Video - Rommet mitt

Da var endelig romvideoen i boks. Etter filminga fant jeg ut at jeg ikke var så stødig på hånda som jeg trudde, så dere får prøve å ignorere litt skjelving. Haha, la heller ikke merke til at Kitty lusket rundt på rommet i det nest siste klippet der. Hva synes dere? 

VIDEO - ROMMET MITT

Dette er en gammel romvideo jeg har laget, men rommet mitt er ikke så veldig annerledes. Har byttet ut et par pynteting, og flyttet litt på møbler. Ellers ser det omtrent helt likt ut som i videoen. Tenkte det kanskje var morsomt for dere å se hvordan det ser ut hjemme hos meg. Hva synes du?

VIDEO - HVORDAN JEG LAGER BAKGRUNN

Hei dere! For litt siden la jeg ut bakgrunnsbildet jeg brukte nå i april, og da var det noen som lurte på hvordan jeg lagde det. Tenkte det kanskje ble litt kjedelig å se hvordan jeg lagde akkurat det samme bildet, så jeg lagde et nytt. Gjorde akkurat det samme på denne bakgrunnen, bare at jeg brukte et annet bilde og andre farger. Ta videoen på 1080p HD for aller best kvalitet. Hva synes du?

video | kjærlighetssang til Sverre

Hei dere! Noen som så meg og Renate på Idol i sted? For en liten stund siden lagde vi en kjærlighetssang til Sverre Eide, som er med der. Fikk bra respons fra blant annet Sverre selv og Stian Blipp (!!), og i kveld ble den også vist på direktesendingen. Var utrolig stas, morsomt at så mange så på. Om noen har lyst til å høre på hele sangen, så har dere den her. 

DIN HEMMELIGHET

Denne videoen er bare helt nydelig! Ta deg tiden til å se på den, du kommer ikke til å angre ♥

VIDEO - HVORDAN FÅ STJERNER I KAMERALINSEN

Hei dere. Det var noen som spurte om jeg kunne vise hvordan man laget bilder der man har stjerner inne i kameralinsen. Her har jeg prøvd å vise dette så godt jeg kan, håper dere skjønner det! Trykk på tannhjulet og velg 1080p for best kvalitet.

ROMVIDEO

Hei dere! Var noen som lurte på om jeg kunne legge ut en romvideo snart. Har lagt ut en video av rommet mitt før, så tenkte dere som ikke har sett den kan få gjøre det nå. Tror ikke jeg kommer til å lage noen ny, selv om jeg akkurat har endret litt på rommet mitt. Det ser ganske så likt ut som det gjorde, tingene står bare på litt forskjellig plass. 

VIDEO: AVISTRYKK PÅ NEGLENE

Ta tannhjulet på 720p / HD for best kvalitet. Veit det ikke ble så veldig fint resultat, men øvelse gjør mester ♥

VIDEO: WHAT'S IN MY MAKEUP BAG

Vet ikke hvorfor jeg har fått sånn stor svart ramme rundt videoen. Ta tannhjulet på 720p / hd for best kvalitet.

ROMVIDEO

Hei dere! Her har jeg laget en romvideo, ettersom noen spurte etter det i spørsmålsrunden. Dette er min første video, så håper dere synes den er grei nok :-) Videoen er forresten laget i Movie Maker.

Om meg

Hanna her! På bloggen deler jeg minner, musikk, oppskrifter, inspirasjon og bilder. Alle bildene her er tatt med enten Canon EOS 60d eller iPhone 4. Du er mer enn velkommen til å følge meg og mitt liv her på denne siden.

Følg meg

Blogg. Facebook.

Kategorier

Bilder. Blogg. Design. DIY. Hverdag. Innkjøp. Mat og drikke. Musikk. Outfit. Reiser. Skjønnhet. Sponsing. Spørsmål. Tanker. Videoblogg.

Arkiv

Februar 2014. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012.

Grunnkoder

  • Caroline Maria.

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


    hits