NO NEED TO WORRY


... fordi her er resten av det jeg kjøpte i går. Toppen til venstre er fra Monki og singletten er fra Utro. Elsker begge overdelene like høyt, hahah :-)

DAGENS

Hei dere! Her ser dere halvparten av det jeg kjøpte i går, resten kommer etterpå i kveld. T-skjorten er fra Gina Tricot og buksen er fra Twentyfive:Seven. Beklager for møkkete speil, hahah! :-)

HJERTE

HJEMME IGJEN

Da har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig bytur i Oslo. Flinka selv tok null bilder, så da får dere kose dere med et bilde av de superspennende handleposene mine. Hahaha! Fortvil ikke da, for i morgen skal jeg legge ut litt bilder av hva som er oppi de :-) 

WHAT YOU KNOW

Her er en av de sangene jeg har dilla på om dagen. Den er bare så fin!

DIY - NOTATBLOKK

Hei folkens! Tenkte jeg skulle gi dere et lite tips om hvordan du kan pimpe opp notatblokken din. Wohoo.
Jeg startet med å kjøpe en blokk fra Clas Ohlson, som hadde en slags plastlomme foran. Så redigerte jeg det bildet jeg ville ha på forsiden, for deretter å printe det ut i riktig størrelse. Ovenfor er det orginalbildet til venstre, også ser du den ferdige notatblokka på høyre side. 
EDIT: DIY står for Do It Yourself

NY START

Da har jeg bestemt meg for å begynne og blogge igjen! Skulle egentlig hatt startet igjen for lengesiden, men har bare ikke fått surret meg til det. Jeg er i hvertfall her nå! Gleder meg veldig til å starte igjen, og håper så mange som mulig der ute vil like innleggene jeg legger ut. Dere kan nok ikke forvente dere mer enn ett til to innlegg om dagen, i alle fall ikke nå i starten. Ønsk meg lykke til, da!

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits