HADE NORGE, HALLO USAHei dere! I dag setter jeg kursen mot USA, noe jeg har gledet meg kjempelenge til. Skal prøve å holde dere litt oppdatert om hva som skjer der borte, men første prioritet er jo selvfølgelig å slappe av og nyte tiden der borte. Det skal bli en så utrolig morsom opplevelse, og sammen med familien min skal jeg både til Florida og New York. Kunne ikke ønsket meg en bedre start på sommerferien. Vi blogges! 

I DET SISTE HAR JEG...

... vært på Strandefjorden på Plumbo med noen herlige jenter ... vært på grilltur med bare en fyrstikk

... feiret toppkarakter på muntlig eksamen i naturfag med temaet "Olje og gass"

... blitt retweetet av LidoLido (heheh, glad i kjendiser) ... vært med på å få åtte mennesker inn i et bitte lite tomanns pop-up telt

... vært på avslutningen av ungdomsskolen sammen med verdens beste klasse

Hva har du gjort i det siste?

SOMMER OG SKOLEFRIHei dere! Begynner å bli en liten stund siden jeg har blogget nå, men nå er jeg tilbake for fullt. I alle fall ut uken, hehe. Hvorfor skal jeg fortelle mer om senere. Etterpå i dag kommer forresten et "siden sist"-innlegg, så bare gled dere. Selv om det kun har gått ti dager siden jeg sist var innom her, har jeg vært med på ganske mye. Nå sitter jeg godt plantet i en stol ute på verandaen og nyter sommerferiens første dag. Merker at det er utrolig godt med sommer nå, tiden som alle har ventet på er endelig her. Så da gjelder det bare å slappe av og nyte den. God sommer! 

SOMMERDESIGN


Hei dere! Litt designendringer igjen, da. Har endret headeren til en som er litt mer sommerlig. Det midterste bildet er ikke akkurat sånn superfint, men det får bare funke til jeg får tatt et nytt ett. Orket ikke ha en kjedelig svarthvit header lenger, så håper dere liker den nye. Sidemenyen er også senket, også har jeg gjort den litt bredere. Jeg er i alle fall mye mer fornøyd med sommerdesignet mitt. Hva synes du om det? 

SØNDAGSSNAKK

Hei dere! Nå har jeg akkurat satt meg inn, ettersom det plutselig har blitt regn og mye vind. Rart hvordan været endrer seg så kjapt. Heldigvis rakk jeg jo å nyte sola før den ble borte. Hadde besøk av Stine i sted, så da ble det til at vi tok noen bilder ute. Da hun dro, rigget jeg meg til for å se på Pitch Perfect. Den filmen er jo bare så søt, nesten som en eldre versjon av High School Musical. Hihi, jeg er svak for musikaler :-) Resten av dagen veit jeg egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre, men jeg krysser fingrene for at sola snart dukker opp igjen. Hva skjer hos deg i dag? 

SALAT I SOLA

God morgen! Det er så deilig å spise frokost ute når været er så fint som det er. I dag lagde jeg meg min egen salat med bladspinat, tomat, hvitløksdressing og knust knekkebrød. Det hørtes kanskje ikke så grådig godt ut, men det smakte himmelsk! Jeg synes bladspinat smaker såå mye bedre enn vanlig salat :-)  

DIY - CARRIE PURSE

Det er vel ikke bare jeg som har fått dilla på serien The Carrie Diaries? For dere som har sett Sex and the City, handler det om ungdomsårene til Carrie Bradshaw og hennes møte med Manhattan. Selv har jeg aldri sett en eneste episode av SatC, men har av like vel blitt helt hekta på den søte serien. I tillegg spiller Austin Butler en av hovedrollene, noe som gjør serien enda mer interessant å se på. Hehe :-) 

I The Carrie Diaries, så har Carrie en veske fra sin avdøde mor. Etter at lillesøsteren til Carrie en dag tar den og søler en flekk med neglelakk på den, bestemmer Carrie seg for å redde vesken på best mulig måte. I stedet for å kaste den, pynter hun den opp med enda mer neglelakk. Dette synes jeg var ganske stilig, og veska blei så kul etterpå. Derfor har jeg gjort noe i samme duren, og laget en Carrie-inspirert veske. Det eneste du trenger er neglelakk i stilige farger og en veske du vil pynte opp. 

Det er egentlig ganske enkelt. Alt du gjør er å starte med den fargen du vil, også sprute den over der du vil ha den. Om neglelakken du bruker er veldig tynn og flytende, så kan du helle den direkte fra flasken i sikksakkbevegelser over veska. Ettersom ingen av mine neglelakker var så tynne, tok jeg et godt lag på kosten og "kastet" fargene på. Det kan være veldig lurt å øve seg på et ark først, sånn at du får inn "kastebevegelsen". Blir ikke neglelakken akkurat der som du vil ha den, gjør det ingen ting. Det stiligste er jo at vesken ser litt hjemmelaget ut, og at neglelakken ser ut til å være "kastet" på litt på slump. Det er jo i bunn og grunn akkurat det den er og, hehe. Slik ble i alle fall min veske. Og selv om den ikke ser ut som den Carrie har i det hele tatt, ble jeg kjempefornøyd. Meningen er jo å lage en veske som er inspirert av The Carrie Diaries, men som har ditt eget personlige preg. Hva synes du?

P.S. Om du lager en slik Carrie purse, eller prøver på noen av de andre DIY'ene jeg har laget, send meg gjerne et bilde av resultatet. 

GJESTEBLOGGERE

Hei Hannas lesere! I dag blogger vi (Erik og Steven) fordi Hanna ikke kunne blogge. Vi har hørt det er så "in" at jenter er gutter og gutter er jenter, så idag prøvde vi den nye trenden. Hva synes dere?

TUSENFRYD MED KLASSEN

På tirsdag var jeg på tur til Tusenfryd sammen med hele tiendetrinnet på skolen. Var kjempekoselig, også var vi utrolig heldige med været! Sola skinte og etterhvert ble det kjempevarmt å gå rundt i parken. Jeg er superfeig når det kommer til store berg- og dalbaner, men endte opp med å ta SuperSplash og Tømmerstupet. Stolt!! Timene i parken gikk kjempefort, noe som kun betyr at jeg hadde det veldig gøy.

Imens alle guttene løp bort til den største karusellen i hele parken og bare SpinSpider <3333...

... løp jeg og Airi bort til barnekarusellen og bare HESTER<3333

Etter å ha vært på Tusenfryd dro noen av jentene i klassen videre til Oslo. Hadde bestilt bord på T.G.I Friday's, så da ble det hamburgere på (nesten) hele gjengen. Åå, maten der er så sykt god. Også var det gratis påfyll av brus, noe som var så smart ettersom jeg alltid pleier å drikke opp før jeg en gang får bestemt meg for hvilken mat jeg skal bestille. 

Da hamburgerene var spist gikk vi litt rundt på Karl Johan og Oslo City, også måtte vi jo såklart innom den ganske nyåpnede Starbucks for frapper. Med andre ord, det var en super tur! 

DAY 8: ET GAMMELT BILDE

Hahaha, så flaut!! Her er da et bilde av meg fra sommerferien for tre år siden. Dette var min første sydentur, ferierte i en uke på Mallorca. Vi var ikke akkurat så heldige med været da vi var der, ettersom det var varmere i Norge den samme uken. Håper dere kan se forandringene og at jeg har vokst litt de siste tre årene. Er glad for at håret mitt har vokst siden den sommeren, for var ikke så veldig flott på bildet. Forandring fryder?

THE VOICE NORGE

I dag har jeg vært i Nydalen sammen med Stine og Victoria på tv-innspillingen av The Voice. Fikk kjempefine plasser, så blir morsomt å se når programmet kommer på tv.

Og gjett hva! Jeg fikk tatt bilde med Sondre Lerche etter showet!!!!!!! Er kjempestor fan av han, så nå sitter ett stykk lykkelig jente på bussen hjem fra byen. Som alle andre bilder man tar med kjendiser, ble det lite fint. Har også ingen anelse hva jeg gjør med hånden, men ut på nettet skal bildet uansett. Hahaha! Kan trygt si denne dagen har vært en super start på juni.

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits