NESTE STOPP: TRONDHEIM

Hei dere! I natt / morgen fyker jeg avgårde til Trondheim sammen med to venninner. Vi har vært så heldige å få bli med på MOT-camp nå i høstferien, og gjett om jeg gleder meg! Ser frem til noen herlige dager, og er superspent på hvordan det kommer til å bli. Nå har jeg i alle fall fått pakket ferdig kofferten (håper jeg har fått med meg alt, hehe), og litt senere i dag kommer de to andre jentene. De skal sove over her, sånn at vi slipper å stå opp enda tidligere enn vi må. Føler det kommer til å bli en super høstferie. Har du noen planer for ferien?

PITAPIZZA

Hei dere! Er en stund siden jeg har lagt ut noen innlegg i kategorien "Mat og drikke" her nå, så da tenkte jeg at det var på tide. Som overskriften sier, her er en superenkel oppskrift på å lage pitapizza. Det passer veldig godt spise på de dagene du ikke har sånn supergod tid til å lage lunsj eller eventuelt middag. Alt du trenger ser du på bildet over: Pitabrød, tomatpuré (eventuelt ketchup), gulost og selve toppingen. Fant pølser i kjøleskapet, så da endte jeg opp med det. Går også fint an å bruke andre ting som for eksemel smårettskinke, rester av tacokjøttdeig, peperoni også videre.

Legg pitabrødene på rist, smør på tomatpuré eller ketchup, legg på toppingen og strø revet ost over. Ovnen skal stå på 220 grader, og du kan godt la pitapizzaen stå inne i cirka 4-6 minutter. 

For å gjøre litt mer ut av retten, kan du godt ha salat ved siden av. Smaker supergodt :-)

Ta pitapizzaen ut av ovnen, og ta-da! Det smaker utrolig godt, og er noe av den letteste og raskeste maten man kan lage. Håper det smaker, haha! Om du mangler noen av ingrediensene for å lage dette, kan du godt ta en nærmere titt på innleggene i "Mat og drikke"-kategorien min her på bloggen. Det ligger mange flere supergode oppskrifter ute :-) Hørtes det godt ut?

TRAMPOLINE EDIT

Hei dere! Måtte bare vise dere denne videoen her, den er jo så utrolig stilig. Den er laget av noen av guttene fra gamleklassen min, i tillegg til noen flere eldre gutter. Elsker både videoen og sangen, så synes virkelig dere burde ta en titt. Delte en lignende video i fjor og, den kan dere se her. En av guttene som hopper, driver forresten å selger t-skjorter og hettegensere. Han har på seg en av t-skjortene sine i videoen, så dere kan jo se om dere legger merke til den. Uansett, her er linken til produktene hans. Må bare legge til at to av logoene der er superfine (og dette synes jeg fordi jeg har laget dem, hahaha). Hva synes du om videoen?

HERLIG FREDAG

Hei dere! Hadde en kjempebra kveld i går sammen med herlige mennesker. Det ble både taco, film, The Voice og mye latter. Jeg og Victoria fant frem noen filmer som alle kunne velge mellom, og endte opp med å finne en film i hver sjanger. Action, komedie, grøsser, thriller og barnefilm. Så ingen kan si vi er kresne på hvilken filmsjanger vi liker, hahah. Vi endte i alle fall opp med å se på grøsseren Silent Hill, som viste seg at egentlig ikke var så skummel som den utgav seg for å være. Vi synes filmen egentlig var ganske teit, så tror nok ikke jeg kommer til å se på den igjen. Etter filmen skrudde vi på The Voice, og gjett hvem som så seg selv i blandt publikum, haha. Okei, var bare jeg og Victoria som så oss selv i sånn to sekunder. Vi visste jo sånn omtrent hvor i salen vi satt, så da var det enklere for oss å legge merke til når vi ble vist på skjermen. Livets små gleder. Legg forresten merke til så fin peisen var på bildet over, haha. Tente sikkert tjue lys tilsammen, noe som var koselig i starten. Utover kvelden ble det ikke like koselig, ettersom vi holdt på å svette ihjel av varmen. Hahaha, kvelden var bra uansett. Hva gjorde du i går? Flere som har sett Silent Hill?

FREDAGEN SAMLET I ETT BILDEHei dere! Over ser dere vel egentlig hele fredagen min så langt samlet i ett bilde. Gitarspilling, serier, lesing og tid på Twitter. Ganske snart kommer det noen venner, og da skal vi se på film, spise taco, kose oss og se på The Voice. Det må forresten flere av dere gjøre og, ettersom jeg og to venninner er publikum i den episoden som vises i kveld. Hadde plasser på første rad, så kan vel håpe på å få et par sekunder på tvskjermen. Hehehe. Satser på at resten av fredagen blir like bra som den har vært så langt. Har uansett hatt en super start på helga. Hva er dine planer for kvelden?

QUIZLET: SUPERNYTTIG SIDEHei dere! Tenkte jeg skule gi et lite tips om en supersmart side man kan bruke når det kommer til pugging av fagstoff på skolen. Regner med det er flere enn meg som synes det er ganske kjedelig å pugge ting, som for eksempel gloser. I en engelsktime her om dagen viste læreren vår frem en side som het Quizlet.com, og han anbefalte oss å opprette en bruker der. Det er det smarteste jeg har gjort! På denne siden er det mulig å lære seg gloser, på en supermorsom måte. Det går ut på å opprette ulike sett, og dette er grupper med forskjellige spill som hjelper en til å huske gloser. Noen av spillene er slik at det kommer opp en toppliste over de som har scoret høyest, som har klart flest gloser. Jeg skal ikke nekte for litt konkurranseinstinkt, så for min del fikk jeg mye mer motivasjon til å pugge glosene for å kunne vinne spillene.

Engelsklæreren i klassen hadde opprettet sitt eget sett med akkurat de glosene vi skulle pugge på, og det endte med at hele klassen satt og konkurrerte i å pugge flest mulig gloser på kortest mulig tid. Motivasjonen om å kapre førsteplassene på topplistene spredte seg raskt rundt i klassen, haha. Uansett, ville bare si at Quizlet er en utrolig bra side for pugging av gloser eller lignende. Og om du ikke har brukt denne siden før, burde du absolutt begynne i dag! Det er jo også mulig å lage sine egne sett med spill, om du ikke har en lærer som bruker siden i undervisningen. Jeg er i alle fall 110 % klar for gloseprøve i engelsk i morgen, haha. Har du hørt om Quizlet før?

SOL OG BLÅ HIMMEL

Hei dere! Helt utrolig at det er sol og blå himmel nå når vi snart er midt i september. Så deilig med en liten utsettelse av det triste høstværet, hehe. Har sittet ute siden jeg kom hjem fra skolen i sted og gjort lekser, og nå er jeg endelig ferdig. Resten av torsdagen skal brukes på å se noen episoder av Friends, og ellers skal jeg bare nyte dagen og været. Hva er dine planer for dagen?

UPSIDE DOWN

Hei dere! Jeg er en som har en slags ting for sanger som er med i reklamer, jeg elsker dem! Her om dagen så jeg en reklame for MasterChef Norge på TV3, og da ble sangen over spilt i bakgrunnen. Den er av selveste Paloma Faith, og er kjempestilig! Min nye glad-sang, haha. Dere som liker musikken til Lana Del Rey eller Marina and the Diamonds burde sjekke ut denne damen, om dere ikke allerede har gjort det, for hun er en stilig blanding. Upside Down er ikke den mest kjente sangen til Paloma, men noen av dere har kanskje hørt stemmen hennes før i sangen Picking Up the Pieces (som forresten er superfin) eller Never Tear Us Apart. Sanger som er med i reklamer er og blir en favoritt hos meg. Hva synes du om sangen(e)?

TURQUOISE JEWELRY
Hei dere! Tenkte jeg skulle vise dere gårsdagens antrekk, ettersom jeg ikke fikk redigert bildene før nå. Bustete hår og regnvær gjorde ikke bildene så flotte, men dere overlever vel? Den hvite skjorten er fra Bik Bok og smykket er fra Cubus. Dagen i dag skal jeg bruke på å forberede et foredrag jeg skal holde i norsktimen i morgen, så wish me luck! Hva synes du om antrekket? Hva skal du gjøre i dag?

CANON EOS 60D


Hei dere! En grunn til at jeg ikke har blogget på en stund, i tillegg til lekser og ny skole, er at kameraet jeg hadde streiket. Det begynte å ikke lese minnekortet, og til slutt ble det bare helt svart. Heldigvis har jeg en supersnill pappa som kjøpte med seg et nytt kamera til familien fra USA for ikke så lenge siden. Han kjøpte med seg Canon EOS 60d (!!!), så gjett om jeg er fornøyd. Over kan dere se noen bilder jeg har tatt med det nye kameraet. Har ikke fått lært meg alle innstillingene enda, ettersom det er ganske mange nye knapper i forhold til det forrige kameraet vi hadde. Så dere kommer nok til å få se mange nye bilder på bloggen fremover. Hvilket kamera bruker du? Hva synes du om bildene?

BACK ON TRACK

Hei dere! Nå er det en liten stund siden dere har hørt fra meg. Jeg har jo startet på videregående på studiespesialiserende, noe som er ganske så annerledes fra ungdomsskolen. Har i alle fall brukt de siste ukene på å vende meg til ny skole, ny klasse, nye lærere og videre. Nå tror jeg at jeg har kommet inn i den nye skolerytmen, ting begynner å falle på plass igjen, så da var vel på høy tid å få bloggen på plass også. Har laget meg et helt nytt design som er annerledes enn alt det andre jeg har hatt før, håper dere liker dette. Jeg er i alle fall fornøyd. Kjenner det klør litt i fingrene etter å få dele bilder og hendelser med dere igjen, så håper så mange som mulig har lyst til å følge med på bloggen videre. Legg gjerne en kommentar om hva du vil lese om eller se bilder av her, trenger litt tips nå i oppstarten. 

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits