NYTT ÅR - NYE MULIGHETER2012 - TILBAKEBLIKK #2

Juli: Mange late sommerdager sammen med venner og familie. Var også en tur på Tusenfryd :-)August: Jeg og familien var på bytur i Oslo. Var først på NRK-huset på omvisning, så spiste vi i Frognerparken. Etter maten dro vi opp til Holmenkollen, der vi tok en slags ski-simulator. Veldig morsomt! I august var vi også noen dager i Dyreparken i Kristiansand. Tina og Bettina The Movie hadde førpremiere denne måneden, og det måtte jeg jo få med meg. Sammen med noen venninner dro vi til Drammen, og vi fikk til og med tatt bilde med hovedpersonene i filmen. Hehe.September: Denne måneden var jeg i en del bursdager. Smakte på tacopai for første gang, noe som var supergodt! Søsteren min skulle på håndballcup i Fredrikstad, så da ble jeg med dit ett par dager. Jeg hadde bloggdate med Lyanne og Kamilla i september. Vi spiste 'typisk toppblogger-mat' som kjøttdeig og frukt med vaniljekesam. Tooji holdt gratiskonsert på Buskerud Storsenter, så da fikk jeg sikret meg både bilde og autograf. Månedens høydepunkt var helt klart LidoLido-konserten som jeg var på sammen med Malene!! Det var utrolig morsomt, og fikk tatt bilde etter showet. Var ganske så overlykkelig den dagen.Oktober: I oktober var jeg i bursdagen til Malene, noe som var veldig koselig. Tror jeg aldri har ledd så mye på en kveld før. I oktober var det jo høstferie, og da var mamma, pappa, søsteren min og jeg på bytur til Oslo for å se på åpningen av stortinget og innspillingen av I Kveld Med Ylvis. Møtte på både Hasse Hope, Erik Solbakken, Caroline Maria og Idunn mens vi var i Oslo, det var litt stas. Var også i Sarpsborg på Inspiria-senteret der i høstferien. I slutten av denne måneden var jeg på Polentur med verdens beste klasse. Utrolig sterk og minnerik tur.November: Jeg var i nok en bursdag, denne gangen Karoline sin. Tok mange flotte gruppebilder, men ikke alle som er egnet for bloggen. Hehe. November var måneden da MOdumTalenter, en lokal talentkonkurranse her i kommunen, ble holdt. Siden MOT var en av hovedsponsorene, fikk blant annet jeg og Stine dra til Oslo for å møte det årets gjestedommer, Christian Ingebrigtsen. Etter møtet gikk vi litt rundt i Oslo og kikket, før vi tok toget hjem igjen. Desember: Desembermåneden har gått til nedtelling til julaften, julestemning og hygge. Grautfesten har også vært en ganske bra opplevelse denne måneden, ble til og med kåret til 'Årets Forbilde'. Var utrolig koselig å få innrammet diplom med begrunnelse ♥ Desember har vært en bra måned, og jeg skal avslutte måneden og året hos Robin. 2012 har vært et herlig år, og jeg håper 2013 vil bli det samme. Vi snakkes til neste år.VINNERNE AV KONKURRANSENE

Hei dere! Først og fremst må jeg bare si tusen takk til alle som meldte seg på denne konkurransen. Det ble godt over 120 stykker som kommenterte på konkurranseinnlegget, noe jeg aldri hadde trodd! Etter denne konkurransen har jeg fått over 270 likes på bloggsiden min på Facebook tilsammen, noe som betyr at jeg også skal trekke en vinner i denne konkurransen. Det er en liten konkurranse som har vært åpen en stund, der man kan vinne det man ønsker selv.

Åtte heldige vinnere skal derfor få hver sin premie. To stykker får Watermelon Wonderland eos og to får Sweet Vanilla Nonsense eos fra mwillumsen, tre stykker får hver sin sammenrullbare drikkeflaske fra push-it og en heldig vinner får en egenvalgt premie som jeg betaler selv. Har allerede sendt en mail til hver av vinnerne, men de vet ikke selv hva de har vunnet enda. Det får de greie på i dette innlegget. Igjen, tusen takk til alle som har meldt seg på. Det gjør at jeg bare har lyst til å holde ennå flere konkurranser i året som kommer, så det er bare å følge med på bloggen fremover. 

Vinnerne av romjulskonkurransen og 'du bestemmer'-konkurransen er:

Watermelon Wonderland eos - Lotte Olsen og Anne Silje Olsen

Sweet Vanilla Nonsense eos - Gina Cecilie Løkker Granli og Isabelle Toscano

Militærflaske - Ida Lind

Blomsterflaske - Merete Svartis Ludviksen

Verdenskartflaske - Bente Hagen

Egenvalgt premie - Camilla Bahus

Gratulerer så mye til alle vinnerne. Om du er en av de heldige må du sjekke mailen din, og sende meg adressen din. På den måten får jeg sendt premien til deg så fort som mulig :-)

2012 - TILBAKEBLIKK #1

Januar: Den første måneden av 2012 ble brukt til buzz-spilling, pizzadate hos Stine og zumba. Rart å tenke på at dette nesten er ett helt år siden. 

Februar: Jeg var med å bygge snøskulpturer i Vikersundbakken, verdens største hoppbakke. Senere var jeg også og så på skirenn i bakken, mens P4 holdt sin Vinterlyd-konsert der. I februar smakte jeg på sushi for første gang! Malene  fikk meg til å smake, og det var faktisk ikke så ille som jeg trodde. På skolen holdt vi på med Europaprosjekt, så mange februardager ble brukt til intens øving og jobbing. Mars: Den beste måneden hvert eneste år, hehe. I mars hadde jeg bursdag, og det ble feiret med en herlig jentegjeng, kino og pizza på Dolly Dimple's. På bursdagen min var også jeg og ei venninne bøssebærere, og vi samlet inn over 2000 kroner til Kirkens Nødhjelp. Som noen vet er jeg med i MOT, og i mars gjennomførte vi det første MOT-besøket på barneskolen. Jeg var utrolig nervøs, men det gikk supert.April: I april hadde jeg en liten filmkveld hjemme hos meg. Fikk besøk av noen venner, og vi hadde det veldig koselig. En kveld den måneden var jeg også ansatt som kaffekoker sammen med noen andre. Aner ikke hvor mange kanner med kaffe vi kokte den kvelden, men man rekker jo en del på seks timer.Mai: Konfirmasjonen er vel det jeg husker best fra mai. Det var en veldig lang, men fin dag. Etter gudstjenesten i kirken dro familien og venner bort til et lokale som heter Collett-bygningen, et kjempeflott og stort hus, der vi holdt feiringen. Fikk verdens fineste konfirmasjonskake av mamma og pappa, synes den var kjempestilig! Ellers i mai var jeg litt med Stine, Jon Anders og Jonas (Som også er kjent som DJ Essaih, hør litt på musikken hans her). På nasjonaldagen var jeg i Drammen sammen med Anna og Robin.

Juni: Dette er en av de beste månedene i 2012. Den første dagen med ordentlig sommervær holdt jeg og Stine en liten photoshoot. Var på bytur og kino to ganger, første gangen var med Malene og andre gangen var med Espen, Erik og Lyanne. I juni overnattet jeg sammen med en venninnegjeng på Ole Einar's Plass i lavvo. Det var kjempekoselig, og gleder meg til neste tur. Høydepunktet i juni, og egentlig i hele 2012, var VG-lista. Var der med Karoline, Astrid og Stine, og vi fikk kongeplasser rett foran den lille scenen der artistene kunne gå ut på. De plassene var virkelig verdt seks timer i kø, for jeg fikk se SONDRE LERCHE ♥♥♥♥♥♥ og mange andre artister live. Beste dagen i mitt liv.ROMJULSKONKURRANSE #2

Hei dere! Egentlig så har jeg bloggpause frem til nyttårsaften, men det er noe jeg tenkte jeg kunne fortelle dere. I går fikk jeg nemlig en pakke i posten fra Push-it. Pakken inneholdt tre superkule "sammenrullbare" drikkeflasker i forskjellige design. Flaskene er utrolig praktiske, for man kan nemlig rulle de sammen når de er tomme for drikke. På denne måten tar de mye mindre plass i for eksempel treningsbagen etter trening. Jeg har fått tre forskjellige flasker, med utrolig kult design. De finnes også i andre farger, noe du kan se her. Sjekk også ut sports bh og baselayer fra Push-it her.

Siden jeg allerede holder en romjulskonkurranse, tenkte jeg at jeg skulle utvide premiepotten. Nå kan man altså vinne de kule drikkeflaskene fra Push-it, i tillegg til Alice in Wonderland eos. Vinnersjangsene har da steget veldig, ettersom det nå blir hele syv stykker som vinner romjulskonkurransen min! Du kan melde deg på ved å lese og kommentere --> dette <-- innlegget.

Kommentarfeltet på det innlegget her er stengt, for å melde deg på romjulskonkurransen må du kommentere innlegget under.

ROMJULSKONKURRANSE

Hei dere! Tenkte jeg skulle sette i gang en romjulskonkurranse i sammarbeid med mwillumsen.com. Konkurransen varer som navnet sier - hele romjulen. Det vil si at kommentarfeltet 'stenges' den 30. desember, og at vinnerene vil bli avslørt på selveste nyttårsaften. 

dette innlegget skrev jeg at jeg hadde blitt sponset med en Alice in Wonderland-eos, noe som mange kommenterte at de ønsket seg. Dette synes jeg var veldig morsomt, så derfor er premien nettopp dette. En Alice in Wonderland Limited Edition eos. Jeg har fått tak i fire stykker, to i smaken Watermelon Wonderland og to i smaken Sweet Vanilla Nonsense. Vinnersjangsene er derfor store ettersom det blir hele fire vinnere! 

Reglene for å delta er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

- Like facebooksiden til bloggen her

eller

- Like og dele dette innlegget på Facebook. Det gjør du ved å klikke på 'Liker'-knappen nederst i innlegget.

Om du ikke har Facebook, kan du dele dette innlegget via andre sosiale medier som for eksempel blogg eller Twitter. Det er veldig viktig at dere husker å skrive epost-adressen deres inne i selve kommentaren, for da blir det enklere for meg å kontakte deg om du er en av de heldige vinnerne. Er du med?

EDIT: Større vinnersjangser! Nå kan du også vinne kule drikkeflasker fra Push-it. I innlegget over kan du lese mer om flaskene. DEAR DARLIN'

LILLE JULAFTEN

Hei dere! Nå er det kun en dag igjen til julaften. Gleder meg så utrolig mye, skal bli koselig med god mat, familie, pakker og god stemning. Jula og romjula er vinterens høydepunkt ♥ Om en stund skal jeg bort til bestemor og bestefar for å spise småkjøtt og lefse, noe som er tradisjon hver lille julaften.

HOBBITEN

Hei dere! Nå er jeg på bussen hjem fra Drammen. Har akkurat sett på Hobbiten med Robin. Møtte på Yannick og Sarah, så endte opp med å tilbringe kvelden med de. Filmen var veldig bra, og hadde en sykt spennende slutt. Gleder meg til neste film kommer ut.

VINTEREN ER HERWHITE MAN I HANNOY

EOS - ALICE IN WONDERLAND

Hei dere! Jeg er så heldig å bli sponset av mwillumsen med Alice in Wonderland Limited Edition eos. Jeg fikk den eos'en som het Watermelon Wonderland, og den både smaker og lukter supergodt! Eos er jo en av de leppepomadene jeg synes fungerer best, og denne skuffer ikke. Det som er morsomt med eos'ene fra Alice in Wonderland-serien er at de har fått Mikke Mus-ører på siden av selve kulen, ettersom Disney sammarbeider med eos om dette.

Alle eos'ene i denne serien er ikke testet på dyr, og de er også frie for parabener og gluten. Anbefaler dere virkelig å kjøpe en av eos'ene i Alice in Wonderland-serien, for de er veldig gode. Er superglad for at jeg fikk denne sponset, for har lenge tenkt på å kjøpe hele Alice in Wonderland-settet. Settet inneholder tre eos'er: Watermelon Wonderland, Blueberry Potion og Sweet Vanilla Nonsense. Har du en av Alice in Wonderland-eos'ene?

JULEFERIEHei dere! Da var det endelig juleferie. Sitter og slapper av med Det Nye, pasta og fin musikk. Er så lenge siden jeg har slappet ordentlig av, så juleferie var virkelig på tide. Heldigvis gikk ikke verden under i dag, så da blir det julefeiring om bare noen dager O:-) Gleder meg utrolig mye til julaften.

JULEGAVERHei dere! Da har jeg akkurat fått pakket ferdig den siste julegaven. Skal levere de ut på skolen i morgen, for det er jo siste skoledag før juleferien. Det skal bli så utrolig godt å få litt fri fra skolen nå. Ellers i dag har jeg vært hos Robin og feiret bursdagen hans sammen med Yannick. Veldig koselig. Alle som kjenner Robin må huske å gratulere han på facebook, han svarer på alle gratulasjoner O:-)

ENGLEVINGERHei dere! Siste halvdelen av skoledagen i dag var vi nede i kirken på gudstjeneste. Noen fra klassen skulle lese opp juleevangeliet, og da fikk jeg og ei annen lov til å være engler. Den andre engelen var så snill og kjøpte med seg et par englevinger til meg i dag, slik at vi kunne ha de på oss utenpå de hvite kappene. ♥ Englevingene kostet visst bare 70 kroner på Søstrene Grene, og de er supersøte!

NYTT DEKSELI dag fikk jeg dekselet jeg vant i en konkurranse for en stund tilbake. Er kjempefornøyd med det, ble akkurat som jeg hadde tenkt og håpet på. Dekselet er fra caseapp.no, og har nå erstattet mitt kjære deksel med bilder av Sondre Lerche på. Er jo godt med litt forandring innimellom. 

Sitatet som står på dekselet:

"so, i guess we are who we are for alot of reasons. and maybe we'll never know most of them. but even if we don't have the power to choose where we come from, we can still choose where we go from there. we can still do things. and we can try to feel okay about them"

 

GRAUTFEST 2012

Hei dere! Noen som ville at jeg skulle vise kjolen som jeg brukte på grautfesten på skolen i går kveld. Hadde en herlig fest med mange fine folk. Jeg ble forresten kåret til 'Årets Forbilde' på skolen jeg går på, noe som var utrolig koselig! Stas å bli kåret siste året jeg får vært med på grautfesten ♥ONE DAY, BABY

SJUK

Hei dere! Akkurat nå ligger jeg bare rett ut i senga. Har blitt sjuk, og har vel egentlig vært dårlig i hele dag. I morgen er det grautfest (også kjent som juleball) på skolen, så jeg må bare bli frisk til det. Har kjøpt kjole og sko for lenge siden, så hadde blitt litt kjipt om jeg ikke fikk dratt. Om noen har lyst til å se kjolen jeg har kjøpt til grautfesten er det bare å si i fra, så skal jeg prøve å få lagt ut et bilde av den i morgen. Krysser fingrene for at jeg blir litt bedre i løpet av natten. Har dere hatt juleball / grautfest på skolen?

FLY AWAYSNØKULE

SØNDAGSFROKOSTDeilig å starte søndagen med en sunn og god frokost. Nøtter, knekkebrød og frokostblanding :-)

BEFORE I DIEJULESTJERNE, KOM TIL MEG


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hvordan er du på skolen (skoleflink, lat osv..)? Altså, er nok egentlig litt mer skoleflink enn jeg vil innrømme. Så er nok nerden i klassen, hehe.

Hvilke apple-produkter har du? Jeg har en iPhone 4 og en iPod.
Har du noen gang vært skikkelig forelska i noen? Ja.
Hvor mange forhold har du hatt? Ingen seriøse. 
Hva syntes du om JB? Har ikke noen meninger om han, egentlig. Hører ikke på noen av sangene hans, men har heller ikke noe i mot han.
Hvor lenge har du spart hår? Jeg veit egentlig ikke. Har ikke bevisst sagt til meg selv at "nå skal jeg begynne å spare hår". Har bare ikke klipt meg på en stund, haha :-)


Liker du One Direction? Ja, gjør jo det. Hører på noe av musikken deres og skal på konsert i mai.
Hvor lenge har du hatt blogg? Snart fem måneder.
Hva fikk deg til og blogge? Vet ikke helt, jeg. Hadde lyst til å ha et sted der jeg kunne legge ut bildene jeg tok, og da endte jeg opp med å lage en blogg. 
Hvor mange lesere har du pr dag? Jeg har ca. 200 lesere hver dag.
Hvilke blogger leser du? Har laget et innlegg om det her.
Har noen i familien din blogg? Ja, søsteren min har. Du kan lese den her.
Drømmejobben din? Oi, vanskelig spørsmål! Er ikke helt sikker, jeg. Fotograf eller forfatter, kanskje.

FØLG MEG

Her er en liten oversikt over hvilke sosiale medier jeg er medlem av. Du kan også se det i sidemenyen under 'FØLG MEG'. Det går som regel i de samme brukernavnene, hehe ♥

Weheartit - The Hsk 

Facebook - thehsk.blogg.no

Twitter - hkjemperud

Instagram - thehsk

Snapchat - thehsk

Kik - thehsk

BESTILT NYTT IPHONEDEKSELHei dere! For noen dager siden fikk jeg vite at jeg hadde vunnet en konkurranse på bloggen til Vilde. Premien var et egendesignet iphonedeksel fra caseapp.no, og nå har jeg endelig fått bestilt det. Med tungt hjerte har jeg bestemt meg for å bytte ut dekselet mitt med Sondre Lerche på når jeg får dette i posten. For en stund i alle fall, hehe ♥ Det står forresten et sitat på dekselet, men det synes ikke så godt på bildet. Håper det blir mer synlig i virkeligheten. 

"So, I guess we are who we are for alot of reasons. And maybe we'll never know most of them. But even if we don't have the power to choose where we come from, we can still choose where we go from there. We can still do things. And we can try to feel okay about them"

 

FAVORITT - NEGLELAKKERGlossfinity i hvit fra MaxFactor - Max Effect i metallic / sølv fra MaxFactor - Beauty Nails overlakk fra Gina Tricot

FLASKEPOST FRA P

"To stakkarslige gutter er fanget i et båthus. I et desperat rop om hjelp for å komme seg ut derfra, skriver de en flaskepost der de bruker sitt eget blod som blekk. Guttene klarer å kaste flaskeposten ned i vannet, men det skal gå flere år før den blir funnet. Guttene fikk aldri den hjelpen de trengte.

Tjue år senere blir flaskeposten funnet. Den havner på pulten til Carl Mørck, etterforsker på Avdeling Q, etter å ha stått i vinduskarmen på en skotsk politistasjon i to år. Det eneste etterforskeren vet er at flaskeposten ble sendt fra et sted i Danmark for mange år siden. Brevet har i løpet av disse årene blitt veldig vanskelig å tyde, alle bokstavene flyter i ett. Det eneste i flaskepostbrevet som er leselig, er overskriften: HJELP. Senere klarer Carl Mørck og assistenten Hafez el-Assad, å tyde frem deler av den siste setningen i flaskeposten: Hilsen P. 

Med en gang blir flaskeposten stemplet som falsk, som et resultat av guttestreker. Men etter hvert som Carl Mørck og Assad får tydet mer og mer av brevet, går det opp for dem at to gutter ble bortført en gang på 90-tallet. Flaskeposten viser seg å være det eneste livstegnet fra dem, men verken Carl eller Assad klarer å komme frem til hvem disse guttene er, hvorfor foreldrene deres ikke har meldt dem savnet, og hva som har skjedd med dem.

De to på Avdeling Q blir innblandet i religiøse miljøer og sekter, og spørsmål om arv, miljø og barndom dukker ofte opp. Carl og Assad kommer nærmere og nærmere en iskald og psykopatisk kidnapper, og plutselig innser de at tiden holder på å løpe fra dem. Selv om det har gått mange år siden guttene ble bortført, er kidnapperen fortsatt aktiv. Han er en mester i å forkle seg, og har uttallige mange identiteter å skjule seg bak. Nye barn står for tur, og marerittet tar ikke slutt."

Et lite utdrag fra foredraget jeg skal holde i morgen om boken Flaskepost fra P. Har jobbet med den helt frem til nå, derfor jeg ikke har rukket å blogge før. Annbefaler denne boka, den er sykt spennenede! 

JULEINSPIRASJONDAGENS LUNSJ

Hei dere! Da jeg kom hjem fra skolen i dag, kokte jeg pasta og drysset over litt parmesanost. Smakte veldig godt! Ellers i dag blir det pugging til naturfagprøve i kapittelet Olje og Gass og en norskfremføring som jeg skal holde senere i uken om en selvvalgt bok. Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til juleferien.

DAGENSGenser fra BikBok - Smykke fra Destiny

PRODUKTIV SØNDAGHei dere! Ettersom det skjer så utrolig mye på skolen til uka, har jeg bestemt meg for å få det meste unna i dag. Har skrevet opp en liste over alt jeg skal ha fått gjort unna innen dagen er omme. Har bare fått krysset ut en ting så langt, men skal straks starte på punkt nummer to. Skal bli deilig å få ting unnagjort :-)

CLOWN

KONKURRANSE - DU BESTEMMER

Minner om den lille konkurransen jeg har gående her. Du kan bestemme premie helt selv! 

JULEGAVESHOPPING

Hei dere! Nå er jeg på bussen hjem fra Drammen. Har handlet julegaver i dag sammen med mine kjekke venner Robin og Yannick. Deilig å få det unnagjort, hadde en kjempekoselig tur.

DAGENS

Genser fra H&M - Krage fra Cubus

30 TIPS FOR ET BEDRE LIV

1. Ta en 10-30 minutters spasertur hver dag. Og mens du går; smil!
2. Sitt i stillhet i minst 10 minutter hver dag.
3. Sov i 7 timer.
4. Lev med de tre E-ene; energi, entusiasme og empati.
5. Lek mer.
6. Les flere bøker enn du gjorde året før.
7. Ta deg tid til å praktisere meditasjon og yoga.
8. Vær sammen med mennesker over 70 år og under 6 år.
9. Drøm mer mens du er våken.
10. Drikk rikelig med vann.
11. Prøv å få minst tre personer til å smile hver dag.
12. Ikke kast bort energien din på sladder.
13. Ikke ha negative tanker om ting du ikke kan kontrollere. 
14. Innse at livet er en skole, og at du er her for å lære.
15. Smil og le mer.

16. Livet er for kort til å kaste bort tid på å hate noen. Ikke hat andre mennesker.
17. Ikke ta deg selv så alvorlig. Ingen andre gjør det.
18. Du trenger ikke å vinne hver eneste diskusjon. Bli enige om å være uenige.
19. Ikke sammenlign ditt liv med andres. Du har ingen anelse om hvilke utfordringer de møter i sitt liv. 
20. Bare du er ansvarlig for din egen lykke.
21. Tilgi alle for alt.
22. Hva andre folk tror og mener om deg, er ikke din sak. 
23. Uansett hvor god eller dårlig en situasjon er, så vil ting endre seg. Ingenting varer evig.
24. Din jobb vil ikke ta vare på deg når du bli syk. De som bryr seg om deg vil. Bry deg om dem.
25. Kvitt deg med alt som hverken er nyttig, vakkert eller gledelig.
26. Misunnelse er bortkastet tid. Du har allerede alt du trenger.
27. Uansett hvordan du føler deg; stå opp, kle på deg og møt opp.
28. Gi klemmer.
29. Ikke overdriv. Kjenn dine egne grenser.
30. Når du våkner i live i morgen, så vær takknemlig for det. På verdensbasis dør en million mennesker hver uke, og ingen vet når det er deres tur. Tenk etter hva du ville savne og gjøre dersom du mistet livet; gjør det og verdsett det!

Hentet herfra.

NOE NYTT
Hei dere! Verdens beste pappa kom hjem fra USA i dag. Før han dro skrev jeg en liten ønskeliste til han, og snill som han er kjøpte han med seg noe hjem igjen. Vinrøde Converse og solbriller fra Ray Ban. Han kjøpte også joggesko fra Mizuno og et par topper. Tusen takk, paps ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

SPØRSMÅLSRUNDE

Ettersom det er en stund siden jeg har hatt det, tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde. Spørr meg om det du vil. Er ikke helt sikker på om jeg svarer på video eller i et innlegg, vi får se. Er det noe du lurer på?

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits