GÅRSDAGEN

TINA & BETTINA

Hei dere! Da er jeg hjemme igjen fra førpremieren på filmen Tina & Bettina. Hadde det utrolig morsomt der sammen med en stor jentegjeng. Det var gjort kjempemye ut av førpremieren med rød løper, plakater, musikk og ikke minst Tina og Bettina selv. Selv om filmen var sykt bra, så var nok dagens høydepunkt det at vi fikk ta bilder sammen med Henrik Thodesen og Odd Magnus Williamson. Hadde møtt opp en god stund i forveien slik at vi kom først i køen til å ta bilder og få autografer av de. Var kjempestas, og må nesten innrømme at jeg ble litt starstrucked da ♥ Flere bilder kommer i morgen. 

DRAMMEN

Hei dere! Da er jeg i Drammen, skal på førpremieren av Tina & Bettina om et par timer. Gleder meg! Noen andre som skal?

KVELDSKOS

Det Nye, brus, innbakt horn og TV-titting. Er så deilig å kunne sette seg ned på kvelden og bare slappe av. Vite at man er ferdig med alle leksene som skal gjøres og at morgendagen kommer til å bli helt super. Livet smiler :-)

JUBILEUM


Hei folkens! I dag fyller jeg en måned som aktiv blogger, haha. Har hatt denne bloggen litt lenger, men begynte ikke å blogge på den før for en måned siden. Må bare si tusen takk til alle lesere, både gamle, faste og nye. Dere gjør bloggingen så mye morsommere! :-)

DAGENSAlt fra BikBok :-)

REGNLEKSER


Hei dere. I dag skal jeg være kjempeflink og gjøre masse lekser. Skal nemlig bort på torsdag, så må få gjort leksene til fredag unna i dag. Er virkelig verdt å jobbe litt ekstra for å få 'fri' fra lekser på torsdag. Da skal jeg nemlig på førpremieren av Tina og Bettina i Drammen, gleder meg sykt :-)

VERDENS FINESTE

Har blitt helt forelsket i denne sangen her. Den er så rolig og fin, funker kjempebra å høre på før du sovner. Jeg føler at jeg liker sangen mer og mer for hver gang jeg hører den :-)

CUPCAKESHei dere! Da sitter jeg og koser meg med nybakte cupcakes. Siden Lyanne hadde bursdag for noen dager siden, tenkte jeg at jeg skulle stikke nedom henne med noen for å være snill. Hun var jo selvfølgelig ikke hjemme, men da håper jeg hun får en fin overraskelse på trappen når hun kommer hjem igjen. Hihi ♥

DAGENS


Bukse fra Never Denim, genser fra Only og avklippet olajakke fra Never Denim.

EARCUFF
GG4L

Gjett hva jeg skal den åttende september!! Gleder meg utrolig mye til den dagen, for da blir det LidoLido-konsert i Drammens teateret. Skal dit med Malene, blir så herlig :-) Billettene er bestilt for lenge siden og nedtellingsappen på mobilen min viser at det bare er 13 dager igjen. Flere som skal?

SUMMER FEELING


SILHOUETTE

LØRDAGSKOS

SANDEFJORD
Hei dere! I dag har jeg vært med familien til Sandefjord en tur. Søsteren min skulle spille beachhåndballkamp der først, også gikk vi og kikket litt i byen etterpå :-) Kjempekoselig!

HÅP OG DRØMMER

FOTOMAGIHVERDAG

Hei dere! Beklager for dårlig blogging. I går var jeg i Drammen på åpningen av Elvefestivalen. Det ble feiret med gratiskonsert med blant annet Ess I Ermet  og Admiral P, var sykt morsomt! Gårsdagens høydepunkt var allikevel ikke selve konserten, men det som skjedde etterpå. Møtte nemlig to av (de kjekkeste) guttene fra Ess I Ermet da vi var på vei til bussen. Fikk tatt bilde med de og slikt, da. Ble ganske starstrucked, haha :-)

I dag har jeg vært på skogtur med skolen, så resten av dagen skal gå til tv-titting og blogging. Ha en fin dag videre! 

TRAMPOLINE EDIT

Tenkte jeg skulle dele en kjempeflott video med dere nå. Den er laget av noen av guttene i klassen + et par eldre. Synes den er sykt fin, og vil veldig gjerne at dere skal ta en titt! :-)

DEKSEL BESTILT

Da er endelig drømmedekselet mitt bestilt! Har lett utrolig lenge etter en god side der jeg kan designe mine egne iphonedeksler, og endelig fant jeg en! Caseapp.no heter nettsiden. Her kan du lage dine helt egne deksler for en billig penge. Man får fri frakt, og leveringstiden er også superrask! Man kan laste opp ett eller flere bilder, velge bakgrunnsfarge og legge til tekst. Et supergodt tilbud :-) 

Jeg har selvfølgelig valgt å putte Sondre Lerche på forsiden ♥ Ikke bare har han den nydeligste stemmen, men han er også superkjekk! Lag ditt eget iphonedeksel caseapp.no du og, og lik facebooksiden til Caseapp her

BROWNIES

Hei folkens! Nå sitter jeg her med Karoline og spiser nybakte brownies. Smaker kjempegodt! :-) 

HEART

 

SOLA SKINNER


For et vær! 28 grader og stekendes sol, deilig :-) Kom hjem fra skolen for en times tid siden og har sittet ute frem til nå. Leksene står nemlig for tur, så skal kose meg med ciabatta og juice mens jeg jobber. 

MODUMTALENTER

MOdumTalenter er en uhøytidelig talentkonkurranse i regi av MOT, SpareBank 1 Modum og Tv Modum. Man kan opptre med for så vidt hva man vil! Dette er ikke UKM, dette er rett og slett underholdning både for deg som deltar og for deg som ser på. Aldersgrensen er fra 13 år til det året du fyller 18. Det vil være dommere som vurderer presentasjoner og gir tilbakemeldinger underveis, helt frem til og med finalen.

Ettersom jeg er så heldig å være med i MOT, så skal jeg og de andre MOT-elevene i Modum være med å hjelpe til under dette arrangementet. Det kommer til å bli herlig! Oppfordrer derfor alle som bor rundt om i Modum om å enten melde seg på med sitt talent eller kjøpe billetter for å se på alt det herlige som skal foregå på scenen. Om du har lyst til å melde deg på, ligger det et påmeldingsskjema på MOdumTalenter sin facebookside her. Siste frist for å melde seg på er 1. september. Alle som kan må komme, så sees vi der den 29. november :-)

TOPP 3

YVES SAINT LAURENT

RINGEN

Hei dere! Glemte helt bort å vise dere ringen som jeg også kjøpte i går. Den er designet av Whitney Port for Bik Bok. Digger naglene på den, og det beste var at den var på salg til kun tjue kroner! Love ♥
PS: "Tatoveringen" på det forrige bildet er ikke ekte, til dere som trodde det :-) 

FEEL FREE

LOVE

INNKJØPBlazeren er fra H&M, genseren og skjørtene er fra Bik Bok :-) 

EVIGHETENTOMS


Hei dere! Skal ta bilder av innkjøp og legge de ut senere, men det var en av tingene jeg tenkte jeg ville vise dere nå. Mine nye TOMS-sko ♥ Modellen jeg har heter Black Woolen Classics og de ble kjøpt på DNA. Er helt forelsket i skoene! Ikke bare er de superbehagelige å gå i, men man støtter også en god sak! For hvert par man kjøper så gir TOMS ett par med nye sko til et barn i nød. One for One, lyder slagordet. Synes dette er en superbra ordning :-)

GULSKOGEN


Da tar jeg en tur på Gulskogen for å handle inn diverse ting til skolen starter igjen på mandag. Kan legge ut et innkjøpsinnlegg etterpå, om dere har lyst? :-) Er forresten alltid like kleint å legge ut bilde av meg selv... Hjelp.

MY LOVE

BOLLER


Hei dere! Beklager for lite blogging, men har både hatt og vært på besøk i hele dag. Uansett, nå sitter jeg og koser meg med en av de mange bollene som jeg lagde i sted. De ble utrolig gode! :-D

ROMVIDEO

Hei dere! Her har jeg laget en romvideo, ettersom noen spurte etter det i spørsmålsrunden. Dette er min første video, så håper dere synes den er grei nok :-) Videoen er forresten laget i Movie Maker.

BOKEH

PUZZLE


Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits