SISTE DAGEN I SEPTEMBER

HØSTBILDER
FALL SEVEN TIMESTALK TOO MUCH

LEKSER

Hei! Nå har jeg vært flink og både ryddet og vasket rommet mitt. Lekser er det som nå står for tur. I midten av oktober skal jeg på klassetur til Polen, så i forkant av reisen har vi en del oppgaver å gjøre. Skal bli godt å få det unnagjort i dag, slik at jeg kan slappe av resten av ferien! 

HØSTFERIE


Hei dere! Starter opp dagen min med en god frokost + nøtter og vann. Etterpå skal jeg få gjort unna leksene for neste uke slik at jeg kan nyte høstferien for fullt ♥ Ferieplanene er også i boks, skal en tur til Oslo, Sarpsborg og Sverige i løpet av uka. Har dere høstferie?

INNKJØP


Genser og skjerf fra Bik Bok :-)

STORSENTERET

Hei dere! Nå er jeg og Karoline på Buskerud Storsenter. Sitter og koser oss med baguetter. Tooji skal ha en liten konsert her på senteret etterpå, så tenkte vi skulle få med oss den.

HELLO AUTUMN


HØSTBILDER

WHERE THE ANGELS SLEEP

TUSEN TAKK

Tusen takk til alle dere som leser bloggen. Alle som legger igjen en kommentar. Alle som tar seg tiden til det. Dere gjør dagen min lysere og får blogglysten på topp. Dere er best ♥

LUNSJ OG LEKSERHei alle! Nå sitter jeg og koser meg med en sunn og god lunsj. Brødskive med salami og agurk, gulrotbiter og eplejuice. Snart står leksene for tur, må øve litt til matteprøven i morgen! Hva gjør dere?

FLY AWAY

KAKAO OG KOS


Hei dere! Da har Stine og jeg akkurat kommet hjem fra en lang og våt idrettsdag med skolen. Var deilig å sette seg ned med en kopp kakao etter stafettløping og lengdehopp. Stine har forresten også bursdag i dag, så da må man jo feire med noe godt. 

JEG HETER FINN

BLOGGDATE

Hei dere! Rakk ikke blogge i går, så tenkte jeg kunne ta det igjen nå. I går kveld hadde jeg nemlig date med to av toppbloggerene i Modum, Lyanne og Kamilla. Det var kjempekoselig! ♥ Vi spiste kjøttdeig, fruktsalat med kesam, kake og drakk villa (bloggmat, you know). Storkoste meg, og ser allerede frem til neste date. 

BVLGARI


DAGENS

Ullgenser fra Bik Bok og bukse fra Twentyfive:Seven.

LINKERUNDEN


Hei dere! Da har jeg valgt ut 6 kjempefine blogger som fikk linking. Det er bare å klikke på bildene, så kommer du direkte inn på bloggen til alle disse herlige jentene. Var utrolig vanskelig å velge ut bare noen få, for ville jo egentlig ha linket alle som meldte seg på. Kom tilslutt frem til disse 6 bloggene, så det er bare å ta en titt innom de.

BURSDAG NESTE


Hei dere! Karoline ble med meg hjem etter skolen i dag. Vi har ordnet oss, og er snart klare for bursdagsfest hos Stine. Gleder oss veldig ♥ Både skjorten og skjørtet er fra Bik Bok.

TORSDAG

Hei dere! Nå sitter jeg og koser meg med god mat og Det Nye. Bladet dumpet ned i postkassen min for et par dager siden, men har ikke hatt tid til å lese det før nå. Dagen i dag har for det meste gått til lekser, så følte det var på tide med en liten velfortjent pause fra arbeidet. Hva har du gjort i dag?

ORKIDELINKERUNDE

Minner om linkerunden jeg har gående. Klikk her for å melde deg på :-) 
Dette innlegget kan ikke kommenteres.

PAKKE I POSTEN

Hei dere! For litt siden så vant jeg i en konkurranse på denne bloggen. Premien var et søtt fuglesmykke som jeg fikk i posten i dag. Er veldig fornøyd! Fikk også med et par rosa perleøredobber. Dette er den første konkurransen som jeg har vunnet via en blogg, så var litt ekstra morsomt å åpne pakken.

INNKJØP


Her er innkjøpene fra i går. Alt er fra Bik Bok :-)

BURGERKING

Hei dere! Nå er jeg og Stine på Burgerking. Skal sitte her litt og kose oss før turen går videre til Storsenteret. Legger ut innkjøp så fort jeg har mulighet.

LINKERUNDE

Tenkte jeg skulle kjøre i gang noe jeg aldri har hatt på bloggen før, nemlig en linkerunde. Det eneste du trenger å gjøre for å melde deg på er å like facebooksiden til bloggen min her. Du må også kommentere at du er med :-) Trekker ut fem fine blogger. Vil du bli linket?

FAVORITT - CD

YOU LOST ME

TOAST OG JUICE

Hei dere! Nå sitter jeg og koser meg med lunsj, toast med smør er så utrolig godt. Dagen i dag skal gå til leksejobbing og rydding. Er fortsatt sjuk, men begynner heldigvis å bli litt bedre :-)

KITTY

DESIGNENDRINGER


Har skaffet meg ny header, følte det var på tide med en liten forandring på bloggen. Det øverste bildet er den gamle jeg hadde. Hva synes dere om den nye?

EPLEKAKE MED KREM


FILMKOS


SYK

Våknet opp med tett nese og sår hals i dag. Er så kjedelig å være syk i helga, huff. Skal bare slappe av i dag, og satse på at formen blir bedre utover dagen.

BURSDAG NESTE

Hei dere! Da skal jeg snart i bursdag sammen med noen herlige jenter. Gleder meg utrolig mye, kommer til å bli kjempekoselig der. Har krøllet håret og tatt på meg en gammel BikBok-kjole, jeg er klar :-)

TORSDAG

Hei dere! Nå har jeg besøk av herligste Stine. Vi har akkurat gått oss en tur, for så å kjøpe is. Den smakte sykt godt :-) Resten av kvelden skal gå til øving til prøve og skravling.
Ps. Vet jeg har vært dårlig til å poste innlegg de siste dagene, men kommer sterkere tilbake i helga!  

UP IN THE AIR

WHITE FOXES

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits