du oppi litt og litt til. Bland oppi hvetemel helt til røra er passe tykk. Stek pannekakene på ganske sterk varme. 

Til topping på solskinnspannekakene putter du havregryn og sukker sammen i en kopp. Knus opp havregrynet til små biter. Så klemmer du ut litt av saften fra en appelsin, og blander alt sammen med en gaffel. Pass på at toppingen ikke blir for flytende, men om du har oppi for lite appelsinsaft blir blandingen veldig tørr. 

Skjær så litt appelsin i biter, og pynt pannekakene dine. Vær kreativ - det er så mye morsommere å spise mat som ser fin ut. Ettersom det heter solskinnspannekaker, la jeg appelsinbitene som en sol. Hvor kreativ er ikke jeg, he he he. 

Smør toppingen du har laget på pannekakene, eller gjør som meg - la den være selve hjertet av sola. Så har du laget dine helt egne solskinnspannekaker. Jeg synes det smaker veldig godt og friskt, og ettersom pannekakene er ganske "tunge" å spise alene, anbefales det å ha på både topping og appelsinbiter. Bon appetit! 

DRAMMENSTUR

Hei dere! En liten oppdatering fra meg. Nå er jeg i Drammen med søteste Thea. Vi har shoppet og gjort noen ærend for Årboka på skolen jeg går på. Innkjøp kan dere få se etterpå, om dere har lyst :-) Vi blogges!

INSPIRASJON FRA WEHEARTIT


Det er så sykt mange bra og inspirerende bilder ute på nettet, og på siden weheartit føler jeg at de beste av de beste ligger. Uansett hvilken bruker man er inne på, hvilken kategori man blar seg i mellom eller hva man søker på, kommer det alltid opp minst et dusin flotte bilder. Som så mange andre har også jeg en bruker der, så du kan gjerne følge meg om du vil. Jeg "hjerter" de bildene som jeg legger ekstra godt merke til. Legg gjerne igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet, så skal jeg ta en titt og se hvilke flotte bilder du har "hjertet". Så, hva heter du på weheartit?

THE SOUND OF SILENCE

HADE, APRILApril har vært en veldig bra måned. Jeg har vært med på fylkesfinalen i UKM i Hønefoss, vunnet produkter fra Isadora i en konkurranse, blitt sponset av Egobird, vært med venner og spist masse god mat. Jeg har blitt ferdig med prøvemuntlig i tysk, feiret bursdagen min med herlige mennesker og sett at snøen har smeltet bort. Håper og tror at mai blir en like bra måned, og den har i alle fall startet veldig bra med tre fridager på rad. Er heller ikke så alt for lenge til One Direction-konserten. Hva er ditt høydepunkt fra april?

SOLSKINNSPANNEKAKER
Ettersom jeg hadde fri i dag, hadde jeg god tid til å lage meg en deilig frokost. Da jeg fant ut at jeg ikke hadde igjen mer egg, trodde jeg at planene om å lage pannekaker gikk i vasken. Fant heldigvis en oppskrift uten egg, så morgenen ble reddet! Solskinnspannekaker smaker kjempegodt, og med appelsinsmaken ble det en frisk start på dagen! Noen som har lyst på oppskrift?

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits