NOE NYTT PÅ ARMEN
Da jeg kom hjem fra USA for noen uker siden, lå det to nye pakker og ventet på meg. Den ene var fra mwillumsen, og var et Cruciani-armbånd i sølv. Fikk det med hjerter på, men det finnes også mange andre former å velge mellom. Nesten så jeg fikk lyst til å bestille flere, for så godt som alle de forskjellige Cruciani-armbåndene er superfine! Den andre pakken var den gamle Casio klokka til pappa som vi har fått byttet lås på. Nå kan jeg endelig låne den, hihi. Fant ut at det egentlig var ganske fint å ha på seg både Cruciani-armbåndet og Casioen sammen, så da har jeg to nye ting å ha på armen utover høsten. Hva synes du?

NY JAKKE FRA MIINTO.NOFor litt siden fikk jeg en pakke i posten fra miinto.no. Det var en supergod fuskepelsjakke fra merket Styleway. Ettersom det ikke var igjen andre størrelser, fikk jeg den i L. Det gjorde forsåvidt ikke så mye, for var litt deilig at den var såppas stor. Veit ikke helt om det er en jakke jeg kommer til å bruke så mye, for er vel ikke akkurat noen hverdagsjakke. Men den var jo litt stilig da, hehe. Hva synes du om den? 

GAVE TIL MINE SØTE LESEREHei! I det siste har jeg fått mange fine kommentarer av dere. Må bare si tusen takk for at dere er så snille og koselige ♥ For å vise hvor takknemlig jeg er, har jeg fått tak i en rabattkode til dere! Håper dette er noe mange kommer til å benytte seg av. Koden gir hele 20% rabatt på Egobird.no, så ta en titt innom! De selger blant annet Cheap Monday og Sisters Point der, i tillegg til mange andre fine klær og merker. Det var også på denne siden jeg fikk zebrajakken min fra, den finner dere her. Selve rabattkoden er søt, for den sier litt om hvor herlige dere er. Skriv inn sunshine_readers, så får dere 20% rabatt. 

Forresten, noen som har tatt en titt innom bloggen til nettbutikken? Jeg har blitt "bird of the day", noe som er kjempemorsomt. Ta gjerne en titt her.

PAKKE I POSTEN

Da har jeg akkurat vært og hentet en pakke på Posten. Fikk den fra nettsiden egobird.com, og selve posen som plagget lå oppi var kjempesøt. Teksten på den var også sann, "fashion you afford to love". På egobird finnes det nemlig utrolig fine klær, uten at de koster for mye. Jeg har fått en jakke, og gleder meg allerede til å begynne å bruke den. Ta en titt her, og se om du klarer å gjette hvilken av dem jeg har fått. Har du handlet på egobird før?

TO TRENDER

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvilke trender som jeg liker spesielt godt for tiden. Alle klærne og tilbehørene under er fra miinto.no. I tillegg til mine favoritter finnes det jo også et hundretalls andre fine klær der, så dere burde virkelig ta en titt! Til dere svenske og danske lesere så har miinto også svensk og dansk nettbutikk og, miinto.se og miinto.dk, så ikke fortvil!

Striper - De stripete buksene er jo ganske populære nå for tiden, men det er jo ikke bare på bukser at striper er kult! Blå og hvite striper minner meg sånn om sommer, båt og sjø, noe som ikke er helt feil nå i disse dager. Sommeren er jo rett rundt hjørne, og da er det jo greit å sikre seg et par stripete plagg i forveien. Over så har jeg lagt til noen detaljer som jeg synes passer ganske bra sammen med striper, "cat eye solbriller" og klokker i gylne farger. Av alle tingene over ønsker jeg meg den stripete genseren fra Gant mest. Den kan dere finne her

Pasteller - Hva er vel ikke finere vårfarger enn dette? Lyse, lette og delikate farger, pasteller er kjempefint! Har blitt helt forelsket i den fine vesken fra Enzo Poli, som du kan finne her. Den er så fin, også passer den perfekt til forskjellige pastellfarger. Over kan du jo se hvilke farger jeg synes er de aller fineste. Rosa, begie, gul og mintfarget.

Selv om pasteller og striper er to helt forskjellige stiler, tror jeg begge kommer til å bli ganske populære fremover mot sommeren. Har også en liten gladnyhet til dere som synes at plaggene ovenfor var fine! På mandag holdes det nemlig et 24-timers flashsale på miinto.no som varer fra klokka 12.00 til klokka 12.00 dagen etter. Jeg skal helt klart titte etter gode tilbud da! Hvilken av stilene liker du best? Har du noen favorittplagg fra miinto.no?

WANTS FRA SHEINSIDE.COM

Det er vel flere enn meg som har tittet innom siden sheinside.com i løpet av de siste ukene? Om du enda ikke har oppdaget nettbutikken, burde du hvertfall ta en titt nå. Over kan du se mine favoritt 'sweatshirts' derfra. Jeg synes de selger så utrolig mange stilige gensere, og på toppen av ønskelista troner den BOY-genseren du kan se nederst i venstre hjørnet. Direktelink til genserene kan du finne her:

Navy - Tiger - Tribal - Mouth - BOY - Galaxy - Americanrebel - Lion

Har du noen favoritter fra sheinside? 

VINNERNE AV KONKURRANSENE

Hei dere! Først og fremst må jeg bare si tusen takk til alle som meldte seg på denne konkurransen. Det ble godt over 120 stykker som kommenterte på konkurranseinnlegget, noe jeg aldri hadde trodd! Etter denne konkurransen har jeg fått over 270 likes på bloggsiden min på Facebook tilsammen, noe som betyr at jeg også skal trekke en vinner i denne konkurransen. Det er en liten konkurranse som har vært åpen en stund, der man kan vinne det man ønsker selv.

Åtte heldige vinnere skal derfor få hver sin premie. To stykker får Watermelon Wonderland eos og to får Sweet Vanilla Nonsense eos fra mwillumsen, tre stykker får hver sin sammenrullbare drikkeflaske fra push-it og en heldig vinner får en egenvalgt premie som jeg betaler selv. Har allerede sendt en mail til hver av vinnerne, men de vet ikke selv hva de har vunnet enda. Det får de greie på i dette innlegget. Igjen, tusen takk til alle som har meldt seg på. Det gjør at jeg bare har lyst til å holde ennå flere konkurranser i året som kommer, så det er bare å følge med på bloggen fremover. 

Vinnerne av romjulskonkurransen og 'du bestemmer'-konkurransen er:

Watermelon Wonderland eos - Lotte Olsen og Anne Silje Olsen

Sweet Vanilla Nonsense eos - Gina Cecilie Løkker Granli og Isabelle Toscano

Militærflaske - Ida Lind

Blomsterflaske - Merete Svartis Ludviksen

Verdenskartflaske - Bente Hagen

Egenvalgt premie - Camilla Bahus

Gratulerer så mye til alle vinnerne. Om du er en av de heldige må du sjekke mailen din, og sende meg adressen din. På den måten får jeg sendt premien til deg så fort som mulig :-)

ROMJULSKONKURRANSE #2

Hei dere! Egentlig så har jeg bloggpause frem til nyttårsaften, men det er noe jeg tenkte jeg kunne fortelle dere. I går fikk jeg nemlig en pakke i posten fra Push-it. Pakken inneholdt tre superkule "sammenrullbare" drikkeflasker i forskjellige design. Flaskene er utrolig praktiske, for man kan nemlig rulle de sammen når de er tomme for drikke. På denne måten tar de mye mindre plass i for eksempel treningsbagen etter trening. Jeg har fått tre forskjellige flasker, med utrolig kult design. De finnes også i andre farger, noe du kan se her. Sjekk også ut sports bh og baselayer fra Push-it her.

Siden jeg allerede holder en romjulskonkurranse, tenkte jeg at jeg skulle utvide premiepotten. Nå kan man altså vinne de kule drikkeflaskene fra Push-it, i tillegg til Alice in Wonderland eos. Vinnersjangsene har da steget veldig, ettersom det nå blir hele syv stykker som vinner romjulskonkurransen min! Du kan melde deg på ved å lese og kommentere --> dette <-- innlegget.

Kommentarfeltet på det innlegget her er stengt, for å melde deg på romjulskonkurransen må du kommentere innlegget under.

ROMJULSKONKURRANSE

Hei dere! Tenkte jeg skulle sette i gang en romjulskonkurranse i sammarbeid med mwillumsen.com. Konkurransen varer som navnet sier - hele romjulen. Det vil si at kommentarfeltet 'stenges' den 30. desember, og at vinnerene vil bli avslørt på selveste nyttårsaften. 

dette innlegget skrev jeg at jeg hadde blitt sponset med en Alice in Wonderland-eos, noe som mange kommenterte at de ønsket seg. Dette synes jeg var veldig morsomt, så derfor er premien nettopp dette. En Alice in Wonderland Limited Edition eos. Jeg har fått tak i fire stykker, to i smaken Watermelon Wonderland og to i smaken Sweet Vanilla Nonsense. Vinnersjangsene er derfor store ettersom det blir hele fire vinnere! 

Reglene for å delta er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

- Like facebooksiden til bloggen her

eller

- Like og dele dette innlegget på Facebook. Det gjør du ved å klikke på 'Liker'-knappen nederst i innlegget.

Om du ikke har Facebook, kan du dele dette innlegget via andre sosiale medier som for eksempel blogg eller Twitter. Det er veldig viktig at dere husker å skrive epost-adressen deres inne i selve kommentaren, for da blir det enklere for meg å kontakte deg om du er en av de heldige vinnerne. Er du med?

EDIT: Større vinnersjangser! Nå kan du også vinne kule drikkeflasker fra Push-it. I innlegget over kan du lese mer om flaskene. EOS - ALICE IN WONDERLAND

Hei dere! Jeg er så heldig å bli sponset av mwillumsen med Alice in Wonderland Limited Edition eos. Jeg fikk den eos'en som het Watermelon Wonderland, og den både smaker og lukter supergodt! Eos er jo en av de leppepomadene jeg synes fungerer best, og denne skuffer ikke. Det som er morsomt med eos'ene fra Alice in Wonderland-serien er at de har fått Mikke Mus-ører på siden av selve kulen, ettersom Disney sammarbeider med eos om dette.

Alle eos'ene i denne serien er ikke testet på dyr, og de er også frie for parabener og gluten. Anbefaler dere virkelig å kjøpe en av eos'ene i Alice in Wonderland-serien, for de er veldig gode. Er superglad for at jeg fikk denne sponset, for har lenge tenkt på å kjøpe hele Alice in Wonderland-settet. Settet inneholder tre eos'er: Watermelon Wonderland, Blueberry Potion og Sweet Vanilla Nonsense. Har du en av Alice in Wonderland-eos'ene?

RABATTKODE TIL DEGHei dere! Har vært så heldig og fått tak i en rabattkode på nettbutikken Rutstore.no. Ettersom jeg har de herligste leserne, tenkte jeg at jeg kunne dele koden med dere. Rabattkoden gjør slik at man får 15% avslag på hele kjøpet på siden, og den er gyldig helt til 14/11. Har tidligere fått sponset en genser fra nettbutikken, det er den på bildet over her. Innlegget om genseren kan dere ta en titt på her

Rabattkoden som gir deg 15% avslag på hele kjøpet ditt på Rutstore.no er: lovelynovember15

VINNEREN AV KONKURRANSEN


Hei dere! For litt siden holdt jeg en konkurranse der man kunne vinne en rabattkode på miinto.no til en verdi av 200 kroner. Veldig mange meldte seg på, og jeg har nå trukket en vinner! Klikk her for å komme inn på vinnerens blogg. Gratulerer så mye!

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT

Minner om konkurransen min her. Du kan vinne et gavekort på nettsiden miinto.no til en verdi av 200 kroner.

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT

Hei dere! Da har jeg vært så heldig å få muligheten til å gi en av mine fine lesere et gavekort på nettsiden miinto.no. Har skrevet et innlegg om nettbutikken før, det kan du lese her. Gavekortet får du i form av en rabattkode, denne gjør at du får 200 kroner i avslag på ditt neste kjøp hos miinto.no. Du trenger ikke å ha en blogg for å være med i denne konkurransen :-) Vinneren kåres ved loddtrekning.

Reglene er veldig enkle, det eneste du trenger å gjøre er:

- Like bloggsiden min på facebook her
- Skrive epostadressen din inne i kommentarfeltet

Om du vil ha to lapper med navnet ditt med i trekningen, altså større sjangse for å vinne, kan du:

- Klikke på Like-knappen under dette innlegget
- Skrive et innlegg på bloggen din (om du har) 

Husk å skrive ned hvilke av disse tingene du har gjort i kommentaren din, epostadresse og eventuelt link til blogginnlegget om denne konkurransen. Lykke til, alle sammen! 

MIINTO.NO


Hei! Tenkte jeg skulle tipse dere om en kjempefin nettside, nemlig miinto.no. Dette er en side som gjør det mulig å shoppe moteklær direkte fra Norges mest trendsettende klesbutikker. På nettsiden kan man finne alt i fra moteklær (både til dame, herre og barn) til tilbehør. Etter du har bestilt en vare fra miinto.no går ordren rett til favorittbutikken din. Den sender varen direkte til deg. 

Denne uken er det faktisk fraktfri uke på nettsiden, noe som er et kjempegodt tilbud alle burde benytte seg av! 

På bildene over kan dere se noen av favorittene mine fra siden. De har fått inn veldig mange fine ting som passer nå utover vinteren, og flere av produktene fra miinto.no kommer helt klart til å havne på min ønskeliste til jul. Hva er ditt favorittplagg fra nettsiden?

PAKKE I POSTENHei dere! Hentet genseren min fra Rutstore.no i posten i sted, den passet kjempefint! Er veldig fornøyd med både den og Rutstore.no. Genseren kom ganske raskt frem i posten, så det er jo kjempebra! Kundeservicen på siden er heller ikke noe å klage på, har snakket med ei veldig koselig dame i forkant av leveransen. Må forresten beklage de dårlige bildene, haha. De ble tatt og redigert i full fart, for har egentlig mye lekser jeg må gjøre unna til i morgen. Nå skal jeg kose meg videre i genseren min og jobbe med lekser.

PÅ VEI I POSTEN

Hei dere! Denne flotte genseren er min om bare noen få dager. Har bestilt den fra den ganske så nye nettbutikken Rutstore.no. Er utrolig mye fint der, så anbefaler alle å ta en titt innom! Det er første gangen jeg har bestilt klær fra nettet, så er ekstra spent på å motta pakken! Hva er ditt yndlingsplagg fra Rutstore.no?

RABATTKODE TIL DEG

Hei dere! Siden det var så utrolig mange som meldte seg på konkurransen om å vinne et gratis iphonedeksel fra Caseapp.no, så kommer det en liten trøstepremie til dere som ikke vant. Dere skal få en rabattkode av meg, som gjør at dere får 20% rabatt på dekselet deres! Håper så mange som mulig benytter seg av denne koden, for er jo ikke hver dag man kan få et egendesignet deksel av bra kvalitet så billig som nå. Rabattkoden dere kan bruke er: THEHSK. Koden gjelder en uke fra i dag, altså til og med den 17 september. 

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER...


Denne bloggen her. Du har vunnet ditt egendesignede iphonedeksel fra Caseapp.no, gratulerer så mye! ♥ Tusen takk til alle dere andre som ble med i konkurransen og.

KONKURRANSE

Minner om konkurransen jeg har gående her. Alle har fortsatt muligheten til å melde seg på! Du kan vinne et egendesignet deksel til iphone 4/4s. Har du ikke iphone selv, så kan du jo gi det bort til en god venn :-)
Dette innlegget kan ikke kommenteres.

KONKURRANSE


Da kjører jeg i gang min første konkurranse her på bloggen. Som noen klarte å gjette for noen innlegg siden, er premien et egendesignet iphonedeksel fra Caseapp.no! Dekselet har en verdi på 249 kroner, men du har sjangsen til å få det gratis! Har selv et deksel derfra som jeg er superfornøyd med ♥

Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden til Caseapp her og kommentere på dette innlegget at du er med. Jeg sjekker hvem som har likt siden. Du trenger ikke ha blogg for å delta i denne konkurransen, men alle som kommenterer MÅ huske å skrive inn epostadressen sin. Vinneren kåres gjennom loddtrekning. Du kan også skrive et eget innlegg på din blogg om at du er med i denne konkurransen. Da blir sjangsene for å vinne litt større, ettersom jeg putter oppi to lodd til deg i stedet for ett. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

ENDELIG MITT


Da har jeg endelig mottatt mitt iphonedeksel fra Caseapp.no. Det ble superfint, og jeg er utrolig fornøyd med det! Med Sondre Lerche på dekselet mitt kommer jeg nok aldri til å ta det av igjen, hehe ♥

PS: I løpet av morgendagen skal jeg holde en stor konkurranse, så følg med! Noen som klarer å gjette hva premien blir?

DEKSEL BESTILT

Da er endelig drømmedekselet mitt bestilt! Har lett utrolig lenge etter en god side der jeg kan designe mine egne iphonedeksler, og endelig fant jeg en! Caseapp.no heter nettsiden. Her kan du lage dine helt egne deksler for en billig penge. Man får fri frakt, og leveringstiden er også superrask! Man kan laste opp ett eller flere bilder, velge bakgrunnsfarge og legge til tekst. Et supergodt tilbud :-) 

Jeg har selvfølgelig valgt å putte Sondre Lerche på forsiden ♥ Ikke bare har han den nydeligste stemmen, men han er også superkjekk! Lag ditt eget iphonedeksel caseapp.no du og, og lik facebooksiden til Caseapp her

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits