DIN HEMMELIGHET

Denne videoen er bare helt nydelig! Ta deg tiden til å se på den, du kommer ikke til å angre ♥

BEBBISEN MIN


JULESTEMNINGHei dere! Jeg har så sykt julestemning i dag. Fyrer i peisen, snøen lyser opp vintermørket og det er allerede første desember i morgen. Bare noen få uker igjen til julaften, det blir bra :-) Var kjempegodt å ta helg i dag etter en lang engelsktentamen. Hadde veldig vanskelige oppgaver, så måtte bare gjøre det beste ut av det. Ha en herlig helg! 

MODUMTALENTER

Hei dere! Nå er jeg på ModumTalenter sammen med de andre MOT-folka i Modum. Vi har vært med og rigget før showstart. Christian Ingebrigtsen er blant annet en av dommerne i talentkonkurransen.

KINOHei dere! Nå drar jeg straks på kino med 3 herlige jenter. Skal se på den nyeste Twilight-filmen, gleder meg :-)

YNDLINGSSMYKKENE MINEGLITTER AND GOLD

BLOGGENE JEG LESERTinkerbella - Albiss - Caroline Maria - Caroline Collett

Leser egentlig mange fler enn disse, men dette er nok de bloggene jeg kikker innom mest. Leser bloggene til de fra Modum, de som kommenterer, de jeg er venn med på blogg + noen til. Hvilke blogger leser du?

LINKERUNDEHei dere! Tenkte jeg skulle sette i gang en linkerunde. Det eneste du trenger å gjøre for å melde deg på, er å like siden min på facebook her. Siden jeg har de beste leserne, velger jeg ut hele 6 blogger som blir linket. 3 og 3 i hvert sitt innlegg ♥ Er du med?

GLITTER PÅ NEGLENE
WINTER WONDERLANDSlenger meg på "Winter Wonderland"-trenden, men det må man jo nesten bare når det endelig snør litt. Etter seks timer med nynorsktentamen var det litt deilig å komme ut til kald, frisk luft og snø. Nå er det ikke så alt for lenge igjen til første desember og jul, så var greit med litt snø nå. Gleder meg sånn, har julestemning alt ♥

DIY - MAKE A WISH
SHE THINKS SHE'S MADE OF CANDY

SISTE DAGEN I UKENHei dere! Nå er Karoline hos meg. Vi har akkurat spist taco og sett på filmen Bad Teacher, veldig morsom. Nå ser vi på håndballkampen mellom Norge og Frankrike. Koselig søndag ♥♥

VIDEO - HVORDAN FÅ STJERNER I KAMERALINSEN

Hei dere. Det var noen som spurte om jeg kunne vise hvordan man laget bilder der man har stjerner inne i kameralinsen. Her har jeg prøvd å vise dette så godt jeg kan, håper dere skjønner det! Trykk på tannhjulet og velg 1080p for best kvalitet.

PERFEKT LØRDAG

Å gå rundt i varme ullsokker og "koseklær" er bare helt himmelsk på kvelden. Det står pizza i ovnen, har funnet noe bra å se på tv, musikk står på i bakgrunnen og lørdagsgodteriet er snart spist opp. Perfekt lørdag.

INNKJØP
Hei dere! Her er det jeg kjøpte på IKEA i sted. Sengesett, glasskrukke, duftlys og knagger som man kan henge ned fra døren. Skal prøve å gjøre lage en slik 'Make a wish'-krukke av den jeg kjøpte, så følg med på bloggen de nærmeste dagene for en DIY på det. 

IKEA NESTEHei dere! Nå drar jeg straks på IKEA med familien, blir koselig. Tommel opp for verdens teiteste og mest ufokuserte bilde. Nå skal jeg hive i meg litt frokost, vi snakkes! 

ENDELIG FREDAGHei dere! Deilig at det endelig er fredag og helg. Hadde norsktentamen på skolen i dag, og starter opp neste uke med nynorsktentamen. Etter skolen dro jeg til Malene, var veldig koselig. Vi skravlet, spiste og så på filmen The Inbetweeners. Veldig morsom film, anbefales! Hva har du gjort i dag?

MOT TIL Å GLEDEHei dere! I dag er det "MOT til å glede-dagen". Håper du som leser dette tenker over det i dag, og prøver å glede noen ved å gjøre små, men koselige, ting. Eksempler på dette kan være å gi noen en klem, skrive en søt melding til en venn eller et familiemedlem, dele ut pepperkaker eller lage middag hjemme. Små ting kan bety så utrolig mye ♥ Selv har jeg og Stine bakt kake som vi skal gi til MOT-informatørene ved skolen vår, fordi de er så utrolig flinke ledere. Ha en herlig dag! 

FAVORITTSITATER

"Some people is so poor, all they have is money"

"To a great mind, nothing is little"

"Love, it never happens like you think it really should"

"Dear Past, thank you for all the lessons. Dear Future, I am now ready"

"They said that the world was built for two, only worth living if somebody is loving you"

"If you believe in yourself, anything is possible"

"Nothing you confess could make me love you less" 

Hva er ditt/dine favorittsitater?

LOVE MUSICRINGENE MINE
DRØM SØTT


Inspirert av fine Susanne. To forskjellige farger på sokkene, ups.

ROMVIDEO

Hei dere! Var noen som lurte på om jeg kunne legge ut en romvideo snart. Har lagt ut en video av rommet mitt før, så tenkte dere som ikke har sett den kan få gjøre det nå. Tror ikke jeg kommer til å lage noen ny, selv om jeg akkurat har endret litt på rommet mitt. Det ser ganske så likt ut som det gjorde, tingene står bare på litt forskjellig plass. 

LOVE CANON
DAGENS
Bukse fra Dr. Denim / Carlings - Skjorte fra BikBok

SØNDAGSKVELD

Hei dere! Har ordnet på rommet i hele dag, så har rett og slett ikke hatt tid til å blogge før nå. Deilig å ommøblere litt på ting. Jeg kommer nok til å ha det slik rommet er nå i lang tid fremover. Nå skal jeg bare nyte resten av kvelden, slappe helt av. Veit forresten at jeg ikke har vært så aktiv på bloggen i det siste, ikke tatt de fineste bildene og slikt. Skal skjerpe meg fra og med i morgen ♥ Love you.

JENTEKVELDHei dere! Nå er jeg hos Karoline og chiller. Har akkurat sett på film, og nå skal vi straks starte med maten. Koselig med en jentekveld. Hva skjer hos dere i kveld?

FIN FREDAG

Fri. Rydding av rom. Kreativ.  Taco. Inspirasjon. Melkehjerter. Musikk. Tv-serier. Telefonsamtaler. Dusje. Blogging. Lese. Senke skuldrene. Familie. Leksefri. Julebrus. Sladder. Redigering. Hvordan ser din fredag ut?

HEARTBEAT

Verdens fineste nattasang. Sov godt, kjære dere. ♥

OSLOTUR OG KJENDISMØTE


Hei dere! Grunnen til at jeg ikke har blogget før nå er at jeg har vært i Oslo. Dro ganske tidlig for å rekke toget og kom hjem for en stund siden. Grunnen til at jeg har vært i Oslo i dag var at jeg og Stine skulle få være med og møte Christian Ingebrigtsen i regi av MOT. Han ble nemlig intervjuet til lokal-tv ettersom han skal være gjestedommer i finalen av ModumTalenter. Du kan lese mer om talentkonkurransen her. Var veldig morsomt å møte han, og måtte jo selvfølgelig ta et bilde med han. 

MODUMTALENTER - SEMIFINALEHei dere! Nå skal jeg straks dra tilbake igjen på skolen for å være med og ordne til semifinalen i ModumTalenter, som begynner senere i kveld. ModumTalenter er en lokal talentkonkurranse som holdes i sammarbeid med blant annet MOT. Det er mange flinke deltagere som skal kjempe om finaleplassene i kveld, så skal bli morsomt å se hvem som kommer videre! 

BRINGEBÆRSMOOTHIE


Hei! Tenkte jeg kunne dele en oppskrift på bringebærsmoothie til dere. Lager ikke smoothie så ofte, men de gangene jeg gjør det er det denne oppskriften jeg følger.

Det du trenger er: 
- Frosne bringebær
- Naturell youghurt
- Biola med bringebærsmak
- Blender 

Start med å putte bringebærene opp i blenderen. Så heller du Biola opp i blenderen, slik at det akkurat dekker alle bringebærene. Ta oppi et par spiseskjeer med naturell youghurt og bland sammen. Pynt med friske bringebær. Enjoy! VIDEO: AVISTRYKK PÅ NEGLENE

Ta tannhjulet på 720p / HD for best kvalitet. Veit det ikke ble så veldig fint resultat, men øvelse gjør mester ♥

JUST SMILETIRSDAG

Hei dere! Da har jeg akkurat satt meg ned med leksene. Har naturfagprøve i morgen om karbonatomets kjemi, så må pugge en del. Metan, etan, propan, butan, pentan. Må også bare få med at jentene i klassen spilte innebandy-kamp i friminuttet i dag, vi vant! Hvordan har dagen din vært så langt? 

MY IMMORTAL

Hei dere! En i klassen min har akkurat lagt ut sitt første pianocover av en sang. Han er utrolig flink til å spille, så håper dere vil ta dere tid til å høre på låten. Dette har blitt en av mine favorittsanger i det siste :-)

HØNEFOSS

Hei dere! Nå er jeg i Hønefoss med Karoline, shopper og koser oss. Hva gjør dere?

INNKJØP

Bukse fra Dr. Denim / Carlings - Sko fra Bianco

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits