VIDEO: WHAT'S IN MY MAKEUP BAG

Vet ikke hvorfor jeg har fått sånn stor svart ramme rundt videoen. Ta tannhjulet på 720p / hd for best kvalitet.

DESIGNENDRINGERHei dere! Har endret litt på designet nå, for følte det ble litt feil med "høst-tema" når snøen alt har kommet. Byttet ut headeren til en veldig enkel en, men den får bare stå der til jeg får ordnet en med bilder i. Har også byttet ut profilbildet i sidemenyen. Om du vil se gamle headere, kan du bare klikke deg inn på facebooksiden min her, og gå på forsidebilder. Der har jeg samlet de headerne jeg har hatt i løpet av tiden jeg har blogget.

DAGENS

Genser fra Rutstore.no - Bukse fra Cubus - Uggs fra Emu

POLENKVELD


Hei dere! Grunnen til at jeg ikke har hatt tid til å blogg før nå, er at jeg har vært på Polenkveld sammen med tiendeklassene på skolen min. Jeg var på gruppe med LivAnne og Kenneth, og vi hadde valgt å fordype oss i Warszawaghettoen. Vi hadde satt opp en stand med blant annet "murvegg", bilder, rasjoneringskort og plakat. Hadde en herlig kveld, og fikk sett på andre stander enn vår egen. Vi holdt foredrag for foreldrene som var der, og synes egentlig det gikk ganske bra! Spent på å få vite karakteren på skolen i morgen.

TRE MÅNEDER I DAG

I dag er det tre måneder jeg startet å blogge, wihu. Tenkte jeg skulle dedikere dette innlegget til dere som leser bloggen min! Uten dere hadde det jo ikke vært noen blogg. Dere aner ikke hvor mye hver eneste kommentar betyr for meg. Jeg leser gjennom hver eneste en, og prøver å kommentere tilbake så godt jeg kan. I løpet av tre måneder har jeg fått nesten 8000 unike kommentarer, og jeg har smilt av hver eneste en av de. Dere er de som gir meg inspirasjon og blogglyst, og jeg håper dere kommer til å fortsette med det i lang tid fremover. Uansett om du bare er innom bloggen min eller er fast leser av den, så ta til deg dette innlegget. Tusen takk for at dere titter innom her, og en ekstra takk til dere som bruker tiden deres til å legge igjen en kommentar. Love you all ♥

TAKE ME BACK...VINTERBILDER

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT

Minner om konkurransen min her. Du kan vinne et gavekort på nettsiden miinto.no til en verdi av 200 kroner.

LENA MEYER-LANDRUT

Hei dere! Da er jeg endelig ferdig med å skrive manus til tyskfremføringen min. Fremføringen skal handle om tyske Lena Meyer-Landrut som ble kjent gjennom Eurovision Song Contest. Har akkurat startet på PowerPointen, og dere kan se det første bildet i lysbildeserien over her. 

TROUBLEMAKER

ROLIG SØNDAG


Hei dere! Starter dagen rolig med en god frokost, Instagram og gamle episoder av Friends. Liker egentlig søndagene veldig godt, for det er en dag man kan slappe helt av på. Senere i dag skal jeg øve til Polen- og tyskfremføring. Hva pleier dere å gjøre på søndagene?

PS: Følg meg gjerne på Instagram, heter thehsk der.

BURSDAGEN


Var i bursdagen til søte Malene i går sammen med noen andre jenter. Koste oss utrolig mye med pizza, kake, latter og dansing. Malene hadde fått verdens søteste kake med Mummi på seg, haha ♥ Lånte et par bilder av Sara, ettersom jeg ikke tok med kamera selv. 

LØRDAG


Hei dere! Nå sitter jeg og Malene og koser oss med frokostblanding og tv. Snart skal vi starte på lekser og prosjektarbeid. Var i bursdagen til Malene i går, så kommer noen bilder derfra senere. Hva gjør du i dag?

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT

Hei dere! Da har jeg vært så heldig å få muligheten til å gi en av mine fine lesere et gavekort på nettsiden miinto.no. Har skrevet et innlegg om nettbutikken før, det kan du lese her. Gavekortet får du i form av en rabattkode, denne gjør at du får 200 kroner i avslag på ditt neste kjøp hos miinto.no. Du trenger ikke å ha en blogg for å være med i denne konkurransen :-) Vinneren kåres ved loddtrekning.

Reglene er veldig enkle, det eneste du trenger å gjøre er:

- Like bloggsiden min på facebook her
- Skrive epostadressen din inne i kommentarfeltet

Om du vil ha to lapper med navnet ditt med i trekningen, altså større sjangse for å vinne, kan du:

- Klikke på Like-knappen under dette innlegget
- Skrive et innlegg på bloggen din (om du har) 

Husk å skrive ned hvilke av disse tingene du har gjort i kommentaren din, epostadresse og eventuelt link til blogginnlegget om denne konkurransen. Lykke til, alle sammen! 

BØLGER


Hei dere! Sov med fletter i natt, så våknet opp til mange bølger i håret i dag. Tror ikke akkurat jeg kommer til å sove med fletter ofte, men var deilig å få litt forandring på håret. 

Genseren jeg har på er fra BikBok og den mørkeblå bandanaen låner jeg av Stine.

TACO MED JENTENEHei dere! Nå sitter jeg og koser meg med taco sammen med to søte jenter. Snart skal vi se på "Komiker i arbeid" på Tv2. Ellers skal vi jobbe litt på prosjektet vi har på skolen om Polen. Hva gjør dere i kveld?

MIINTO.NO


Hei! Tenkte jeg skulle tipse dere om en kjempefin nettside, nemlig miinto.no. Dette er en side som gjør det mulig å shoppe moteklær direkte fra Norges mest trendsettende klesbutikker. På nettsiden kan man finne alt i fra moteklær (både til dame, herre og barn) til tilbehør. Etter du har bestilt en vare fra miinto.no går ordren rett til favorittbutikken din. Den sender varen direkte til deg. 

Denne uken er det faktisk fraktfri uke på nettsiden, noe som er et kjempegodt tilbud alle burde benytte seg av! 

På bildene over kan dere se noen av favorittene mine fra siden. De har fått inn veldig mange fine ting som passer nå utover vinteren, og flere av produktene fra miinto.no kommer helt klart til å havne på min ønskeliste til jul. Hva er ditt favorittplagg fra nettsiden?

SPOTIFY-LISTENE MINE

WANTS FRA MONKI
TIRSDAGEN

Hei dere! I dag begynte vi med Polen-prosjekt på skolen, så denne uka skal gå til kun lekser og forberedelser til foredraget jeg skal holde sammen med gruppa jeg er på. Må også skrive og pugge en tysk-fremmføring som snart skal være ferdig. Hva skjer hos dere i dag?

STARDUST

MANDAGSKOS


POLENTUREN - DAG 3

DIY - TANK TOP

Hei dere! Da har jeg laget meg en tank top av en gammel t-skjorte jeg hadde hengende i skapet. Klippet av ermene, gjorde den litt kortere og tegnet på et kors. Den ser mye stiligere ut på og jeg er veldig fornøyd med hvordan den ble. Tror kanskje jeg skal farge hele korset svart, men foreløpig ser den slik ut. Har du laget deg din egen tank top før?

INNKJØP


Bare Minerals og sminkekost fra Sephora, hettegenser fra Bershka og skjerf fra Zara.

POLENTUREN - DAG 2KEEP CALM AND CARRY ON
Fikk denne søte gaven av Stine etter hun hadde vært i London i høstferien. Digger alt av Keep Calm, så denne skal helt klart festes et synlig sted.

POLENTUREN - DAG 1
DRAMMEN

Hei dere! Nå sitter jeg på Pigen med Malene og Tine. Skulle egentlig på kino, men var koseligere å spise ute i stedet.

POLEN 2012

Hei dere! Da er jeg hjemme igjen etter en herlig klassetur i Polen. ♥ Har opplevd så utrolig mye, skal lage egne innlegg om turen senere. Må få lastet opp og redigert mange av bildene, så dere kan vente dere utrolig mange bilder fra Polen. Bildet over er av verdens beste klasse, og det er tatt inne i saltgruvene i Wieliczka.

SKYFALL

SKAPPEL-GENSER

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere den fine Skappel-genseren som bestemor har strikket til meg. Den er kjempegod og myk, og det blir veldig godt å ha den på i morgen tidlig til Polen. Har ønsket meg en slik genser lenge, og da bestemor sa hun kunne strikke den til meg ble jeg utrolig glad. Tusen takk ♥

WANTS FRA H&M
SVAR - DEL 2

Personlig

Hvilken musikk hører du helst på? Jeg hører egentlig på alt fra klassisk musikk til hardrock, så kan vel si at jeg hører på absolutt all type musikk. Spotify-listene mine kan dere finne her, her og her.
Hvor får du all inspirasjonen fra? Henter inspirasjon fra både blogger, weheartit og mennesker generelt. 
Har du et godt forhold til søstrene dine?
 Ja, har et godt forhold til søstrene mine. Vi er jo som søsken flest, så noen krangler blir det jo.
Siste melding? I DAG venter du ;* <3
Siste telefon samtale? Den var med mamma.
Kan du lage hårvideo en gang? Kan sikkert få til det, ja.
Ditt største ønske?
Å reise tilbake til USA.
Hvor høy er du? Tror jeg er litt over 170.
Hvilken skostørrelse bruker du? Haha, det varierer egentlig fra sko til sko. Har par fra størrelse 38 til 42 :-)
Mobilen din? iPhone 4 ♥♥♥

Hvis du kunne hatt hvem du ville i verden som din kjæreste, hvem ville det vært? Klarer ikke velge, finnes alt for mange kjekke folk i verden!
Hva er hobbyene dine? Ta bilder og være med venner.
Hvor lenge har din lengste "chrush" på noen vært? Ett år.
Når begynte du med sminke? Tror det var i starten av 7. klasse.
Hvordan sminke bruker du? Kan lage eget innlegg om dette senere.
Hvordan er drømmekjæresten din? Snill, kjekk og med verdens beste humor.
Kjæreste? Nei, men dater katten min.
Er alt håret ditt naturlig? Ja.
Har du noen gang farget håret, i så fall hvor mange ganger? Har stripet håret mørkere en gang.
Er du ryddig? Haha, når jeg først vil.
Kunne du tenkt deg å hoppe med fallskjerm? Tror ikke jeg hadde turt det, har høydeskrekk.
Hvordan var det å møte Caroline Maria og Idunn? Hvordan var de? Det var litt flaut, men det gjorde ikke noe. De var kjempehyggelige og tok bilder.
Gleder du deg til å bli ferdig på ungdomsskolen? Gruer meg egentlig litt. Liker klassen min så godt at jeg ikke vil begynne i en ny en.
Hvor bor du?
Modum
Har du dyr? Ja, har en katt som heter Kitty Mariell ♥
Hvis du har noen deksler, kan du legge ut bilde av de og hvor du har kjøpt de?
Storbritannia-dekselet er kjøpt i Sverige, og Sondre Lerche-dekselet er kjøpt på Caseapp.no.

Hva gjør du for å få så fint hår? Åh, takk ♥ Bruker bare shampoo og balsam.
Hva synes du er kleint? Synes ikke at det er så mye her i verden som er kleint, jeg.
Hvem er den kleineste personen du kjenner? Det må vel være meg selv, ettersom alle kaller meg Kleinerud :(
Kan du fortelle en bra vits?
Den ene søledammen til den andre: Pytt pytt. Hahah, herregud. Føler jeg har verdens dårligste humor.
Nevn to ting du vil gjøre før du dør? Dra til USA og møte Sondre Lerche.
Tre ting du liker ved deg selv? Er som oftest positiv, jobber hardt og er meg selv.
Tre ting du misliker ved deg selv? Er alt for dårlig til å sette av tid til venner, klarer aldri å komme i gang med trening
Hater du noen? Hater ingen.
Elsker du noen? Elsker familien og alle de beste vennene mine.
Er du flink på skolen? Er ganske fornøyd med karakterene mine og arbeidsinnsatsen på skolen.

LINKERUNDEN
Hei dere! Her er de 6 siste bloggene som blir linket for denne gang. Alle er kjempefine, så dere burde ta en titt innom de :-) 

READY OR NOT

DIY - NAGLEVEST

Hei! Lengesiden jeg har postet et DIY-innlegg, så da var det vel på tide med det nå. Tenkte jeg skulle vise dere hvordan dere kan lage deres egen naglevest. Det dere trenger for å lage dette er enten en olajakke, olavest, skjorte eller lignende, og nagler da. Jeg brukte den gamle olajakken min fra Never Denim / Bik Bok. Hadde klipt den om til vest fra før av, så det var jo greit! Naglene er fra Panduro.


Naglene ser ut som de er gullfarget på alle bildene, men de er mer sølvfarget i virkeligheten. Du starter med å stikke en nagle ned der du vil ha den. Pass på at den sitter rett. 

Jeg skal lage en slags linje med naglene, så derfor putter jeg neste naglen i den andre enden av linja. På den måten er jeg sikker på at jeg får plass til alle naglene, og det er enklere å få lik avstand mellom de.

Så liner jeg opp noen av naglene for å sjekke hvor mange jeg får plass til.


Når avstanden er som den skal, dytter jeg alle naglene ned i stoffet. Dobbeltsjekk at alle naglene er på lik linje.

Når naglene er slik du ønsker, kan du bøye inn de tuppene bak. 

Halvveis! Så gjør du akkurat det samme på andre siden.


Når du begynner på den andre siden er det viktig at du ser at det blir på lik linje med de første naglene du satte på.

Når du har fått satt på alle naglene blir vesten seendes sånn cirka slik ut. Synes det ble ganske stilig, morsomt å pynte opp et klesplagg helt selv.

NYE VINTERSKO


Her er bilde av de nye vinterskoene mine. Mørkebrune uggs fra Emu Australia. 

GULSKOGEN

Hei dere! Nå er jeg på Gulskogensenteret. Har kjøpt meg nye vintersko, kan vise dere de senere i dag. Ellers har jeg ikke tenkt til å kjøpe noe annet, må jo spare til Polenturen jeg skal på til uka :-)

LINKERUNDE

Hei dere! Her er de bloggene som ble valgt ut fra linkerunden. Må bare si at det var kjempemange flotte blogger som hadde meldt seg på, og egentlig hadde jeg lyst til å linke til hvertfall 12 forskjellige blogger. Ettersom dere var så utrolig snille og stemte på dette bidraget  tenkte jeg at jeg skulle linke til 6 blogger i dette innlegget, og 6 blogger i et innlegg som kommer i en av de nærmeste dagene. Høres dette bra ut?

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits