TURQUOISE JEWELRY
Hei dere! Tenkte jeg skulle vise dere gårsdagens antrekk, ettersom jeg ikke fikk redigert bildene før nå. Bustete hår og regnvær gjorde ikke bildene så flotte, men dere overlever vel? Den hvite skjorten er fra Bik Bok og smykket er fra Cubus. Dagen i dag skal jeg bruke på å forberede et foredrag jeg skal holde i norsktimen i morgen, så wish me luck! Hva synes du om antrekket? Hva skal du gjøre i dag?

BELAIR

Magetopp fra Bik Bok - Langt skjørt fra Cubus

Hei dere! I dag var det endelig fint nok vær ute til å ha på skjørt, selv om det ble et langt ett da. Stine har vært hos meg siden 12, og vi har bakt muffins og egentlig bare slappet av. Resten av dagen skal gå til å lese den store bunken med bøker jeg lånte på biblioteket her om dagen. Hva har du gjort i dag? Hva synes du om antrekket?

BLUE AZTEC PANTS

Peplumtopp fra Cubus - Bukse fra H&M

Hei dere! I dag fikk jeg endelig brukt aztec buksa mi fra H&M. Kjøpte både den og en annen bukse med mønster på, og betalte ikke en hundrelapp for begge to en gang! (Salg<333) Så mitt snitt til å bruke buksa da jeg var hos søteste Stine i sted. Var superkoselig å se henne igjen etter hun kom hjem fra ferie på Rhodos. Har fått planlagt en liten shoppingtur i Oslo med henne i morgen, så da får jeg forhåpentligvis gjort flere kupp. Hva har du gjort i dag? 

DAY 9: YNDLINGSSMYKKET MITTHadde nesten glemt bort 30 days challenge'n min, men dag 9 passet jo kjempefint ut med hva jeg hadde tenkt til å poste fra før av. Det her er smykket jeg kjøpte på Juicy Couture i New York, og jeg synes det er så fint. Er en litt tykk gull-lenke med hjerteanheng. Hjertet har mange små diamanter på seg, også en krone midt i. Smykket festes foran, ved å dra en gullpil gjennom ringen som hjertet er festet i. Er så glad i gullsmykker, så dette kommer nok til å bli mye brukt fremover. Har du et favorittsmykke?

GJESTEBLOGGERE

Hei Hannas lesere! I dag blogger vi (Erik og Steven) fordi Hanna ikke kunne blogge. Vi har hørt det er så "in" at jenter er gutter og gutter er jenter, så idag prøvde vi den nye trenden. Hva synes dere?

DAGENS OUTFIT


Blazer fra H&M - Skjorte fra BikBok - Bukse fra BikBok - Briller fra WOW

Vi tok temabilder på skolen i dag, og klassen min skulle kle seg "classy". Det var årbokkomitéen som stod for fotograferingen, og ettersom jeg er med der fikk jeg tatt bilder av omtrent alle klassene. Alle hadde forskjellige temaer som pirat, fjortis, hippie, sporty også videre. Var så mange flinke som hadde kreative utkledninger, så temabildene ble kjempebra! :-) Tar dere temabilder på skolen? Hva synes du om antrekket?

DAGENS OUTFITHer kan dere se jakken min som jeg fikk fra Egobird.no. Den er kjempegod og veldig behagelig å ha på! Direktelink til den her. Buksa er fra Dr. Denim, skoene er fra Toms og t-skjorta er fra H&M.

OUTFITDAGENS OUTFITSmykke fra BikBok - Peplumtopp fra BikBok - Bukse fra BikBok

DAGENS OUTFITSkappelgenseren har bestemor strikket til meg, og skjerfet aner jeg ikke hvor er fra. Hva synes du?

FANNY LYCKMAN FOR ESTRADEUR
Flere enn meg som har kommet over den sykt fine kolleksjonen til Fanny Lyckman for Estradeur på Nelly? Over kan dere se mine utvalgte favoritter. Ikke bare er Fanny en utrolig bra blogger, hun designer også utrolig fine klær! Ønsker meg omtrent alle plaggene herfra. Liker spesielt bomberjakken og den kule Chain Sweater'en. Har du en favoritt fra kolleksjonen?

outfit | stars

Skjorte og smykke fra BikBok

outfit | dagens

Blazer fra H&M, bluse fra BikBok, bukse fra Dr Denim, armbånd fra Arts&Crafts

DAGENSGenser fra BikBok - Batikk jeans fra H&M 

DAGENSStrikkegenser fra BikBok - Olaskjorte fra BikBok - Klokke fra CMYK - Bukse fra BikBok

DAGENS


Skjorte fra Only - Bukse fra Dr. Denim - Hettejakke fra Sport

DAGENS

Genser fra BikBok - Klokke fra CMYK - Bukse fra Vero Moda

MINE YNDLINGSSMYKKER

1 - BikBok, 2 - B.young, 3 - BikBok, 4 - BikBok

DAGENSGenser fra BikBok - Smykke fra Destiny

DAGENS

Genser fra H&M - Krage fra Cubus

DAGENSGenser fra Vero Moda - Skjerf fra Gina Tricot - Smykket har jeg vunnet i en konkurranse på denne bloggen

DAGENS
Bukse fra Dr. Denim / Carlings - Skjorte fra BikBok

DAGENS
Hettegenser fra Bershka - Singlett fra Gina Tricot - Bukse fra Twenty:Five Seven

DAGENS

Bukse fra Twenty:Five Seven - Genser fra MAPP

DAGENS

Genser fra Rutstore.no - Bukse fra Cubus - Uggs fra Emu

DAGENS

Parkas fra Gina Tricot - Genser fra Bik Bok - Bukse fra Cubus

DAGENS

Ullgenser fra Bik Bok og bukse fra Twentyfive:Seven.

THUMBS UP?

DAGENS

Bukse fra Never Denim og genser fra BikBok.

DAGENSAlt fra BikBok :-)

DAGENS


Bukse fra Never Denim, genser fra Only og avklippet olajakke fra Never Denim.

DAGENS

Genseren er fra Only og shortsen fra Gina Tricot. Ringen fikk jeg i konfirmasjonsgave :-)

DAGENS

Blusen er fra H&M, buksen er fra Never Denim og beltet er fra Vila :-)

DAGENS

Hei dere! Her ser dere halvparten av det jeg kjøpte i går, resten kommer etterpå i kveld. T-skjorten er fra Gina Tricot og buksen er fra Twentyfive:Seven. Beklager for møkkete speil, hahah! :-)

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits