DAY 2: 10 FAKTA OM DEG SELV

1. Målet mitt på skolen er å ikke få karakter 4 eller lavere til sommeren. Det vil si at jeg bare går for 5'ere og 6'ere, noe jeg hadde blitt veldig stolt over om jeg klarer å få til. 

2. Jeg er livredd for ballonger. Du leste helt riktig, haha. Dere aner ikke hvor fælt jeg hadde det når folk plutselig kastet hundrevis av ballonger opp i luften på konserten til One Direction, hadde mest lyst til å bare storme ut. 

3. Mange synes jeg har så utrolig sær musikksmak. Da jeg feiret bursdag måtte jeg overlate det å sette sammen spillelister til noen av vennene mine, ettersom de fleste ikke liker hva jeg hører på. Haha. ♥

4. Synes biff er verdens beste ting å ha til middag. Hvertfall med pommes frites og bernaisesaus. (Dette var et hint, be meg på biff! Hahah)

5. Jeg gjør ofte tegnet på bildet under når jeg føler meg morsom. Håper ikke det betyr noe spesielt, for har ikke peiling på hvor det er fra. Det sier vel også kanskje litt om min dårlige humor, er ikke mange som klarer å matche den.6. Jeg må alltid ta noe å drikke når jeg kommer hjem fra skolen. Enten det er vann eller eplejuice, og uansett om jeg er tørst eller ikke.

7. Klassen jeg går i er verdens beste. ♥ Er så mange koselige mennesker der, så gruer meg egentlig litt til å bytte klasse når jeg begynner på videregående. 

8. Pretty Little Liars synes jeg er verdens (nesten) beste serie! PLL ligger tett oppunder Frustrerte Fruer og The Walking Dead. Serien er bare så utrolig spennende! Trodde først det var sånn typisk "jenteserie" med bare romantikk og harmløse intriger, så tok en stund før jeg en gang gav det en sjangse. Var solgt etter første episode, og Pretty Little Liars var ikke som jeg trodde i det hele tatt! Mord, spenning, drama og mystikk er det siste jeg ville ventet meg fra den serien der. Så feil kan man ta, og til deg som ikke har sett på det enda - gjør det! 

9. Jeg går aldri med joggebukse. Eier heller ikke en eneste sånn kosedress. 

10. Jeg har sykt skeive lillefingre!! Det ytterste leddet på hver finger står liksom til hver sin retning, de peker innover mot tommelen på den samma hånda de står på.

Har du noen morsomme fakta om deg selv?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hvordan er du på skolen (skoleflink, lat osv..)? Altså, er nok egentlig litt mer skoleflink enn jeg vil innrømme. Så er nok nerden i klassen, hehe.

Hvilke apple-produkter har du? Jeg har en iPhone 4 og en iPod.
Har du noen gang vært skikkelig forelska i noen? Ja.
Hvor mange forhold har du hatt? Ingen seriøse. 
Hva syntes du om JB? Har ikke noen meninger om han, egentlig. Hører ikke på noen av sangene hans, men har heller ikke noe i mot han.
Hvor lenge har du spart hår? Jeg veit egentlig ikke. Har ikke bevisst sagt til meg selv at "nå skal jeg begynne å spare hår". Har bare ikke klipt meg på en stund, haha :-)


Liker du One Direction? Ja, gjør jo det. Hører på noe av musikken deres og skal på konsert i mai.
Hvor lenge har du hatt blogg? Snart fem måneder.
Hva fikk deg til og blogge? Vet ikke helt, jeg. Hadde lyst til å ha et sted der jeg kunne legge ut bildene jeg tok, og da endte jeg opp med å lage en blogg. 
Hvor mange lesere har du pr dag? Jeg har ca. 200 lesere hver dag.
Hvilke blogger leser du? Har laget et innlegg om det her.
Har noen i familien din blogg? Ja, søsteren min har. Du kan lese den her.
Drømmejobben din? Oi, vanskelig spørsmål! Er ikke helt sikker, jeg. Fotograf eller forfatter, kanskje.

SVAR - DEL 1

Favoritt

Klesplagg? Akkurat nå er det den nye genseren min fra Rutstore.no
Sko?
Converse ♥

Film? Sherlock Holmes
Matrett? Biff
Kjeks? Sjokoklem
Drikke? Villa
Tvserie? Frustrerte Fruer
Bok? Darlah

Ferieland? Frankrike 
Farge på neglelakk? Rosa 
Sang? Akkurat nå er det "Spis din syvende sans" av Karpe Diem
Frukt? Grønt og surt eple ♥
Band/artist? The Pretty Reckless
Bloggere? Kan lage et eget innlegg om blogger jeg leser fast senere

Foto og blogg

Kan du lage en bilderedigeringsvideo? Ja, det kan jeg! 
Hvilket kamera har du? Canon EOS Rebel Ti1


Har du Photoshop? Har Photoshop Elements 6.0
Hvor redigerer du bildene dine? I Photoscape og Photoshop Elements 6.0
Hvor lager du headerene dine? Redigerer og lager headerene mine i Photoshop Elements 6.0
Har du noen bloggtips til andre bloggere? Man kommer langt med et fint og ryddig design, lite/ingen skrivefeil, fine bilder og personlige innlegg
Kan du ha linkerunde? Ja, skal faktisk starte opp en linkerunde i kveld! 
Hvorfor The Hsk? Initialene i navnet mitt er HSK, men da jeg prøvde å bruke det som bloggnavn var det opptatt. Så jeg satte på en engelsk 'the' foran, og det ble The HskHvorfor begynte du å blogge? Fordi jeg synes det virket veldig morsomt, og jeg ville ha et sted jeg kunne dele bildene jeg tok
Hvordan får du så mange kommentarer? Jeg kommenterer jo en del på andre blogger, så tror nok det er en del av grunnen
Ligger du på topp 100-listen på blogg? Nei, men det hadde vært utrolig morsomt om jeg kom dit en gang :-)
Hvor mange lesere har du? Det varierer veldig fra dag til dag, men har sånn ca. mellom 200 og 300 fine lesere! 

SPØRSMÅLSRUNDE

Minner om spørsmålsrunden jeg har gående her.

SPØRSMÅLSRUNDE

Tenkte jeg skulle sette i gang en liten spørsmålsrunde. Så, om det er noe du lurer på er det bare å spørre. 

TI TING OM MEG

Jeg er redd for ballonger - Jeg liker ikke tyggis - Har lyst på skulderlangt hår - Liker ikke å svømme - Har skeive lillefingre - Har ganske sær musikksmak i forhold til vennene mine - Elsker Sondre Lerche - Folk synes jeg er klein i virkeligheten - Vil kjøre rød mopedbil i russetoget, haha - Er alt for glad i biff

SVAR - DEL 2

Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi jeg synes det er kjempemorsomt! Er så herlig å få positiv tilbakemelding på innlegg jeg poster og bilder jeg legger ut. 

Har du blogget lenge? Jeg startet egentlig opp denne bloggen i 2011, men slettet den etter en stund. Jeg tenkte at blogging kanskje ikke var noe for meg. Så gjorde Blogg.no det slik at man kunne opprette nye blogger i gamle bloggnavn (håper dere skjønner hva jeg mener). Det var da jeg tenkte at jeg kanskje skulle prøve meg som blogger på nytt. Så denne 'nye' bloggen har jeg hatt siden slutten av juli. Har altså ikke hatt den i en måned en gang, hehe :-)

Hvor mange lesere har du? Det varierer veldig, så kan ikke si noe fast antall lesere.

Hva liker du best med å blogge? Å få fin tilbakemelding på ting, elsker det!

Er du fornøyd med din egen blogg? Er jo på en måte det da, ellers hadde jeg endret den. Håper andre er fornøyd med den og :-)

Hvilke blogger leser du?

Tinkerbella - Albiss - Caroline Maria - Caroline + alle jeg er venn med på blogg :-)

Si noe positivt om bloggen din: Føler jeg har ett ganske ryddig design + at jeg legger ut bilder i hvert innlegg. Håper andre også ser på det som positivt :-)

Kan du lage "må gjøre-video"? Nei, hehe.

Kan du lage sminkevideo? Tror ikke jeg tørr å legge ut det. Jeg gjør alt for mange rare grimaser når jeg sminker meg, haha.

Kan du lage romvideo? Det skal jeg nok få til en dag. Må bare få ryddet rommet først...

Kan du svare på video? Siste delen av svarene på spørsmålsrunden (del 3) kommer nok på video! 

Laget designet ditt selv? Delvis. Alle grunnkodene på designet har jeg hentet fra Caroline Maria, men har endret utrolig mye på det selv. 

Linke til designet du har hentet grunnkodene fra? HER.

Kan du lage gratisdesign? Vet ikke om jeg har tid til å lage gratisdesign. Tar så utrolig lang tid, ettersom jeg aldri blir fornøyd. 

Kan du legge ut det bilde du er mest fornøyd med / stolt over å ha tatt? 

Hvilket kamera tar du bildene dine med? Canon EOS Rebel T1i.

Hvilke instillinger på kameraet bruker du? Pleier egentlig alltid å ha på auto, hehe :-)

Hvilket redigeringsprogram bruker du? Jeg bruker Adobe Photoshop Elements 6.0.

SVAR - DEL 1

Hva er din favorittfarge? Rosa.

Hva er din favorittbutikk? Vet egentlig ikke, jeg. Er så mange fine butikker :-)

Hva er ditt favorittoutfit? Har ikke noe favorittoutfit, men er veldig glad i ensfargede t-skjorter med store smykker til.

Hva er dine favorittmerker på klær, smike og hårprodukter? Bruker aldri klær, sminke eller hårprodukter fra noen spesielle merker. Bytter egentlig på hver gang jeg skal ha nye ting :-)

Hva er dine favorittsko? Converse ♥

Hva slags sminke bruker du? Huff, bruker egentlig veldig lite. Bruker Volume Million Lashes Extra Black mascara fra L'Orèal også farger jeg øynebrynene med øyebrynspenn fra H&M.

Åssen type stil har du? Det varierer veldig. En dag kan jeg kjøre helsvart antrekk, mens den neste kan jeg ha på meg olavest og bandana. 

Hva er din favorittneglelakk? Liker blanke neglelakker best, slik at det ser ut som om man har veldig sunne negler. Liker de fra Gina Tricot veldig godt, de holder lenge.

Hvor handler du klær? H&M, BikBok, Gina Tricot, Monki, osv.

Du har sykt fin stil, hvor henter du inspirasjon fra? Tusen takk! Henter jo inspirasjon fra andre bloggere, fra mennesker på gaten og fra bilder jeg kommer over på nettet.

Hvordan får du så rett hår? Det må nok være ganske rett fra før av, for pleier ikke å rette det :-)

Beste bokserie og bok? Den beste serien med bøker jeg har lest, må være Frøken Detektiv. Favorittboken min er Flaskepost fra P av Jussi Adler Olsen.

Hva er favoritt TV-serien din? Frustrerte fruer! ♥♥♥♥

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei dere! Ettersom jeg har fått en del spørsmål både i kommentarfeltet og på mail, tenkte jeg at jeg skulle sette i gang en spørsmålsrunde. Så, da er det bare å spørre i vei om alt dere lurer på! :-)

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits