MALEMESTERE OG JENTEKVELD
Hei dere! Er hos Stine nå, får blogge fra Mac'en hennes. Var her i går og, og begge dagene har vi brukt til å male skapene på soverommet hennes. Det blir såå fint, for maler de fra mørk trefarge og over til hvite. Rommet virker mye større allerede, enda vi ikke har fått lagt på siste strøket enda. Nå driver vi og fikser oss, for vi skal på jentekveld hos Maria etterpå. Det blir superkoselig, hihi. Regner med det blir tatt litt bilder der, som dere kan få se i morgen. Ettersom vi har malt i dag, hadde jeg på meg joggebukse og en gammel t-skjorte i sted. Hadde med meg skift, men hadde jo selvfølgelig glemt å ta med meg en tynn genser jeg kunne bruke borte hos Maria. Så da ble Stine min reddende engel, og jeg fikk låne peplumtoppen hennes fra Bik Bok. Gleder meg til vi skal dra, blir en bra jentekveld. Har du noen planer for kvelden? Hva synes du om bildene?

UNPUBLISHED


Fant ut at jeg hadde noen upubliserte bilder fra da jeg skulle vise den nye Casio-klokka og armbåndet fra Cruciani. Resten av bildene kan dere se i dette innlegget. Hva synes du?

SPOTIFY LISTENE MINE

Lav puls: Lista jeg hører på om kvelden, hihi. Her er det utrolig mange forskjellige sanger, men de aller fleste er rolige og nesten litt triste. Yndlingssangene mine fra den lista er Samson av Regina Spektor, Redbud Tree av Mark Knopfler, Shoreline av Anna Ternheim og Another Love av Tom Odell. Jeg er ikke en sånn som hører på kjempemange sanger fra samme artist, så det er en veldig variert liste når det kommer til artister. 

Hipster: Yndlingslista <3 Her ligger det sanger i alle mulige sjangre, bokstavelig talt alt fra klassisk musikk til hardrock. Noen av favorittene er Fish Out Of Water av Thomas Eriksen, Sun av Two Door Cinema Club, Kill Of The Night av Gin Wigmore (PLL-fans må høre på denne) og Guns For Hands av Twenty One Pilots. Alle sangene på den listen her er egentlig favoritter, men nå for tiden hører jeg aller mest på de sangene som ligger i bunn. 

Ta gjerne og følg meg eller listene mine på Spotify, om du liker noe av de samme sangene som jeg gjør. Er alltid på utkikk etter ny musikk å høre på, så legg gjerne igjen en link til dine lister på Spotify om du har lyst. Likte du noen av sangene på listene mine? Hvilke sanger hører du på for tiden?

EDIT:
 Fant ut at jeg har så mange sanger på den Hipster-lista, så du må klikke deg inn på den på Spotify for å få opp alle sangene (og de sangene jeg synes er best for tiden ligger jo i bunn, så det anbefales å ta en titt).

HERLIG DAG

Hei dere! I dag hadde jeg besøk av Renate og Silje. Det var såå koselig, enda vi egentlig ikke gjorde annet enn å skravle (+ lakke negler og ha fotokurs). Har lånt bildet over fra bloggen til Renate, så ta gjerne en titt innom der for flere bilder og innlegg. Nå har jeg akkurat satt meg ned i senga med en bok i fanget, og etterpå skal jeg se på Person of Interest. Hva har du gjort i dag?

BELAIR

Magetopp fra Bik Bok - Langt skjørt fra Cubus

Hei dere! I dag var det endelig fint nok vær ute til å ha på skjørt, selv om det ble et langt ett da. Stine har vært hos meg siden 12, og vi har bakt muffins og egentlig bare slappet av. Resten av dagen skal gå til å lese den store bunken med bøker jeg lånte på biblioteket her om dagen. Hva har du gjort i dag? Hva synes du om antrekket?

PURR-FECT IPHONE CASEHei dere! I går var jeg først på Kuben med Karoline, og deretter dro jeg på Strandefjorden med mange herlige mennesker. Hadde det så gøy i går at jeg helt glemte bort å blogge, haha. Tenkte jeg bare skulle vise dere det nye dekselet jeg kjøpte i Hønefoss i går. Fant det på Glitter, av alle steder. Synes egentlig at det kostet litt mye, men hallo hvem kan si nei til et så søtt deksel?! Det var jo helt purr-fect, hehehe. Den modellen fantes forresten også både til iPhone 4 og 5. Hva synes du om det? Hvordan ser dekselet ditt ut?

OLSEN TWINS FOR BIK BOK

Hei dere! Som jeg skrev tidligere, var jeg og Victoria i Oslo i går for å se på den nye kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen for Bik Bok. Fikk desverre ikke møte tvillingene, men fikk både tatt bilde av dem (!!!!) og sett på den nye kolleksjonen. Var sååå mange fine klær der, og tenkte jeg skulle spare til denne og denne toppen. Må forresten bare opplyse om at jeg låner alle bildene av Victoria, og at de er hentet fra Facebook. Derfor kan de være litt mørke og kornete, men det får bare gå. 

Wii, Olsen-tvillingene på vei ut av bilen og inn på Bik Bok. De var mye lavere enn jeg hadde forventet, og enda penere i virkeligheten! Hatten som MK eller Ashley har på (hjelp, ser ikke forskjell på dem) er også en del av kolleksjonen, og fikk egentlig litt lyst til å kjøpe den og. 

Måtte jo ta et bilde foran den store plakat-veggen som var satt opp inne i butikken på Karl Johan, hehe! Etter turen innom Bik Bok gikk vi mot TV2 der og så på liveinnspillingen av Sommertid. Marion Ravn var blant annet en av gjestene der, så da fikk vi se enda flere kjendiser (jippi). Møtte også på Kong Halvor og Anders da vi var på Oslo City (jippi x2).

Aner dere hvor flaut det var å ta antrekksbilder midt i gata?? Alt for bloggen, haha. Solbriller fra TGR - Peplumtopp fra Cubus - Bukse fra Levis - Sko fra Toms - Veske fra H&M

Enda så mye fint det var på Bik Bok nå, følte jeg at jeg ikke kunne bruke så masse penger på en gang. Endte opp med en sykt stilig slangering, som dere kan se bilde av her

Da vi endelig hadde tenkt oss hjem igjen begynte selvfølgelig tog-kaoset i Oslo. Endte opp med å ta tog et lite stykke, så ta buss for tog frem til Drammen, tog fra Drammen til Hokksund og til slutt buss fra Hokksund og hjem. Brukte fire timer på å komme oss hjem, noe som var litt kjipt. Til tross for lang hjemreise hadde jeg en super dag i går med verdens søteste jente. Var du på lanseringen av Mary-Kate og Ashley Olsen sin kolleksjon for Bik Bok i går? Hva synes du om outfitet?

OSLOTUR X 2

Hei dere! Nå sitter jeg og Victoria og spiser i Oslo. Var her en tur i går med Stine og, da spiste vi på Tullins Café. Dere må bare smake på kyllingwrappen de selger der. Utrolig god! Yoghurt Heaven ligger forresten rett over gaten, hehe. I dag skulle vi egentlig på lanseringen av den nye kolleksjonen til Mary Kate og Ashley Olsen for Bik Bok. Det var de 50 første i kø som fikk VIP-billetter for å møte dem, og med vår flaks ble vi selvfølgelig nummer 50 og 51... Ble litt dumt at bare en av oss kunne få gå inn, så derfor gav vi bort plassen vår til jenta bak oss i køen. Derfor blir det enda en dag med shopping og kos :-)

BLUE AZTEC PANTS

Peplumtopp fra Cubus - Bukse fra H&M

Hei dere! I dag fikk jeg endelig brukt aztec buksa mi fra H&M. Kjøpte både den og en annen bukse med mønster på, og betalte ikke en hundrelapp for begge to en gang! (Salg<333) Så mitt snitt til å bruke buksa da jeg var hos søteste Stine i sted. Var superkoselig å se henne igjen etter hun kom hjem fra ferie på Rhodos. Har fått planlagt en liten shoppingtur i Oslo med henne i morgen, så da får jeg forhåpentligvis gjort flere kupp. Hva har du gjort i dag? 

DIY - PERLEKRAGE

Selv om det ikke er så lenge siden krager var populært å bruke, synes jeg at det fortsatt kan være et fint alternativ til smykker. Har lenge hatt en enkel, hvit krage liggende i skapet, men synes liksom at den så litt kjedelig ut. Derfor tok jeg den frem i sted, og bestemte meg for å pynte den litt. Tenkte kanskje noen av dere hadde lyst til å ha en DIY om det, så her kommer den.

For det første så trenger du en krage, haha. Enten kan du kjøpe en løs i butikken, eller så kan du gjøre som jeg gjorde og klippe av kragen på en gammel skjorte du ikke bruker lenger. Det andre du trenger er perler, paljetter eller pyntesteiner som du skal bruke til å dekorere kragen. Jeg klippet opp et gammelt perlearmbånd og brukte perlene derfra. Så tok jeg å la opp perlene på kragen, for å se hvor jeg ville ha dem. Fant ut at jeg likte det å bare ha perler ytterst på "krageflippen". For at pynten skal sitte best mulig, er det lurest å lime det fast med en limpistol. Da er du sikker på at det sitter ordentlig. Ta-da! Gjør du som over, har du plutselig en splitter ny perlekrage i skapet som blir fin å bruke over gensere eller kjoler. Kragen er kanskje ikke helt i vinden for tiden, men føler det er viktig å gå med ting du selv synes er fint, og ikke bare med ting som er på moten akkurat der og da. Hva synes du? Vil du se flere DIY'er på bloggen?

NOE NYTT PÅ ARMEN
Da jeg kom hjem fra USA for noen uker siden, lå det to nye pakker og ventet på meg. Den ene var fra mwillumsen, og var et Cruciani-armbånd i sølv. Fikk det med hjerter på, men det finnes også mange andre former å velge mellom. Nesten så jeg fikk lyst til å bestille flere, for så godt som alle de forskjellige Cruciani-armbåndene er superfine! Den andre pakken var den gamle Casio klokka til pappa som vi har fått byttet lås på. Nå kan jeg endelig låne den, hihi. Fant ut at det egentlig var ganske fint å ha på seg både Cruciani-armbåndet og Casioen sammen, så da har jeg to nye ting å ha på armen utover høsten. Hva synes du?

DAY 9: YNDLINGSSMYKKET MITTHadde nesten glemt bort 30 days challenge'n min, men dag 9 passet jo kjempefint ut med hva jeg hadde tenkt til å poste fra før av. Det her er smykket jeg kjøpte på Juicy Couture i New York, og jeg synes det er så fint. Er en litt tykk gull-lenke med hjerteanheng. Hjertet har mange små diamanter på seg, også en krone midt i. Smykket festes foran, ved å dra en gullpil gjennom ringen som hjertet er festet i. Er så glad i gullsmykker, så dette kommer nok til å bli mye brukt fremover. Har du et favorittsmykke?

EVIG SØNDAGEndelig har jeg fått tak i boka til Linnéa Myhre. Har funnet tilbake lesegleden denne sommeren her, så denne skal bli med meg på hytta i helga. Noen som har lest den?

USA-TUREN: NEW YORK

Ååh, hvor skal jeg starte? Etter noen utrolig herlige uker i Florida, dro vi videre til New York. Selv om vi bare var i byen i tre dager, rakk vi utrolig mye på så kort tid. Første dagen vi var der, kom vi rett av flyet fra Florida. Derfor brukte vi mesteparten av tiden på hotellet vi bodde på. Det lå midt i Manhattan, og het The New Yorker Hotel. Fikk et rom i 24. etasje, med verdens fineste utsikt. Ut det ene vinduet kunne man se rett bort på Empire State Building og ut det andre så man ned på Madison Square Garden. På bildene over kan dere se utsikten bort til Empire State, og se så fin gata var på kveldstid! 

Andre dagen tok vi oss en tur bort i Central Park Zoo (dyrehagen fra Madagaskar-filmene, hehe). Var veldig rart at det liksom fantes både isbjørn, pingviner og røde pandaer midt i New York, men veldig morsomt å se på. Måtte jo ta bilde av den klokken over, for er den samme som er med i filmene.

Etter å ha vært i dyrehagen, gikk vi litt i selve Central Park. Var en utrolig fin og stor park, også krydde det av ekorn der :-) 

Etter Central Park gikk vi litt og kikket i butikker. Alle butikkene var ubeskrivelig store, men det at det var plass til et svært pariserhjul inne i den ene lekebutikken sier vel sitt? 

Tredje og siste dagen tok vi Staten Island Ferry, som var en gratisferge som kjørte forbi Frihetsgudinna på Liberty Island. Når man først er i New York, må man jo nesten se på statuen. Vi fikk også utrolig fin utsikt over Manhattan fra båten, og på bildet over kan dere se Freedom Tower. Fikk også shoppet litt på Fifth Avenue. Eller, shoppet og shoppet. Over halvparten av butikkene der solgte vesker for 14 000 kroner. Og det var på halv pris, hahah! Fikk handlet noe der da, i de litt rimeligere butikkene som fantes der. Fikk tak i et kjempefint smykke fra Juicy Couture, som dere kan få se bilder av senere om dere vil. Ligger allerede ett ute av det på instagram (@thehsk), hihi. 

New York var en utrolig herlig by, var egentlig litt trist å komme hjem igjen. Fikk opplevd så mye på så kort tid, for var også på Madame Tussauds, Rockefeller Center, Ground Zero og Broadway-gata. Var en opplevelse i seg selv bare det å gå rundt i gatene og kjenne på stemningen. Føler jeg har vært på verdens beste ferie denne sommeren. 

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits