Onsdags-pratMå bare si tusen takk for noen søte kommentarer for to innlegg siden, kjempekoselig å lese! Har også blitt linket på denne bloggen, noe som var veldig morsomt å se :-) 

Det går i mye av det samme nå rett før ferien. Prøver, innleveringer, lekser... Skulle ønske jeg var flinkere til å skrive litt varierte ting her, men det er vanskelig å få dyttet inn tid til bare det å sette seg ned og skrive litt. Heldigvis nærmer vinterferien seg raskt, og da blir det vel forhåpentligvis litt morsommere ting å lese her.

I dag har vi fått masse informasjon på skolen om de ulike fagene vi kan velge til neste år. Har allerede søkt meg inn på realfag, men er fortsatt usikker på hvilke fag innenfor der jeg skal ta. Noen som går eller har gått på realfag? Hva synes dere om fagene der, for eksempel kjemi, biologi, fysikk eller R1? Er så vanskelig å bestemme seg, for er så mange forskjellige kombinasjoner av fag og tider som må gå opp. Jeg må i alle fall få bestemt meg i løpet av vinterferien en gang, så har heldigvis en liten stund å tenke på.

Nå venter samfunnsfagteori, Det Nye, mat og den nyeste episoden av Pretty Little Liars på meg. Skal også filme litt, om noen har lyst til å se en romvideo i løpet av uka. Fant ut at jeg hadde fått slettet den forrige YouTube-kontoen min, og da forsvant også alle videoene jeg hadde lagt ut før. Er jo også utrolig lenge siden jeg har lagt ut en videoblogg, så da er det vel på tide snart, hehe. 

Mine herlige jenter


Mine aller beste <3 Astrid, Victoria, Stine, Thea og Karro. 

I dag er første helgedagen på lenge jeg ikke har vært på noe jentekveld med jentene mine, og det er egentlig litt deilig (hahah sorry jenter). Okei, jeg har faktisk akkurat kommet hjem fra Storsenteret med tre av fem da. Så jeg har ikke vært helt uten dem i dag. Uansett, jeg er bare så utrolig takknemlig for at vi er en så koselig gjeng som vi er. Dere aner ikke hvor mange ganger vi alle har ligget utover gulv og sofaer og både ledd og kaklet som en gjeng med høner. SingStar-kvelder er også en stor favoritt, hehe. Og med herlige jentekvelder, hører også god mat til. Forrige lørdag var alle sammen hos Astrid for å synge SingStar. Da hadde Karro og jeg bakt oreo-kake, og Astrid hadde bakt verdens beste cupcakes! Vi hadde en utrolig bra kveld, selv om jeg ikke akkurat kan si at sangstemmene våre holdt samme nivå. Hva pleier du å gjøre sammen med vennene dine? 


Tiramisù-cupcakesene til Astrid. Med Starbucks kaffe-fyll i midten og marshmallow frosting, smakte disse helt himmelsk. 

TRAMPOLINE EDIT

Hei dere! Måtte bare vise dere denne videoen her, den er jo så utrolig stilig. Den er laget av noen av guttene fra gamleklassen min, i tillegg til noen flere eldre gutter. Elsker både videoen og sangen, så synes virkelig dere burde ta en titt. Delte en lignende video i fjor og, den kan dere se her. En av guttene som hopper, driver forresten å selger t-skjorter og hettegensere. Han har på seg en av t-skjortene sine i videoen, så dere kan jo se om dere legger merke til den. Uansett, her er linken til produktene hans. Må bare legge til at to av logoene der er superfine (og dette synes jeg fordi jeg har laget dem, hahaha). Hva synes du om videoen?

QUIZLET: SUPERNYTTIG SIDEHei dere! Tenkte jeg skule gi et lite tips om en supersmart side man kan bruke når det kommer til pugging av fagstoff på skolen. Regner med det er flere enn meg som synes det er ganske kjedelig å pugge ting, som for eksempel gloser. I en engelsktime her om dagen viste læreren vår frem en side som het Quizlet.com, og han anbefalte oss å opprette en bruker der. Det er det smarteste jeg har gjort! På denne siden er det mulig å lære seg gloser, på en supermorsom måte. Det går ut på å opprette ulike sett, og dette er grupper med forskjellige spill som hjelper en til å huske gloser. Noen av spillene er slik at det kommer opp en toppliste over de som har scoret høyest, som har klart flest gloser. Jeg skal ikke nekte for litt konkurranseinstinkt, så for min del fikk jeg mye mer motivasjon til å pugge glosene for å kunne vinne spillene.

Engelsklæreren i klassen hadde opprettet sitt eget sett med akkurat de glosene vi skulle pugge på, og det endte med at hele klassen satt og konkurrerte i å pugge flest mulig gloser på kortest mulig tid. Motivasjonen om å kapre førsteplassene på topplistene spredte seg raskt rundt i klassen, haha. Uansett, ville bare si at Quizlet er en utrolig bra side for pugging av gloser eller lignende. Og om du ikke har brukt denne siden før, burde du absolutt begynne i dag! Det er jo også mulig å lage sine egne sett med spill, om du ikke har en lærer som bruker siden i undervisningen. Jeg er i alle fall 110 % klar for gloseprøve i engelsk i morgen, haha. Har du hørt om Quizlet før?

DAY 6: JEG SKAL ALDRI...Oi, lenge siden jeg har postet noe fra 30 days challenge nå. Dag 6 går ut på at jeg skal fortelle noe om hva jeg aldri kommer til å gjøre, men det er egentlig litt vanskelig. Aldri si aldri, er det jo noe som heter. Føler at jeg ikke kan komme med et godt svar, ettersom jeg føler man aldri skal stenge noen dører. Om jeg skriver her hva jeg aldri tror jeg kommer til å gjøre, kan jo dette endre seg veldig på kanskje bare ett år. Jeg er en som liker å alltid utforske nye ting, dra på nye steder og finne på nye ting, så derfor blir det vel mer riktig av meg å si at "jeg skal aldri si aldri". Vet du om noe du aldri kommer til å gjøre?

DAY 3: NOE DU SAVNEREgentlig kunne jeg skrevet så mye forskjellig her, men endte opp med at det er en ting jeg savner ganske mye. Dette burde vel strengt tatt ikke være en ting jeg savnet nå som vi er midt i mai, men været i Norge er tydeligvis ikke enig med meg. Jeg savner selvfølgelig sommervær, varme, sol, en god følelse og muligheten til å gå ut i et par shorts. Det har vært noen dager hvor det nesten har vært varmt nok, men foreløpig har jeg ikke opplevd en ordetlig sommerdag enda dette året. Satser på at dette snart endrer seg, om rundt tre uker er vi jo tross alt i juni allerede! Over ser dere et bilde fra i fjor, og det verker etter å bare kunne slenge på seg et par shorts og gå ut døra. Så får vi bare krysse fingre og tær for at værgudene bestemmer seg for å lage ordentlig sommervær fremover. Eller, at det i hvertfall ikke regner... Savner du sol og varme? 

FAVORITTER FRA YOUTUBE

Det er så typisk å bli i dårlig form den ene dagen man har fri fra skolen. Sov alt for lenge i dag, også våknet jeg opp med en dundrende hodepine. Er ikke så mye jeg får gjort med det, så satser på at jeg blir bedre til i morgen. I motsetning til mange så har jeg ikke fri fra skolen på fredag. Litt uvant å bare ha en fridag midt i uka, men samtidig veldig godt. Jeg trenger alle fridagene jeg kan få, haha. 

Ettersom jeg nesten ikke har energi til å gjøre noe som helst i dag, er jeg så glad for at Youtube finnes ♥ Det finnes så utrolig mange forskjellige og spennende videoer der ute. Her får dere noen av mine favoritter derfra, og de er jo forsåvidt fra ganske så forskjellige kategorier. (Okei, de fleste er bare morsomme videoer. Eller, videoer jeg synes er morsomme da. På video nummer 1, 4 og 6 er det bare å se og le!)

Noen av videoene du likte? Har du en favorittvideo fra Youtube?

BACK ON TRACK

Hei dere! Da er jeg tilbake igjen fra en ganske så lang bloggpause. Nesten en måned har gått siden sist jeg blogget, så nå følte jeg det var på tide å starte opp igjen. Har byttet design og header til et litt mer lysere tema, så håper dere liker det! En annen ting jeg skal endre litt på er innleggene. Fra nå av skal jeg satse på kvalitet foran kvantitet. Det vil si at jeg heller poster ett gjennomtenkt innlegg med klare bilder, enn fem halvgode innlegg på en dag. Håper dere liker endringene ♥Siden sist har det vel egentlig ikke skjedd så veldig mye nytt. Jeg har kommet inn i rutinen med skole og lekser, og resten av tiden har gått til venner. I går var jeg med på UKM her i kommunen for første gang. Jeg stilte ut fire bilder som jeg har tatt, og temaet for fotoutstillingen var 'Naturens Farger'. Det var utrolig morsomt å være med og jeg kom videre til fylkesfinalen, som skal holdes i Hønefoss i april!

BEFORE I DIEFLASKEPOST FRA P

"To stakkarslige gutter er fanget i et båthus. I et desperat rop om hjelp for å komme seg ut derfra, skriver de en flaskepost der de bruker sitt eget blod som blekk. Guttene klarer å kaste flaskeposten ned i vannet, men det skal gå flere år før den blir funnet. Guttene fikk aldri den hjelpen de trengte.

Tjue år senere blir flaskeposten funnet. Den havner på pulten til Carl Mørck, etterforsker på Avdeling Q, etter å ha stått i vinduskarmen på en skotsk politistasjon i to år. Det eneste etterforskeren vet er at flaskeposten ble sendt fra et sted i Danmark for mange år siden. Brevet har i løpet av disse årene blitt veldig vanskelig å tyde, alle bokstavene flyter i ett. Det eneste i flaskepostbrevet som er leselig, er overskriften: HJELP. Senere klarer Carl Mørck og assistenten Hafez el-Assad, å tyde frem deler av den siste setningen i flaskeposten: Hilsen P. 

Med en gang blir flaskeposten stemplet som falsk, som et resultat av guttestreker. Men etter hvert som Carl Mørck og Assad får tydet mer og mer av brevet, går det opp for dem at to gutter ble bortført en gang på 90-tallet. Flaskeposten viser seg å være det eneste livstegnet fra dem, men verken Carl eller Assad klarer å komme frem til hvem disse guttene er, hvorfor foreldrene deres ikke har meldt dem savnet, og hva som har skjedd med dem.

De to på Avdeling Q blir innblandet i religiøse miljøer og sekter, og spørsmål om arv, miljø og barndom dukker ofte opp. Carl og Assad kommer nærmere og nærmere en iskald og psykopatisk kidnapper, og plutselig innser de at tiden holder på å løpe fra dem. Selv om det har gått mange år siden guttene ble bortført, er kidnapperen fortsatt aktiv. Han er en mester i å forkle seg, og har uttallige mange identiteter å skjule seg bak. Nye barn står for tur, og marerittet tar ikke slutt."

Et lite utdrag fra foredraget jeg skal holde i morgen om boken Flaskepost fra P. Har jobbet med den helt frem til nå, derfor jeg ikke har rukket å blogge før. Annbefaler denne boka, den er sykt spennenede! 

30 TIPS FOR ET BEDRE LIV

1. Ta en 10-30 minutters spasertur hver dag. Og mens du går; smil!
2. Sitt i stillhet i minst 10 minutter hver dag.
3. Sov i 7 timer.
4. Lev med de tre E-ene; energi, entusiasme og empati.
5. Lek mer.
6. Les flere bøker enn du gjorde året før.
7. Ta deg tid til å praktisere meditasjon og yoga.
8. Vær sammen med mennesker over 70 år og under 6 år.
9. Drøm mer mens du er våken.
10. Drikk rikelig med vann.
11. Prøv å få minst tre personer til å smile hver dag.
12. Ikke kast bort energien din på sladder.
13. Ikke ha negative tanker om ting du ikke kan kontrollere. 
14. Innse at livet er en skole, og at du er her for å lære.
15. Smil og le mer.

16. Livet er for kort til å kaste bort tid på å hate noen. Ikke hat andre mennesker.
17. Ikke ta deg selv så alvorlig. Ingen andre gjør det.
18. Du trenger ikke å vinne hver eneste diskusjon. Bli enige om å være uenige.
19. Ikke sammenlign ditt liv med andres. Du har ingen anelse om hvilke utfordringer de møter i sitt liv. 
20. Bare du er ansvarlig for din egen lykke.
21. Tilgi alle for alt.
22. Hva andre folk tror og mener om deg, er ikke din sak. 
23. Uansett hvor god eller dårlig en situasjon er, så vil ting endre seg. Ingenting varer evig.
24. Din jobb vil ikke ta vare på deg når du bli syk. De som bryr seg om deg vil. Bry deg om dem.
25. Kvitt deg med alt som hverken er nyttig, vakkert eller gledelig.
26. Misunnelse er bortkastet tid. Du har allerede alt du trenger.
27. Uansett hvordan du føler deg; stå opp, kle på deg og møt opp.
28. Gi klemmer.
29. Ikke overdriv. Kjenn dine egne grenser.
30. Når du våkner i live i morgen, så vær takknemlig for det. På verdensbasis dør en million mennesker hver uke, og ingen vet når det er deres tur. Tenk etter hva du ville savne og gjøre dersom du mistet livet; gjør det og verdsett det!

Hentet herfra.

FAVORITTSITATER

"Some people is so poor, all they have is money"

"To a great mind, nothing is little"

"Love, it never happens like you think it really should"

"Dear Past, thank you for all the lessons. Dear Future, I am now ready"

"They said that the world was built for two, only worth living if somebody is loving you"

"If you believe in yourself, anything is possible"

"Nothing you confess could make me love you less" 

Hva er ditt/dine favorittsitater?

MITT ALFABET

Hei! Her er mitt helt eget alfabet med ord og ting som betyr noe for meg: 

A annerledes B bloggen C cola zero D drømmer E elskbare mennesker F fredager G gode minner H hilsener I is J jentekvelder K katten min L livet M minner N nye venner O oslo P paljetter Q queen R rosa S sjokolade T tanker U ullgensere V venner W wienerbrød X-mas Y yndlingssanger Z zoom Æ ærlighet Ø ønskedrømmer Å årstidene

DERES HEMMELIGHETER

"Jeg er redd for å være sosial, og har angst for at ingen skal like meg eller respektere meg. Jeg er så lei av sykdommen min, den ødelegger alt."

"Jeg sparer mitt første kyss til en spesiell."

"De menneskene som tror de vet mest om meg, vet ingen ting."

"Jeg vil alltid være best i alt, selv om jeg later som at jeg ikke gjør det."

"Jeg har nettopp forstått selv at jeg sliter, og det går hardt inn på meg. Helsesøster sa til meg at hun ikke greide å hjelpe meg mer, så hun sender meg videre til psykolog."

"Jeg er hemmeligforelsket i en gutt på skolen."

"Jeg sliter hjemme. Krangler mellom alle hele tiden. En av de få som ikke hadde hatt noe imot om foreldrene mine skilte seg."

HEMMELIGHETER

Alle mennesker har hemmeligheter, både positive og negative. Mange klarer ikke snakke om de til famile eller nære venner, selv om det kan være utrolig godt å få det ut. Tenke jeg ville hjelpe dere som sliter litt med å åpne dere, eller dere som bare vil fortelle hemmeligheter om dere selv. Skriv ned en hemmelighet du har holdt for deg selv i evigheter, eller kanskje noe du angrer på at du har gjort, og post det i kommentarfeltet. Du kan gjerne være anonym. Kommer til å samle noen av hemmelighetene deres og poste de i et eget innlegg. Useriøse hemmeligheter/kommentarer blir slettet.

TUSEN TAKK

Tusen takk til alle dere som leser bloggen. Alle som legger igjen en kommentar. Alle som tar seg tiden til det. Dere gjør dagen min lysere og får blogglysten på topp. Dere er best ♥

JUBILEUM


Hei folkens! I dag fyller jeg en måned som aktiv blogger, haha. Har hatt denne bloggen litt lenger, men begynte ikke å blogge på den før for en måned siden. Må bare si tusen takk til alle lesere, både gamle, faste og nye. Dere gjør bloggingen så mye morsommere! :-)

TRAMPOLINE EDIT

Tenkte jeg skulle dele en kjempeflott video med dere nå. Den er laget av noen av guttene i klassen + et par eldre. Synes den er sykt fin, og vil veldig gjerne at dere skal ta en titt! :-)

MODUMTALENTER

MOdumTalenter er en uhøytidelig talentkonkurranse i regi av MOT, SpareBank 1 Modum og Tv Modum. Man kan opptre med for så vidt hva man vil! Dette er ikke UKM, dette er rett og slett underholdning både for deg som deltar og for deg som ser på. Aldersgrensen er fra 13 år til det året du fyller 18. Det vil være dommere som vurderer presentasjoner og gir tilbakemeldinger underveis, helt frem til og med finalen.

Ettersom jeg er så heldig å være med i MOT, så skal jeg og de andre MOT-elevene i Modum være med å hjelpe til under dette arrangementet. Det kommer til å bli herlig! Oppfordrer derfor alle som bor rundt om i Modum om å enten melde seg på med sitt talent eller kjøpe billetter for å se på alt det herlige som skal foregå på scenen. Om du har lyst til å melde deg på, ligger det et påmeldingsskjema på MOdumTalenter sin facebookside her. Siste frist for å melde seg på er 1. september. Alle som kan må komme, så sees vi der den 29. november :-)

LIDOLIDO

Hei dere! Klikk dere inn på denne linken og se LidoLido fremmføre sanger live! Er helt betatt jeg!

SHHH... HEMMELIGHETERNei, dette er ikke mine hemmeligheter. De er hentet fra en blogg som kalles "Norske Hemmeligheter". Her publiseres det illustrerte hemmeligheter, slike dere ser på bildene over. Jeg synes det er en utrolig bra blogg, så det er bare å klikke seg inn her for å lese alle de innsendte bidragene. Du kan også lette litt på ditt eget hjerte og sende inn din egen hemmelighet. Jeg synes det bloggkonseptet her er så sykt bra, og jeg har flere ganger blitt sittende lenge foran pc-skjermen og lese hemmelighetene til det norske folk. Det er så spennende. Samtidig kjenner jeg meg igjen i overraskende mange av de, så det hjelper å tenke på at jeg ikke er den eneste her i Norge som har slike hemmeligheter. Les, les, les!

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits