NESTE STOPP: TRONDHEIM

Hei dere! I natt / morgen fyker jeg avgårde til Trondheim sammen med to venninner. Vi har vært så heldige å få bli med på MOT-camp nå i høstferien, og gjett om jeg gleder meg! Ser frem til noen herlige dager, og er superspent på hvordan det kommer til å bli. Nå har jeg i alle fall fått pakket ferdig kofferten (håper jeg har fått med meg alt, hehe), og litt senere i dag kommer de to andre jentene. De skal sove over her, sånn at vi slipper å stå opp enda tidligere enn vi må. Føler det kommer til å bli en super høstferie. Har du noen planer for ferien?

USA-TUREN: NEW YORK

Ååh, hvor skal jeg starte? Etter noen utrolig herlige uker i Florida, dro vi videre til New York. Selv om vi bare var i byen i tre dager, rakk vi utrolig mye på så kort tid. Første dagen vi var der, kom vi rett av flyet fra Florida. Derfor brukte vi mesteparten av tiden på hotellet vi bodde på. Det lå midt i Manhattan, og het The New Yorker Hotel. Fikk et rom i 24. etasje, med verdens fineste utsikt. Ut det ene vinduet kunne man se rett bort på Empire State Building og ut det andre så man ned på Madison Square Garden. På bildene over kan dere se utsikten bort til Empire State, og se så fin gata var på kveldstid! 

Andre dagen tok vi oss en tur bort i Central Park Zoo (dyrehagen fra Madagaskar-filmene, hehe). Var veldig rart at det liksom fantes både isbjørn, pingviner og røde pandaer midt i New York, men veldig morsomt å se på. Måtte jo ta bilde av den klokken over, for er den samme som er med i filmene.

Etter å ha vært i dyrehagen, gikk vi litt i selve Central Park. Var en utrolig fin og stor park, også krydde det av ekorn der :-) 

Etter Central Park gikk vi litt og kikket i butikker. Alle butikkene var ubeskrivelig store, men det at det var plass til et svært pariserhjul inne i den ene lekebutikken sier vel sitt? 

Tredje og siste dagen tok vi Staten Island Ferry, som var en gratisferge som kjørte forbi Frihetsgudinna på Liberty Island. Når man først er i New York, må man jo nesten se på statuen. Vi fikk også utrolig fin utsikt over Manhattan fra båten, og på bildet over kan dere se Freedom Tower. Fikk også shoppet litt på Fifth Avenue. Eller, shoppet og shoppet. Over halvparten av butikkene der solgte vesker for 14 000 kroner. Og det var på halv pris, hahah! Fikk handlet noe der da, i de litt rimeligere butikkene som fantes der. Fikk tak i et kjempefint smykke fra Juicy Couture, som dere kan få se bilder av senere om dere vil. Ligger allerede ett ute av det på instagram (@thehsk), hihi. 

New York var en utrolig herlig by, var egentlig litt trist å komme hjem igjen. Fikk opplevd så mye på så kort tid, for var også på Madame Tussauds, Rockefeller Center, Ground Zero og Broadway-gata. Var en opplevelse i seg selv bare det å gå rundt i gatene og kjenne på stemningen. Føler jeg har vært på verdens beste ferie denne sommeren. 

USA-TUREN: FLORIDA

Hei dere! Da er jeg endelig tilbake igjen på bloggen etter USA-turen. Kom hjem for et par uker siden, men har ikke hatt tid til å blogge eller til å redigere bilder før nå. Her kommer i alle fall et lite innlegg om hvordan ukene i Florida har vært. New York-turen får dere høre mer om i et eget innlegg. Om jeg skulle ha skrevet om alt jeg har sett, hørt og opplevd i Florida, kunne jeg holdt på i flere dager. Sier seg selv at jeg ikke kan skrive om og vise bilder av absolutt alt, men noe skal dere da få høre om. Er det fler ting dere lurer på, er det bare å spørre.

Jeg tror det er en uskreven regel om at når man først er i Orlando må man innom Disney World. Vi var i tre av parkene; Hollywood Studios, Animal Kingdom og hovedparken Magic Kingdom. Og når det går en egen seksfelters motorvei inn til hver av parkene, sier det seg selv at området man skal inn på er enormt. Hadde det i alle fall superbra i parkene, var noe å se og gjøre der hele tiden.

Alt var liksom stort i USA, og vi måtte jo nesten ha en leiebil som stod i stil med den seksfeltersveien inn til Disney. Savner den gode plassen i baksetet... Også inne i parkene var det kjempestort, men noen steder var det satt opp plakater i bakgrunnen, sånn at det skulle virke enda større. På bildet over er det en kjempeplakat av New York i bakgrunnen. Heldigvis kom vi oss til den ordentlige byen et par uker etter dette bildet da, haha. 

Da vi stod i køer for å ta karuseller, var det hele tiden ting man kunne se på, høre på eller oppleve. Som å høre om hvor farlige dinosaurene var, i køen inn til en karusell som tok deg tilbake til juraperioden. Hehe.

I en av Disney-parkene var vi og så på Nemo som musikal. Det var kjempefint, og alle kostymene og rekvisittene var utrolig flotte. 

Ååå, fyrverkeri <3 Var kjempeshow den kvelden vi var i Magic Kingdom, da var det fyrverkeri for alle penga. I tillegg til det ble slottet brukt som et slags lerret, og det ble vist filmsnutter fra forskjellige Disney-filmer på det. Kvelden ble toppet med at "When You Wish Upon A Star" ble spilt og at Tingeling fløy over slottet i en bue, akkurat som det blir vist på film. 

Etter å først ha vært i Disney World måtte vi jo nesten en tur innom Universals Studios og, hehe. Hadde det like herlig i parkene der. 

Høydepunkt 1 var The Simpsons Ride, som egentlig bare var en diger simulator. Satt hele tiden stille i en vogn, mens man så på en stor og kuppelformet skjerm. Føltes akkurat ut som om man var midt oppe i en stor berg- og dalbane, selv om vognen stod på akkurat samme plass hele tiden. 

Høydepunkt 2 var berg- og dalbanen som gikk inne på Galtvort. Til og med jeg (som er så redd for store berg- og dalbaner at jeg bare tør å ta huskene på Tusenfryd) klarte å manne meg opp til å kjøre i vognene inne på skolen, og det var helt klart verdt det! Fy søren for en bra tur. 

Det var ikke bare i Harry Potter-land jeg hadde det topp. Etter å ha dratt lenger ned i Florida for å bytte hus, så badet vi i Mexicogolfen. Det var utrolig godt og varmt der, måtte sikkert vært 29 grader i vannet!

Enda så er ikke det den mest spennende nyheten å fortelle fra stranda der, haha. Andre dagen vi badet stakk det plutselig opp en haifinne (!!!!) av vannet. Til tross for at vi badet på en av de sikreste strendene i området, hadde det klart å forville seg en hammerhai inn mot land. Den forsvant heldigvis kjapt da, men var ganske spennende å oppleve. Badet med hai liksom, wihu. 

Ukene i Florida gikk ikke bare til å gå i fornøyelsesparker, haha. Var også en tur innom Edison and Ford Winter Estates, der det var en stor utstilling av blant annet lyspærer og biler. Var også inne i det ordentlige laboratoriumet til Thomas Edison. Rart å tenke på at han faktisk har sittet og forsket inne der. 

De siste dagene i Florida ble brukt til mer bading, og en runde med minigolf. Det er nok den tingen i verden jeg er aller dårligst i, så hvordan resultatet ble har jeg ikke tenkt til å skrive her. Hahaha, morsomt var det hvertfall. Dere må forresten legge merke til hvor fint det var på minigolfbanen med jungeltema!

Savner Florida utrolig mye, og håper på at jeg får muligheten til å dra dit igjen. 

HADE NORGE, HALLO USAHei dere! I dag setter jeg kursen mot USA, noe jeg har gledet meg kjempelenge til. Skal prøve å holde dere litt oppdatert om hva som skjer der borte, men første prioritet er jo selvfølgelig å slappe av og nyte tiden der borte. Det skal bli en så utrolig morsom opplevelse, og sammen med familien min skal jeg både til Florida og New York. Kunne ikke ønsket meg en bedre start på sommerferien. Vi blogges! 

POLENTUREN - DAG 3

POLENTUREN - DAG 2POLENTUREN - DAG 1
POLEN 2012

Hei dere! Da er jeg hjemme igjen etter en herlig klassetur i Polen. ♥ Har opplevd så utrolig mye, skal lage egne innlegg om turen senere. Må få lastet opp og redigert mange av bildene, så dere kan vente dere utrolig mange bilder fra Polen. Bildet over er av verdens beste klasse, og det er tatt inne i saltgruvene i Wieliczka.

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits