Trykk på play og drøm søtt

Dette er noen av de fineste natta-sangene jeg vet om for tiden. Trykk på YouTube-knappen til høyre for å få åpnet hele videoen, ellers kan du jo bare trykke på play her og nyte sangene. Det er ikke tilfeldig at Sivert Høyem går igjen, haha. Han har så utrolig mange fine sanger, i tillegg så har han sykt fin stemme. Nesten alle sangene hans passer perfekt som sanger man kan høre på om kvelden før man legger seg. I tillegg er det mange andre fine der, Ed Sheeran for eksempel. Og Lily & Madeleine. Okei alle er helt nydelige, haha. Jeg synes i alle fall det, og håper det er flere som gjør det og. Har du noen favoritt natta-sanger? 

UPSIDE DOWN

Hei dere! Jeg er en som har en slags ting for sanger som er med i reklamer, jeg elsker dem! Her om dagen så jeg en reklame for MasterChef Norge på TV3, og da ble sangen over spilt i bakgrunnen. Den er av selveste Paloma Faith, og er kjempestilig! Min nye glad-sang, haha. Dere som liker musikken til Lana Del Rey eller Marina and the Diamonds burde sjekke ut denne damen, om dere ikke allerede har gjort det, for hun er en stilig blanding. Upside Down er ikke den mest kjente sangen til Paloma, men noen av dere har kanskje hørt stemmen hennes før i sangen Picking Up the Pieces (som forresten er superfin) eller Never Tear Us Apart. Sanger som er med i reklamer er og blir en favoritt hos meg. Hva synes du om sangen(e)?

SPOTIFY LISTENE MINE

Lav puls: Lista jeg hører på om kvelden, hihi. Her er det utrolig mange forskjellige sanger, men de aller fleste er rolige og nesten litt triste. Yndlingssangene mine fra den lista er Samson av Regina Spektor, Redbud Tree av Mark Knopfler, Shoreline av Anna Ternheim og Another Love av Tom Odell. Jeg er ikke en sånn som hører på kjempemange sanger fra samme artist, så det er en veldig variert liste når det kommer til artister. 

Hipster: Yndlingslista <3 Her ligger det sanger i alle mulige sjangre, bokstavelig talt alt fra klassisk musikk til hardrock. Noen av favorittene er Fish Out Of Water av Thomas Eriksen, Sun av Two Door Cinema Club, Kill Of The Night av Gin Wigmore (PLL-fans må høre på denne) og Guns For Hands av Twenty One Pilots. Alle sangene på den listen her er egentlig favoritter, men nå for tiden hører jeg aller mest på de sangene som ligger i bunn. 

Ta gjerne og følg meg eller listene mine på Spotify, om du liker noe av de samme sangene som jeg gjør. Er alltid på utkikk etter ny musikk å høre på, så legg gjerne igjen en link til dine lister på Spotify om du har lyst. Likte du noen av sangene på listene mine? Hvilke sanger hører du på for tiden?

EDIT:
 Fant ut at jeg har så mange sanger på den Hipster-lista, så du må klikke deg inn på den på Spotify for å få opp alle sangene (og de sangene jeg synes er best for tiden ligger jo i bunn, så det anbefales å ta en titt).

DAY 5: EN TRIST SANG

Dette er den sangen jeg forbinder med å være trist, heh. Det er også den sangen som troner på toppen av min '25 mest spilte'-liste på iTunes. Har du hørt den før?

DAY 4: TRE SANGER

Dag fire går ut på å legge ut mine tre favorittsanger for tiden. Jeg hører egentlig på så mange forskjellige sanger, men har klart å finne de tre sangene jeg føler jeg hører mest på. De som kjenner meg og de som har lest dette innlegget, veit at jeg har veldig annerledes smak i musikk i forhold til mange av vennene mine. Så om det finnes noen der ute som liker samme musikk som meg - let me know. Hahah, tror vi er en sjelden rase. Hva synes du om sangene? Har du noen favorittsanger for tiden?

Fiona Apple - Every Single Night 

Pixies - Where Is My Mind?

Simon and Garfunkel - Mrs Robinson

ONE DIRECTION KONSERT

I går fikk jeg ikke blogget noe, ettersom jeg var på konserten til One Direction på Telenor Arena. Det er den første stooooore konserten jeg har vært på, var så morsom! De var kjempeflinke til å synge, og for en bra stemning det var!! Var så verdt å dra til Oslo, selv om jeg ikke kom hjem før ganske seint. Det å dra seg tidlig opp av senga i dag for å øve til naturfagprøve i energi var ikke like gøy da, hehe. Flere som var på konserten i går?

THE SOUND OF SILENCE

FEATHERS

Noen som har hørt denne sangen før? Jeg hørte den på radioen her om dagen, og etter det ble jeg helt hekta! Den sangen er så utrolig fin og kjempefengende. Jeg hadde aldri hørt om Alida før denne sangen, men tror heller ikke hun har gitt ut noen andre? Det er i alle fall ikke siste gangen sangen hennes blir spilt for mine ører. Hva synes du om den?

TRE PÅ TOPP

Her er mine tre på topp sanger akkurat nå, de som er mest spilt den siste uken. Kan vel trygt si at jeg hører på musikk i de fleste sjangre, haha. Har du hørt noen av dem før? 

IT'S A BEAUTIFUL DAY

COUNTING STARS


BIG JET PLANE

Dette er den fineste nattasangen jeg vet om for øyeblikket ♥ Kvelden er ikke komplett uten at denne har blitt spilt noen ganger på iPoden min, haha! Har du hørt sangen før?

TOPP 10 - SANGER

Det finnes så utrolig mange forskjellige sjangre, sanger og artister over alt. For eksempel på Spotify, YouTube, MySpace og SoundClound.

I dette innlegget har jeg lagt ut de 10 sangene jeg er mest hekta på for tiden. Jeg hører mildt sagt på det meste av sjangre, alt fra hardrock til klassisk musikk. 

Det hadde vært veldig koselig om du la igjen en kommentar der du sier hva din favorittsang heter. Morsomt å se hva leserne mine hører på, og jeg har ganske lyst til å få noe ny musikk inn på Spotify-lista mi.

SHAKE, SHAKE, SHAKE

TOPP 4

DEAR DARLIN'

WHITE MAN I HANNOY

ONE DAY, BABY

JULESTJERNE, KOM TIL MEG


CLOWN

LET HER GO

GLITTER AND GOLD

SHE THINKS SHE'S MADE OF CANDY

LOVE MUSICHEARTBEAT

Verdens fineste nattasang. Sov godt, kjære dere. ♥

MY IMMORTAL

Hei dere! En i klassen min har akkurat lagt ut sitt første pianocover av en sang. Han er utrolig flink til å spille, så håper dere vil ta dere tid til å høre på låten. Dette har blitt en av mine favorittsanger i det siste :-)

SKYFALL - COVER

SEVEN NATION ARMY

TROUBLEMAKER

SPOTIFY-LISTENE MINE

STARDUST

SKYFALL

READY OR NOT

HEART OF GLASS


SAMSON

UNDER THE WATER

MADNESS

SPIS DIN SYVENDE SANS

COLD WAR

TALK TOO MUCH

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits